yahu bu deposilin çok mu yakıyor gerçekten? daha önce vurduran var mı
Cevabın nedir?
Çok sık hasta olduğum için geçtiğimiz günlerde ben de Deposilin'i düzenli yaptırmaya başladım. İlkini anestezik maddeyle ikincisini ise anestezik madde olmadan yaptırdım. İkisinde de aman da aman dayanılamayacak acı, ağrı çekmedim. Enjeksiyon esnasında panik yapmaman, derin derin nefes alman yeterli.10 sn'lik bir işlem, sonrasındaki sızı ise 5 dakikayı bulmuyor. İlacın etkisini azaltmaması adına anestezik madde ilave edilmeden yaptırmanı öneriyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
3 haftada bir yaptırıyorum. Soğuk algınlığı, boğaz ağrısı gibi rahatsızlığa pek yakalanmıyorum. Abartıldığı ölçüde yakmaz, yapıldıktan sonra 10 dk yürüyüş, acısını bitirmeye yeter. Dr'un böyle bir ilaç önerdiğine göre, hastalığın kısmen ciddi, yaptırmamazlık etme.
1122 Yorumla
Soran+1 yılYa mecbur yaptırırım diye düşünüyordum fakat şimdi google dan falanda araştırdım herkes çok fazla acıttigini söylüyor. o yüzden bende ürktüm yani biraz
- +1 yıl
Netten ilaç, tedavi, hastalık araştırma :) Asla! Niye mi? Hani derler ya;yarım hoca imandan yarım doktor candan eder... O hesap, internetteki bu tür bilgiler bir nevi yarım doktor.
Ürkmene gerek yok. Neticede yaptıracağın işlem karaciğer nakli ya da açık kalp ameliyatı değil. Ben 1 senedir düzenli yaptırıyorum, faydasını görüyorum. Çok fazla kurcalamadan ani bir adımla atla git en yakın acile, yaptır, rahat et :)
Geçmiş olsun, hangi problem için önerdi dr sana bunu?
Soran+1 yılyaklaşık 10 gündür boğazım çok kötüydü. ama sırf iğneden korktuğum için gitmedim doktora. bugunde artık dayanamadım mecbur gittim ve maalesef bu iğrenç iğneyi verdi.
Soran+1 yılya şimdi bunu yaptırmasam başka doktora gitsem hap vermezmii. yinemi bu tarz bisey verir
- +1 yıl
Hapla iğnenin etkinliği bir değil. Tek doz Deposilin seni 1 günde ayağa kaldırır,1 kutu hapın ayağa kaldırması en az 3-4 gün alır. Sisteme baktığında farklı bir doktordan bu ilacı reçete ettirdiğini gördüğünde, sana yeni ilaç yazmak yerine eskisini kullanmanda ısrarcı olacaktır.
Soran+1 yılhadi ya illa olmam lazım yani bu igneyi
Soran+1 yılboyum 1.60 kilom 53 neden ki
Soran+1 yılsormadı doktorum. bunu bilseydim 30 kiloyum falan derdim
Soran+1 yılyaa ne şimdi si ben öyle hemen karar veremem😂
Soran+1 yılYarın sabah yaptıricam cesaret edebilirsem. cunku bekledikçe daha kötü olacak 😐
Soran+1 yılYa çok stres oldum şu an. bilmiorum ki şimdi mi gitsem. gerci yarın da olsam şimdi de olsam çok acıyacaaaak. en iyisi bir an önce vurulim de kurtulim
Soran+1 yılyaaah çok acicakkk😂bunu mu anlatim
Soran+1 yılmuhtemelen deyecek bu kadar korktuğuma değil mi ya😭
Soran+1 yılbu yorumdan acayip aciyacagini hissetttiiiiim🤔yaa ah hayir
Soran+1 yılya Çok acicakkk. cok yaklaştım acile
Soran+1 yıl3 dakika sonra hastanede olacağım. su an kalbim duracak. ya mucize olsun da acimasin😭
Soran+1 yılAynen ondan korkuyorum. ya çok mu acicakkk
Soran+1 yılşu an hastanedeyimm
Soran+1 yılabimle
Soran+1 yılbenimle dalga geçiyor şu an. sira bekliyoruz ve içerde çocuğun biri ağlıyo. onu duydukça kaçasım geliyo😭
Soran+1 yıl19😞
Soran+1 yılvurdurdum😭😭
Soran+1 yılYa keşke vurdurmasaydim. su an bacağımı hareket ettiremiyorum çok acıdı. ya yattım sedyeye hemşire tam vuracağı sırada korkudan kipirdandim kasildim. hemsirede böyle yaparsan iğne donar daha çok acır dedi öyle diyince daha çok kasildim. ve şu an bacağım kopmuş gibi hissediyorum.
