diğer görüşleriniz var ise paylaşınız lütfen...
maalesef katılıyor 😲
hayır katılmıyor, gönül rahatlığıyla tüketebiliriz😌
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu fikri hangi salak ortaya attı? Küp şekeri çaya attığında şeker eridikten sonra o bahsettiğin yapıştırıcı etkisi bile olmayan zımbırtıların tortu olarak geride kalması gerekir. Şimdiye kadar o tortuya rastlayabilen var mı? Buhar ile nemlendirilip preslenir ki zaten sakkarin nem ile yapışma özelliği kazanır.
hayvan kemiği degıl , sığır jelatını dedıgımız ve şekerlemelerde bonbonlarda jelıbonlarda da fazlasıyla kullanılan bır madde kullanılıyor zararı yoktur.
domuz vs diye duydum
ülkemizde bu üretime ayak uydurabilecek kadar domuz seri üretimi bulunmamakta.. bu yuzden yerli mallarını tercıh etmenıızı onerıırım. emın olun yurt dısından ıthal edıyorlardır desenız bıle buradakı kadar uygun fıyatlı olamaz ve yurt dısına dahı bız ıhrac edıyoruz ulke olarak.
anliyorum, cok tesekkur ederim 😊😊
Valla herşeyin içinde ne var diye düşünürsek hiçbirşey yemememiz gerekiyor. Hayat böyle geçmez o yüzden atın ölümü arpadan olsun diyerek herşeyi yiyeceksin :) :)
ahahhah evet 😌
EİG için teşekkür ederim :)
Cevap
13Cevap
Evet doğrudur. Bu işi yapan, daha doğrusu kasaplardan kesimhanelerden kemik toplayan bildiğim insanlar var.
ciddi misin?
domuz kemigi dediler bana
anladim, tesekkur ederim
Hayvan kemiği ile değil, sığır jelatini ile birleştirilir.
domiz diye duydum
yalan amcam seker fb sinda caliyordu sormum sadece biraz beyazlatici katiyorlar
bana mantıklı gelmedi hayran kemiği suda nasıl ericekmis köpek dişleri ile zor kırıyor
yaw su pis hayvanın adını söylemeyin sığır jeletini o midem kalktı o pis hayvandan olmuyormus
Meden böyle birşey yapsınlar şekwrin bağdaştırıcıya ihtiyacı yoktur ki.
Preslenerek kolayca yapılır
Evet, doğruymuş
çünkü küp şekeri eriyince yağ tabakası oluyor çay yüzeyinde
doğrudur ama eskiden kullanılan bir yöndemti hala kullanıyormu bilmiyorum o yüzden çayın üstü köpük köpük olur iyyy
Içine kireç katıldığı kesin kemik ne ki
kesin bir bilgi var mi?
aynen oyle, tesekkur ederim
İçinde sakatat yoksa tüketmeye devam :D
öyle ya da böyle, zararlı.
Bende oyle duymuştum kemıkten oluyormus
evet ya da mermer tozu kullanilir
Öyle bir şeyler var evet duymuştum
bişe olmaz
Değildir
Koç ta*ş*şağından yapılıyor.
duymamıştım..