merhaba arkadaşlar. Gözlük kullanmaya başladım doktorumun önerisiyle. Dün karar verdim ve gidip aldım fakat taktığımdan beri başım ağrıyor. Anneme sordugumda ilk zamanlar olur dedi sizce de öyle mi?😊 Model konusunda kararsız kaldım sadece ders çalışırken kullanmayı düşünüyorum yakışmış mı 🤔🤓
uzun süresi kullanımlarda ve baş eğik şekilde kullanılıyor ise ağrı yapar. ayrıca sürekli aynı yere odaklanmakta ağrı ve baş dönmesi yapar. numaranın yüksek veya düşük olması önemli değil.
gözlüğü her zaman kullanmalısın ki numara artışın olmamalı. eğer kullanmaz isen tembelleşir. iyice bozulur. bence model iyi. baş ağrısını başlarsa 1-2 gün yapması normal
İlk başlarda alışmadığın için başağrısı yapar başın döner felan ama daha sonra alışırsın ha birde gözlüğünü sürekli takıp çıkarma öyle daha çok başağrısı yapar
Numaralı gözlük kullanımında baş ağrısını genelde numara uyumsuzluğundan olabiliyor. Yani gözünüzün numarasıyla uyuşmayan bir cam baş ağrısına sebebiyet verebilir. Gözlük de yakışmış. Geçmiş olsun :)
keşke biraz iyi bakmayı bilsen önce kalbini temizle sonra yorum yaparsın toplum olarak özellikle senin gibi haysiyet yoksunları yüzünden erkeklerde karalaniyor millette tekrar söylüyorum kalbini temiz tut
En İyi Cevaplar