Soran+1 yılbacağımı hareket ettirebilsem yuricem
Soran+1 yıl😂😂bi an sedyede unuttum sandım.
Soran+1 yılumarım değer ya
Soran+1 yıldaha 3 tane daha var bu iğneden.3 haftada 1 yaptır dedi ama diğerlerini yaptırmicam yeter bir tanesi
Soran+1 yılkorunmak için mi yaptiriyosunuz. yani hasta olmasanız bile
- +1 yıl
Evet korunmak için. Astım hastasıyım, geçen yıl bronşit geçirdim. Zor atlattım. Sonra doktorum korunma amaçlı 3 haftada bir yaptırmamı istedi. İlk başta senin gibi bu yaşımda ben de zorlandım, tereddüte düştüm ama yaptırmaya başladıktan sonra yararını keşfettim. İkide bir hasta olup doktor gezip kutu kutu ilaç içmektense bir iğne acısı ile durumu kurtarıyorum. O iğne zaten koruyucu antibiyotik diye de geçer. Deposilin 1.2IU ise sana yazılan, tamamen doğaldır. Pek bir yan etkisi de yoktur. Ama yaptırdıktan sonra boğazın ağrımaz, öksürüğün olmaz falan.
Soran+1 yılAma yani hasta olmadığınız zaman da gidip o iğnenin acısına katlanmak ne biliym çok zor olmuyor mu
Soran+1 yılbu da değişik mis 😂😂
Soran+1 yılbilmiyorum artık bakiceym😂
Soran+1 yılbu acının ne zaman geçeceğine bağlı diğerlerini vurdurup vurdurmamam😂
Soran+1 yıliğne yapılırken katlandıysam ona da katlanırım dicem de iğne yapılırken de pek katlanabildigim soylenemez😂
Soran+1 yılinsallah😂
Soran+1 yılbu yıl üniversite sınavına gireceğim. dil bölümündeyim
Soran+1 yılaksatiyor aksatmaz olur mu hicc
Soran+1 yıl😂😂😂bilmiyorum artik
Soran+1 yılTamam işte oldum iğnemi olmam bidaha😂😂
Soran+1 yılay yokk deme öyle. gümletmem insallah😂
Soran+1 yılilk kez gireceğim. İzmir ege üniversitesi ingiliz dili edebiyatiii😍😍😍😄
Soran+1 yıliyice araştırdım her türlü bulunabiliyormuş. neden ki ya
Soran+1 yılcidden mi ya. ben hep olumlu yorumlar duyuyorum bu bölüm hakkinda
Soran+1 yılsizce onu en açık olan bölüm hangisi
Soran+1 yılöğretmenlik
mütercim tercümanlik
turizm isletmeciligi
Soran+1 yılöğretmenliğe daha yatkınım. ingiliz dili edebiyatını bitirdiğimde formasyon alarak öğretmen olurum diye düsunuyorum
Soran+1 yılbilmiyorum artık bakacağım puanıma gore😂
Soran+1 yıltesekkurler
Soran+1 yılEvet su an baya düzeldi boğazım. hafif acıyo ama eskiye göre çok daha iyi
Soran+1 yılyok yinede o acı fazlaydi😂😂😂
Soran+1 yılyok yok baya fazlaydı. hala hissediyorum acisini😂
Soran+1 yılEvet hala arada bir aciyo. sızlıyo. morardi vurulduğu yer
Soran+1 yılEvet zaten çok basit bisey benim için demi.😂😂o kadar herkes acısı aglatiyo falan dedikten sonra çok rahat yaptiririm😂
Soran+1 yılO kadar emin olma derim 😂
Soran+1 yıl😂😂keşke bende emin olabilsem
Soran+1 yılher konuda kendimden emin olabilirim ama bu konu da değil. bu çok farkli😂
Soran+1 yılaynen öyle hâlâ acıyo ya
Soran+1 yılyaptım herşeyi denedim ama geçmiyo. niye böyle oldu ki normal mi yani
Soran+1 yılşişlik yok ama morarma var ve yürürken filan acısını hissediyorum. ya da oturunca
Soran+1 yıldamarımı catlattim😲
Soran+1 yılhii onemsiz bisey yani😂😂
Soran+1 yılpeki 😂
Soran+1 yıldoğuştan biraz evhamlı bir insanim😂
Soran+1 yılbiliyorum. ama. saglakli alakalı konularda panik oluyorum işte elimde olmadan
Soran+1 yılEvet haklisin
aç karnına gitme tek başına gitme olurken kendini kasma geri gelirken yardım alarak ta olsa yürü biraz
