Hamile sokak kedisi?

Arkadaşlar balkonuma 1 haftadır 2 tane kedi geliyor. Birisi korkuyor ama diğeri çok sık geliyor ve kendini sevdirmeye bayılıyor. Yemek için geliyorlar ve yiyecek bir şey bulamayınca miyavlıyorlar. Evde de kedim var, ilk başlarda onun mamasından koyuyordum fakat bütçemi zorlamaya başladı. Ailem de kızdı alıştıma diye. Ama alıştılar bile. Evde ne varsa veriyorum artık zarar verecek şeyler hariç, yoksa çok vicdan azabı çekiyorum. Dediğim gibi evde de kedim olduğu için zorlanıyorum. Dahası bu sabah sık gelen kedinin hamile olduğunu fark ettim. Bunu öğrenince yemek vermemem imkansızlaştı artık, beslemek zorundayım. Rahat bir yer de yapmak istiyorum. Yemek yeyip giderdi normalde ama bugün sabahtan beri balkonumda yatıyor. Doğumun yaklaştığından korkuyorum fakat ne kadarlık hamile anlamam imkansız. Arkadan bakınca 2 tarafta bayağı şişkin. Bu kediye nasıl yardımcı olabilirim? Site kapalı olduğu için dışarı çıkamaz o yüzden sokakta araba çarpma derdi falan yok. Sadece küçük çocuklardan korkuyorum. Benim balkonun önünde çok oynuyorlar. Uzun lafın kısası ona balkonumda bakmak istiyorum arkadaşlar neler yapabilirim fazla masraf yapmadan?
Hamile sokak kedisi?