ben önceden iddaa oynardım,bazende ders notlarını okuyorum wcde :D
Beyler Klozet mi Alaturka mı ?
ben önceden iddaa oynardım,bazende ders notlarını okuyorum wcde :D
ben üniv'de inşaat bölümü okudum ve bize mümkün oldukça alaturka wc yapılmasını üstüne basa basa söylediler. eğer klozet koyacaksaksak projeye o katta ya da müsait bir yere alaturka wc nin olmasına dikkat edilmemiz söylendi. bunun nedeni alaturka wc insanın vücuduyla oturarak işini görmesi anlamına gelir bu da sağlık açısından en sağlıklı olduğu söylendi.(sadece işemek değil) klozet ise çok yaşlılar ve yatalaklar için daha uygun olduğu için yapılır aslında...
Alaturka, cep telefonuyla uğraşırım; parlak fikirleri değerlendiririm, ders çalışırım.
Bu prostat mevzusunu öğrendiğimden beri, zorda kalmadıkça; alaturkayı tercih ederim. Hepsinden de rahatmış... 2 yıldır bu şekilde...
erkek adam ayakta işer. ellerini yıkamadan da çıkar.
erkek adama sökmez bu ayaklar!
Klozet. :P
Cevap
20Cevap
= Bizde erkek olduğumuz halde beyler pisuvarlara kadınlar gibi işemeliyiz. Hatta toplumumuz bunu normal bir durum olarak karşılamalı. Pisuvarlara sadece fermuarı açıp işemek yerine Pisuvarın üstündeki fayansa kalçayı yaslayıp donu indirip kalçayı açıp pantolonu sıyırıp penisimizi elimizle pisuvarın süzgeç deliğine doğru penisimizin yönünü çevirip işemeliyiz çünkü penisimizin yönünü çevirmezsek ortalığa işemiş oluruz.}
ayakta işemenin sağlıksız olduğunu bilmiyodum hadi yine iyisin 5*
neyse ben yine ayakta işicem sanırım :(
tuvalette sadece işe konsantre olmak lazım
iddalar tutuyomuydu bari:DD
Klozet tek kisi kullanıyosan evet yoksa alaturka çünkü klozet baskasının bir yeri değiyo sonra sen oturoyn falan iğrenç bnc : d
Bende ayakta yapıyom kızların bunu yapamasını düsünüyorum yapınca sapıgız yaw :D
o Zaman güzel zevk alırrken okucagın bişey götür sürrekli oylee alısırsın yavas yavas : d
Herşeyden keyif almaya bak hayat kısa reis CARPE DİEM :)
alaturkanın bokunu yiyim :) ben nefret ediyorum klozetten.. temizliğe çok dikkat eden biriyim, o yüzden oturarak işiyorum, klozete oturmak için de komple etrafına tuvalet kağıdı sermem lazım. sıkıntı.
kesinlikle alaturka klozette çok afadersiniz altıma ediyormuşum gibi bir his kaplıyor beni :D
alatturka tercih ederim.
klozette temizlik olmuyor. ayrıca ayakta işemek kabir azabının başlıca nedenlerindedir.
tuvalette birşeylerle ilgilenmemeye çalışırım. işimi görür hemen çıkarım.
Askerde çok zor alıştım eski tip tuvaletlere ama dönünce de klozeti yadırgadım.İkisi de eşit şimdi benim için :)
ayakta işeyip işemen bittikten sonra testis ve anüs deliği arasına biraz bastır geri kalanıda çıksın
peki
evet anlatıldığı kadar karışık bişey değil
altı üstü wc yahu günün maksimum 10 dksı geçiyor içinde ne notu ne okuması
adam einstein :D
Evet bu yüzden İsviçre'de ayakta işemek yasakmış.Erkeklerde sağlık sorununa yol açtığı için.
Klozet kanka klozet. Ozellikle ders calisirken, ara vermemek icin klozet :s Dusundukce o gunleri, oggg midem kalkti bak kusacam
peki başkasının ısıttığı klozetin üzerine oturmak?
peki şöyle sorayım o zaman zanza. velevki başkası tarafından ısıtılmış klozetin üzerine oturdun. bu sevindirici midir üzücü müdür?
teşekkürler.
Erkeklerden sonra tuvalete girmekten nefret ediyorum :/ klozet kapagi yukarida filan :///
Pisler :/
Kizlara dedim ben yuru :/
Zoruna mi gitti :/
Kazuya için sana 5 yıldız..
Bende Paul hastasıyım CcC Tekken CcC
:D asdkiasdi aynen şeF biz bunlarla BüyüdüKKKK şimdiki bebeler candy crush saga oynuyo facede yazzık yaf :D
harbiden dur ( , lit. Iron Fist aha bu :D
:D başta kuran geliştiren yazıyodu panpa iyi bak :D tüh benim onu bulmam lazım... Rezerved dönecem bro
kamuya açık yerlerde pisuvar tercih ederim link
Ben musluğu kullanıyorum işim bitince de musluğu açıyorum ne gerek var o kadar uğraşa
her daim alaturka dan yanayım klozet acayip pis birşey ya
alaturkamı kaldı artık ilahi yani.
aşkolsun.ben o anlamda yazmadım.elbette olabilir bazı evlerde ama her zaman klozet kullanılıyor artık.
Kesinlikle alaturka...
valla ben üşenmiyorum. birde küçüklükten alışkanıl var ben söylemesi ayıp belden altımı çıkartır öyle girerim wc ye ohh ne rahat valla birde sigara...
2si bir yerde :D o an mutluluktan nerede olduğumu unutuyorum :D
Klozeti evde, alaturkayı dışarıda severim.
farketmez ben amuda kalkarak işiyorum
Sıçtıgım yeride söylemiyim dimi
klozet çok iyi ya oturuyon rahatça
hem normal tuvalaette mikrop kapma ihtimali oluyon birde bacakların acıyor
yok be ya..ikisindede olur pis olsun :D
klozet. üzerine seni atıp sifonu çekmek vardı off.
ALATURKAAAAAAAAAAAAAAA
Oturarak Yapmak Lazım ..
alaturka.
klozet tabikii alaturkadan nefret ediyorum :(
herkez oturarak yapmalı zaten
oturarak yapmak lazım
kadında erkkte
tan yazacaky-tım ama özelimi yazmayayım
Alaturkada dizlerim ağrıyor hacı
büyük yapmam yarım saat alıyo bazen :D
gazete okuyorum :D
Kültürümüz nerden geliyo sanıyorsun hacı :D:D