Bu minnoş kedi bizm mahallenin kedisi çok tatlı ama karnında sürekli büyüyen bişey var hayvan normal yaşantısına devam ediyo ama koşamıyo felan gördükçe üzülüyorum acaba ilaç ya da yapılacak bişey yok mudur :((
Bizim mahallenin kedisi hamile değil ama karnı şiş yardım?
belediyeyi arıyorsunuz görevli arkadaşlar gelip kediyi alıyor veterinere götürüyor. sahip çıkan var ise bilgilerini alıp o kişiye tekrar teslim ediyor. benim başıma geldi sokakta kediye araba çarpmıştı belediyeyi aradım bir kaç saat içinde geldiler ama kedi kaçtı bir kaç gün sonra kediyi sapasağlam gördüm iyileşmişti :)
Araç falan çarpmış olabilir. İç kanama ya da kaburga kırığı da olabilir. Yapılacak en mantıklı şey, eğer imkanıniz ve zamanininiz varsa veterinere goturmek olur.
Kedinizde karın zar iltihabı olabilir veteriner yüksek bir maliyet vericek diye götürmemezlik yapmayın göz göre göre hayvan önünüzde acı çekmesin bir kontrol ettirin eğer istanbylda ysşıyor iseniz hospiveteriner kliğime gidebilirsiniz mükemmel bir vet büyük ihtimalle iğne ile karnından sıvı alıcaklar bunun da yüksek maliyeti yok lütfen siz götürün en azından ne söyliycek onu görün zaten tam kapanma sürecinde de açık veterinerler hospivet kliniğinin numarasını internetten bulabilirsiniz ilk öncd kontrol ederler bunun için bir ücret ödemezsiniz merak etmeyin ama söyliyim bu kilo veya hamilelik değil lütfen iyi bir veterinere götürün
Fip hastslığına da yakalanmış olabilir inşallah yakalanmamıştır ama onu ortada bırakmayın dediğim veyerinere veya geröekten bilinen bir veterinere götürün onlar zaten size yapılması gerekeni söyleyecektir
Fip hastalığı ıslak fipe yakalanmış olabilir ama bunu veterinere götürmeden bilemezsiniz yüksek bir fiyat vericek diye götürmemezlik yapmayın kendi yorumumda yazdığım vet gayet iyi bir vet İstanbul da eğer ist dışında yaşıyorsanız iyi bir veteriner bulup oraya götürün en azından teşhis koysunlar kendi yazdığım yorumu da okuyun lütfen ayrıca
Hemde çook var iyi insanlar bu arada diz de iyi bir insansanız fip hastalıpına yakalanmış çok fazla kedi var twittera instaya fip yazdığınız anda bir sürü çıkar onların yardıma çok ihtiyaçları var çünkü uzun soluklu ve yüksek ücretli bir iyileşme düreci bizim 10 20 tlmize bilr o kadar ihtiyaçları var ki elinize vicdanınıza koyun lütfen bir bakın bşzim desteklerinize çok ihtiyaçları var
En İyi Cevaplar