n ameliyati olanlar veya bir bilgisi olanlar böyle olmasi normalmi sanki o salazyonun oldugu yer sis sanki halen ordaymis gibi gözüm kapaliydi dün Ameliyat oldum bugunse gözündeki bandi cikarttilar böyle olmasi ve sis olmasi biraz agri olmasi normalmi?
Bilemiyorum benim salazyonum ufakti hic kizariklik olmadi sismedi. Dikisleri bir hafta sonra aldirmistim. Senin ki cok kotu. Doktora git bence
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
biraz önce doktordaydim verbandi cikartti yapistigi icin gözümü acamiyodum ve öndeki kizlara temizlemekerini söyledi onlara sordum normalmi duye evet dedi
hem saglıklı olduktan sonra bır leke sana neden bukadar kotu geldı benım sol gozum gormuyor dogdum dogalı ve 21 yasında tekrar amelıyat oldum bundan 20 yıl sonra tekrar olucam bunu kafama takmıyorum sen bır morlugu takıyorsun
ne yapacagın bellı olan:d onun sana yukledıgı senoryayı oynadıgın bır hayatı yasıyorsun sımdı bana akıl fıkır vermıs ıstedıgımı ben secıyorum... şoyle dusun herseyın yarayıcısı tanrı zaten senın ne yapacagını bılmıyormu zaten? sana onu sec dıye mudahale etmese ne olur o sekılde yuklu gelıyorsun dunyaya cennette cehenneme gıdecegın daha en basından berı bellı
En İyi Cevaplar