Penisime jilet girdi, içini görür gibi oldum. Dikiş gerekli midir?

Penisimi jiletle traşlarken, bir anda jilet girdi. Beyaz bir tabaka gördüm gibi oldu, korkudan fazla bakamadım ama içini gördüğümü düşünüyorum. Hemen aradım, bir iki kişiye sordum. İlk yapmam gereken bir şeyle tampon yapmak olduğunu söylediler. Ben de duşta çıkardığım atleti elime aldım ve bastırdım. Arkadaşlarıma sordum ne yapmalıyım diye, baktılar sadece deriyle alakalı olduğunu söylediler ve derinin yapışmaya başladığını gördük.

Kan başladıktan 5 dakika içinde zaten durmuştu, şu an ağrı sızı yok. Eczaneyi aradım olanları anlattım derinin yapışmaya başladığını vs. Orası da "korkulacak bir şey yok, sadece iyileşmesi geç olacaktır hava almadığı için pek orasının. " dedi. Arada bir krem sürmem gerektiğini söyledi. Şimdi ben pansuman yaptım sıkıntı yok gibi duruyor, ağrı sızı yok. Deri yapışıyor fakat tam eski hali gibi kenetli değil. Daha önce arkadaşlarımın başına parmaklarında vs. gelmiş aynı olay böyle yapmışlar.

Sizce ne yapmalıyım? Olay geçeli 5 saat oldu. Acile gitmem gerekir mi? Herhangi bir düşünce ve tavsiye?
Penisime jilet girdi, içini görür gibi oldum. Dikiş gerekli midir?