136 Yorumla
Soran+1 yılÇok acitiyo mu ya
- +1 yıl
alışık değilsen yaklaşık 15 20 dk yürümen güçleşir ağrı acı yakma karışıktır deposilin olduktan hemen sonra ayağa kalkmaya çalışma gözlerin kararabilir başın dönebilir otur biraz sonra ilk 5 dk zaten üzerine basamasın yani kalçanı ve ayağını kontrol edemezsin o yüzden otur bir süre sonra alışırsın zaten ondan sonra yürü biraz o acı başka türlü dağılmaz evde banyoda masaj yapabilirsin elinle ovalayarak yapanlada alakalı ama toz sıvı karışık olduğundan bir süre sonra donar dondurmamak için çok hızlı enjekte edilirse gerçekten can yakar yapan ve olan birlikte hareket etmelidir o zaman sıkıntı olmaz
Soran+1 yılof niye bu kadar acitiyo ki yaaa. iyice korkmaya basladimm
- +1 yıl
lokal anestezi ilacı koyduranlar var içine o zaman sadece bir sıcaklık oluyor yine bir miktar acıtır ama o kadar değil sağlıkçı tanıdığın varsa yardımcı olurlar ama bazılarıda ilacın etken maddesinin içeriğini zayıflattığını söylüyor ve anestezi ilacı koymuyor içine kaç tane çokmu
Soran+1 yılYa 4 tane verdi 20 günde 1 yaptır dedi. ya kırılmaz demi. onun içinde ayrı korktum. boyle yorumları görünce direk kasiliyorum zaten korkudan
- +1 yıl
ne kırılması daha neler sen korkma hiçbir şey olmaz o boğazlar geçmez başka türlü kendini kasma yeter olurken ilaç yavaş yavaş geldikçe acıycak o zaman kasma işte kendini derin bir nefes al hemşire onu yavaş yavaş vericek diyorumya birden verse zaten dayanamazsın gözünden yaşlar gelir istemsiz bunu bildikleri için yavaş yavaş verirler sana çok uzun gibi gelebilir 8 10 sn geçmez ama sonrasında az dişini sıkıcaksın otur orda biraz sonra yavaş yavaş yürü zamanla dağılacak acı korkacak hiçbir şey yok sağlık bu
Soran+1 yılYa işte hemşire yavaş vermese keşke bir an önce verse bitse yani. öyle uzun sürünce istemsiz olarak kıpırdaniyorum kasiliyorum
Soran+1 yıloff yaa. birazdan gidecem sanırım. cok acicak kalbim kut kut atiyo o acıyi düşününce. nasil bir acı olduğunu tahmin edemiyorum da. cok tedirginim
Soran+1 yılumarım acımaz ya. gerci bu pek mümkün değil sanirim😐
Soran+1 yılAaaah şu an gidiyorum hastaneye dogru😣
Soran+1 yılheycanlandim😂
Soran+1 yılbu kadar aciyacagini öğrenip panik yapmamak çok zor benim icin
Soran+1 yılevet ama panik yapma sebebim şu an😣
Soran+1 yılşu an hastanedeyim😐
Soran+1 yılevet
Soran+1 yıliçerde bir çocuk var ondan sonra sıra bendee😭
Soran+1 yılvurdurdum. cok aşırı acıdı ya. bacagim kopmuş gibi hissediyorum su an
Soran+1 yılşu an bacağımı hareket ettiremiyorum ki. ne biçim bir acı ya
Soran+1 yılabim yanimda ama arabayla gidiyoruz eve
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılbu kış tekrar iğne vurdurmak istemiyorum ya. hasta olsamda hap ile iyileşmeye calisacagim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılbir miktar yakar evet
120 Yorumla
Soran+1 yılbir miktar mı cidden
- +1 yıl
aman aman hoplatmıyor korkma yaw
Soran+1 yılyaa ama çok yakıyormuş öyle diyo herkess
- +1 yıl
ha şu var kendini sıkmazsan çok ağrı yanma olmaz
Soran+1 yılumarım olmaz ya gidiyorum şu an hastaneye
- +1 yıl
haydi geçmiş olsun şimdiden :)
Soran+1 yılsaol😭😭😭
- +1 yıl
ağlama yaw insanlık hali bu.
