Dişlerim beyazlamıyor napabilirim?
En iyi diş macunlarını kullanıyorum temizlettiriyorum da olmuyor.
En iyi diş macunlarını kullanıyorum temizlettiriyorum da olmuyor.
Dişlerinizi beyazlatmak için, 1 tatlı kaşığı karbonatı, bir tutam tuzla karıştırarak içine birkaç damla sirke ekleyin. Diş fırçanızın üzerine sürerek, dişlerinizi fırçalayın.
Tuzlu suya Zeytin koyarak bir müddet bekletin ve daha sonra bu suyla gargara yapın. Diş etleriniz güçlenecek ve diş eti kanamanız varsa ortadan kaldıracaktır.
@jorinn Bacım Prof. İbrahim Saraçoğlu'na ait kür bu
EİG için teşekkür ederim.
Diş macunları beyazlatmıyor aslında, biz öyle sanıyoruz ve fırçalıyoruz öylesine... Ama sararmasını engelliyordur. Hani inci gibi yapmaz ama sararmayı aynı seviyede tutar, çürümez belki dişin. Çok şeker yemezsen, asitli şeyler içmezsen tabii...
Diş beyazlatmak mümkün, doktora giderek... Tek çare o dur, inci gibi olur.
Zaten diş bembeyaz olmaz bu tamamen dış macunu markalarının bir aldatmacasi. Karbonat ile limonu karıştır iyi gelir.
kemik rengiyle alakalı benimde sarı ama baya temiz tutuyorum
olmadı beyazlatırım
Cevap
16Cevap
Kemiğin normal bir rengi var.. Ne yapsan değişmez..
Ben düzenli olarak fırçalıyorum, gerisini umursamıyorum..
Temiz olmak şart, ama kar gibi beyaz olması gerekmiyor (ki zaten suni yollara başvurmadığın sürece mümkün değil)
Sigara çay ve kahveyi mümkün oldugunca kullanma. Şeker çikolata gibi yapışkan seyleride tüketmeye çalış. Günde 2 kere fircalasan yeter. Dis kemik rengin yani dis minesinin doğal renginden fazlasını yapamazsın. Yani dis mine rengi sarıyla dişlerinin en beyaz halı sarı olucaktir. Fazlası için tedavi gormen gerekir. Genetik yapıyla alakalı yani
İngiliz karbonunu eczaneden al sonra 1tatlı kaşığı alıp kaseye koy üzerine 5-10 damla limon sık çay kaşığıyla karıştır artık diş fırçanla dişlerine uygulayabilirsin babam kimyacı bebeğim
*ingiliz karbonatı
beyazlatma diye bişey yok iyi fırçalarsın gerisi kemik rengin neyse dur
Şarjlı Diş Fırçası,
Sensodyne Mavi Jelatin,
Akşamları yatmadan misvak kullanın.
Kaya tuzu ve elma sirkesi karışımıyla fırçalayınca çok iyi geliyor siyolar ama bilmiyorum deneyebilirsin
Diş minelerinde bir sorun var o zaman bir dişçiye gitmelisin bence ya
dişçiye temizlettir önce yoksa beyaz gözükmez belli bir miktar para alıyolar zaten
ondan sonra fırçalamak önemli zaten diş ipi ağız gargarası da kullandın mı tamamdır hiç sararmaz
Splat, extreme white'i dene. 2 ton acilmayi vaadediyor ve bitkisel, bir zarar gelmez.
Herkesin dış rengi farklı zarar verirsin dişlerine cok eahatsiz oluyosanda dişçiler beyazlaştırılır
Genetik bence , ben sadece günde 2 kere fırcalıyorum baska da bişey yapmıyorum ama beyaz.
haftada bir tuz ile fircala biraz kan akicak ama ertesi gun goruceksin degicegini ;)
manyezit tozu sürüyorum inci ışıltısını alıyor Magnezyum karbonat MgCo3 kankeee
dişçiye hiç beyazlatmak için gitmedim :/ ama bak karbonat işe yarıyo bide tuz
Sadece kabartma tozuyla dişlerini fırçala anında 3 Ton daha beyaz dişler ☺
Çikiletayla fırçalıyorum dişlerimi
Karbonat ve tuz ile fırçala :)
Fazla kahve tüketiyorsan bundan olabilir.
Bir tane çileği karbonatla ez.
karbonatla beyazlatıyorum ben
Duzenli fircalarsan olur.
sensodyne kullanıyorum. yesil kapaklı
duzenli fircalama ve gargara
Kemik yapindandir yani herkesin bembeyaz olmaz
Tuz karbonat karışımı
Signal white now ile.
Onu kullanıom bnde
Önceden sendodyne kullanıyordum signal kullandığımdan beri bembeyaz
Olmazz
Abartma
ROCS macun kullan
Çamaşır suyuyla sil.
Kemik rengiyle alakali bir durum
Sigarayı bırak
Limon ve tuz iyi gelir
beyazlatıcıyla
Signal white now
bnde de var o bnce bir işe yaramıyor :D
mavi kopugu yeter
:D :D ben her fırcaladığımda eskiden su ağzı boyayan mavi sakızlar vardı o geliyor aklıma :D
ewet 😊
Signal white now
Beyaz et yiyorum
Fırçalamıyorum bebek
Karbonat dene
Yapısal bir şey o
ağzıma s... csana?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar