Evcil Hayvanlar Bu kedi hamile olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Birazcık mama bırakayım dedim bunu gördüm üşümüş olabileceğini düşündüğüm biraz eve alayım dedim bırakmalı mıyım sokağa yeterlimi bizimki de çok kıskanıyor pati atıyor bana aşıları tam değil hastalık kapmasindan korkuyorummmm 😞😓😓 Bu kedi hamile olabilir mi? Cevapla Hamilelik Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Elinle karnını kontrol ettiğinde yavru olup olmadığını hissedebilirsin. Hafifçe yokla karnını yumru gibi bir şeyler geliyorsa eline hamiledir. 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 322 cevap paylaştı. Fotolar anlaşılır değil 0 0 Yorumla
Kayahansen Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ya abla ülke yıkılıyor du neredeyse 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Deprem mi oldu anlamadım Yorumla Kayahansen +1 yıl Türkiye genelinde sallandik nerede yaşıyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi ne zaman oldu hiçbir şey hissetmedim bursa'dayım ben siz neredesiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Elinle karnını kontrol ettiğinde yavru olup olmadığını hissedebilirsin. Hafifçe yokla karnını yumru gibi bir şeyler geliyorsa eline hamiledir.
Fotolar anlaşılır değil
Ya abla ülke yıkılıyor du neredeyse
Deprem mi oldu anlamadım
Türkiye genelinde sallandik nerede yaşıyorsun sen
Gerçekten mi ne zaman oldu hiçbir şey hissetmedim bursa'dayım ben siz neredesiniz
olabilir
Büyük ihtimalle hamile
Olabilir karni şiş
Olabilir muhtemelen