Soran+1 yılAma çok acicak yaa
- +1 yıl
az acıyacak az acıyacak de içinden
Soran+1 yılAma çok aciyacak
- +1 yıl
:D yaw sen öyle geçir içinden zaten pskilojik olarak öyle hissedersin inat etme be :D
Soran+1 yılyaaah çok korkuyom amaaa😂
- +1 yıl
korkunun ecele faydası yok alt tarafı iğne. 10 sn sürmeyecek :D
Soran+1 yılaaaah hastanedym su an. cok acicak yaa
- +1 yıl
çocuk olsa ikna olmuştu şimdiye keçi inadı var sende hee :D
Soran+1 yılinat değil biz ona iğne korkusu diyoruz😂😂
- +1 yıl
ciğerim soldu :D oldu da bitti maşallah diyelim hadi hadi geçerrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu da geçer
Soran+1 yılaaaah vurdurdum şu annnnn. çok acıdı ya. hâlada aciyo
- +1 yıl
abartma abartma :D
+1 yılÇok yakar ama koruyucudur
17 Yorumla
Soran+1 yılallahım bir kişi bile farklı bisey söylemiyor. cok mu yakıyo ya😢
- +1 yıl
Bak yalan söyleyecek halim yok.
Yakar evet.
Ama iyileştirici ve koruyucudur. Korkma
Soran+1 yılYa normalde küçücük bir iğneden bile korkan bir insanım. bu biraz fazla benim için sanirim
- +1 yıl
Korkma derin nefes al ver. Bişey olmayacak
Soran+1 yılçok yakacak 😢😢
- +1 yıl
Yorumalrı okudum. Bak bunca insan senin iyiliğine uğraşıyor.
Kasma kendini yeter. Biliyorum zor ama dayncaksın
Soran+1 yılYa elimde olan bisey değil. normal iğnelerde bile kendimi kasıyorum korkuyorum. herkes bunun yakacagini söylüyor. doktorumda söyledi. cok korkuyorum. simdiden gerildim
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet çok yakar
115 Yorumla
Soran+1 yılYa cidden miii
Soran+1 yılYa acısı 2 dakika mı yoksa çok aşırı mı acıyo. internette araştırdıkça korkmaya başladım. igneden korkmayanlar bile bu iğneden korkuyormus
Soran+1 yılböyle söylediğinize göre baya fazla acıyo. of ya 😭😭
Soran+1 yılyaaa iyice stres oldum şu an o kadar mı acicakk😢
Soran+1 yılYa boğazım çok kötü durumda 10 gündür filan. ama sırf iğneden korktuğum için doktora girmemiştim. bugun artık çok kötü bir hâl aldı ve doktora gittim. iltihaplanma varmış. bu iğneyi yazdi reçeteye. ama korkuyorum olmicam sanirim
Soran+1 yılsiz kullandınız mi daha oncr
Soran+1 yılÇok mu yakıyordu. siz zorlanmismiydiniz
Soran+1 yılhayir yaaa😭😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok pis acitiyo
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu yaa
+1 yılMünasip yerlerime kazık soksalar daha az acır
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi