Tüylerimizi alırken kullandığımız yöntemlerden biri de tıraş esnasında tıraş jeli kullanmaktır. Ben tüylerimi almak için tıraş bıçağı tercih ediyorum. Bazen tıraş jeli de kullanıyorum.
Tıraş jeli ne işe yarar?
tıraş jeli ne işe yarar?
Tıraş jeli tüylerin nemlenmesini ve cildin tahriş olmamasını sağlar. Bu sayede daha kolay tıraş imkanı sunar. Tıraş jeli aynı zamanda cildin daha kaygan olmasını bu sayede tıraş bıçağının ciltte daha rahat hareket etmesini sağlar. Tıraş jeli ve tıraş kremi sayesinde sabun, jel gibi şeyler kullanmamıza gerek kalmaz. Çünkü bu tarz şeyler cildimizde tahrişe sebep olabilir. "Tıraş jeli ne işe yarar?" sorusuna bu şekilde cevap verilebilir. Tıraş jelinin yanında, jel tıraş köpüğü de tercihe dilebilir.
Mükemmel pürüzsüzlük için Gillette Venus Satin Care tıraş jeli!
Pürüzsüz bacaklar ve ipeksi bir vücut için benim tercihim Gillette Venus Satin Care tıraş jeli. İçeriğindeki lavanta sayesinde cildim çok güzel kokuyor. Tıraş jelinin cildi kayganlaştırıcı özelliği kesik ve çizik sorunu yaşamamış oluyoruz. Ayrıca hassas cildin varsa cildinin tahriş olmasını da önlüyor. Tüylerini alırken rahatça kullanabilirsin.
En İyi Cevaplar