Hiç kullanmadım ama.. bir kız arkadaşımın düğününde kızı paket gibi yapmışlardı korseyi okadar sıkmışlardı ki 40 beden kız 36 olmuştu.. düğünde gelinlik patlamıştı... bildiğiniz dikişleri arkadan önden söküldü patladı ve o gün iğne ip elimizde gezip ara ara dikip düğünü öyle bitirmişti kız... vahim durum... korseyi abartmayın
1 haftadır kullanıyorum şimdiden 3 cm inceledim hem kambur durmayı engelliyor hem de inceltiyor ben çok memnunum😄😄 Ilk günler 2 saat taktım daha sonra 4 6 olarak arttirdim. Bundan sonra 7-8 saat takarım 😄😄
Kanka sadece 4-5 kilo fazlan var bence. Bende 175im. 82 kiloya falan düştüğümde iğrenç oluyorum. Hiç korse işine girme sen :) Bana link at bir bakayım :D
Ben almıştım 2 sene önce. Çok rahatsız ediyor o yüzden sürekli giyemiyorsun. Gerçi ben biraz cinsim herşeyi giyemem, birazda rahatıma düşkünüm o nedenle pek kullanamadım. Az buçuk faydası oluyor ama bir mucize bekleme ;)
erkeklere korse ilk defa gordum. ben eskiden giyerdim. zararli bir kac saatten sonrasi derler ama gun boyu kaldigi da olurdu. alttan citcitlisi varsa indan al cunku bunu uzerine giyince yukariya toplanir rahatsiz eder
kadınlar içinde bu tarz korseler var açıkçası gayet rahatlar tüm gün giyiliyor valla. ki yeni çıkan korseler eskisi kadar sert ve sağlıksız değil bence
En İyi Cevaplar