Olur mu bişey korkuyorum hala :(
Zehirli böcek sokmuş olma ihtimali var mı?
Olur mu bişey korkuyorum hala :(
bi kere böceğe ve zehire bağlı ölümcül zehirli böcekler soktuğunda bir kaç saat vaktin var ölmek için. ama böceklerin çoğunda alerjik reaksiyon oluşturacak zehir vardır. yani herhangi bir yerinde şişme kızarıklık varsa bir doktora görünmeni tavsiye ederim. beni farkında olmadan örümcek ve akrep soktu bir kaç kez ordan biliyorum. bu tür şeylerle çok uğraşırdım. bir de şu ihtimal var sana seni sokmuş gibi gelebilir ve bundan rahatsızlık duyup vücudunun da buna alerjik reaksiyon göstermesi muhtemel.
nasıl bir acı yanma gibi mi ? büyük ihtimal bir böcek sokması değil. ama ağaçlardan ya da bitkilerden vücuduna tenine değen bitkisel bir şeyde olabilir. mesela ısırgan otu gibi değince acı yanma kaşıntı oluşturan ya da gittiğiniz yerde benzeri herhangi bir bitkiyle temas etmişsindir. geçmiş olsun
hiç bişey olmaz.zehirli bir böcek sokmuş olsaydı şimdiye kadar etkisini göstermiş olmalıydı.nerelisin sen?
öldürme süresi kesinlikle zehrin etkisine bağlı ama ısırsa fark ederdin. herhangi bir kızarıklık şişlik olurdu. eğer zehirliyse bile bulantı, baş dönmesi gibi şikayetlerin olurdu
o kadar sürmez. ama her zehirli böcek ısırdığında öldürmez. öldürücü olanlar pek Batum'da barınmaz.
Isırsa farkederdin şeker parem endişelenme. Acıma, ağrı, sızı, kızarıklık illa yapardı.
Cevap
12Cevap
Ben sana nedemiştim korkak kız valla devam edersen evine gelip cuvalla böcek bırakıcam :D
korkmaktan vazgeç artık :D soru güncellenince bişey oldu sandım :D
o acı yavaş yavaş tüm vücudunu saracak ben sana söylim. ağrı kesiciye başla hemen.
bu gün kritik gün ölücen belki, yazık genç yaşta :S :)
botanilkte zehir ne gezer:)))
onca insan gidiyor oraya.
ben bir yerde okumuştum şort giyen bayanlar böcekler için daha çekiciymiş iki güne esselatu vessela
:DDD
gözle görülmeyen zehirli böcekler?
mikroskobik canlılar olmadıkları kesin
Başka ne gibi şeylere takıntın oluyor ?
bunları yazmış olmazdın. endişelenme.
Botanıkte zehırlı böcek olmaz rahatla artık :D
Öldürücü böcekler dağlık arazılerde olur oda turkıyede çok az sayıda botanıkte sadece alarjı yapar bocekler suana kadar yapmadıysada dahada yapmaz :D
Valla yenı duyumlarıma göre afrıkadan mango bıtkısı arasında genesıs bocegı sızmıs trabzon tarafına bu bocekte soktugu zaman 3 gün için felç ediyormuş. şaka şaka korkma yok ole bıse :D :D
Korkma zehırlı bocegın en dandıgı 3 saat te öldurur yaşıyorsan sıkıntı yok :D
sen ölmüşsün ağlayanın yok be kuzum
yok bişi yok panik yapma
ne demiş :D boş versene ...
Yarına uyanırsan iyidir :)
Kenemi diyorsun ?
Acile koş aci varsa
Onlardan iyi bilemezsin :P neren aciyor ?
sen çok piypiriklisin anlaşılan
soksa belli olur
evham yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar