Çok iğreniyorum babamla kardesimden sonra tuvalete girmem çok pis böyle yapanlar her tarafa sıçratıyorsunuz resmen yürüyen mikropsunuz (yapanlar için diyorum)
Cevabın nedir?
Taharet nedir ; muslumanlarin gotlerinin ellerinden temiz olmasinin nedenidir.
Dini sömürmeye başlamışsınız yine, özellikle temizliği değil de bir ▪taharet • kelimesini gereksiz on plana çıkardığın için soruyu çok samimi bulmadım.05 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi soruda öyle bir durum yok ikincisi taharet temizliktir idrarın kiloda damlaması sonra o pis kilotla gezmek daha mı iyi? dini nasıl sömürmüşüm anlatsaana para mım aldım senden allah diye diye? saçmalamıssınız pisiz deyin gecin ayrıca oturarak yapmak tıptında önerdiği sekildir
Soran+1 yılKüçük çocuklarda kaka yaptıktan sonra o popusunu temizlemezsek pişik oluyor aynı sekilde büyük insanlarda da böyle ben direk dinen bmyle demedim yorumlara bakarsan onlar dinde de böyledir dedi bnde evet namaz olmuyor zaten dedim ortada bir sömürme yok ayrıca tuvalet adabında el yıkamakta vardır önce pecete kullandığın içinde eline pek bir şey olmuyor yani müslüümanın elide temiz olur koluda
- +1 yıl
Soruyu cok samimi bulmamış. Ciddimisun uşağum? senin beynin ve dilin kirliyken elin bizden temiz olsa ne olur? Medeni olun biraz. İnsanların dini inanışlarına saygı gösterin yıl 2017 oldu...
- +1 yıl
Bence de ayakta işemenin erkeğin doğasında olması hiç hoş değil. Ben erkek olduğum halde ayakta işemenin yani keşke üretram kadınların ki gibi olsaydı. İğrenç ve tiksindirici pisuvarlara bile ayakta işenmesi. Ben umumi yerlerde bile pisuvarlara oturup çömeliyorum.
En İyi Cevaplar
oturarak ıseyen erkek erkek mı be :D
019 Yorumla
Soran+1 yılVardır dinin kurallarını bilen temiz en basitinden namaz kılan bilir
Soran+1 yılonlar beni ilgilendirmez bensadece böyle insanlae oturarak yapıyordur dedim 😊 örnek amackı
Soran+1 yılyolla gelsin
- +1 yıl
seni sonsuz biçiminde buldum o biçimi almıştın
sandviçlerle, kötü şehirle, terle başbaşa kalmıştın
yürüdü üstüne herkesin neonu, herkesin babaannesi
herkesin en eski olan kökü, en eski hanesi
yeşili bozup suya çevirdin, akşamı sonsuz uzattın
ne buldunsa o akşama uygun, ne buldunsa ona kattın
perdeler uzundu, rüzgar kısa, masalar üç bacaklı
masalar dört bacaklı, rüzgarlar uzun, perdeleri kısalttın
sen bir atmacanın en uzun çığlığısın her tür gökte
göğü büyüttün, otobüsleri aldın, şehirleri ufalttın
yıkılan bir kedi bir süre olarak doldurur sesini
seversin bir kanaryanın sesinden çok kendisini
denizi ve ormanı, açlığı ve başkaldırmayı ayırmadın
bırakılmış bir köşebaşının en güzel tanımıdır adın
seversin diye söylerim her şeyi, sana uygun olsun
çünkü her şeyin birbirine uygununu sen bulursun
gel ellerini ver en güzel ellerini öyle
ruhum, ateş yüreğim, kokum, birlikte öyle
Soran+1 yılEvet anladım 😄
Soran+1 yılben cok sevmem ama sizmi yzdınız
Soran+1 yılbu da önemli sağlık ve bakım içeriyor 😄
Soran+1 yılsöyle tabi 😄
Soran+1 yılBiliyorum
Soran+1 yılİkisi de 😄
- +1 yıl
Keşke bizlerde erkek olduğumuz halde kadınların ayakta işeyemedikleri gibi üretramız olsaydı.
Bende nefret ediyorum gercekten. Bari kendin pissin başkalarına mikrobunu yayma.. Allahtan abim erkek kardeşim yok tek çocuğum. Babamda temiz ve dikkatli insandır Allahtan.
21 Yorumla
Soran+1 yılBenimki pis corapla basae terliğe odama almam o yüzden birde namaz kılıyorum evde ben pacalarımı sıyırırıö çorapla basmam
+1 yılgünah
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen necaset
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
35Cevap
+1 yılAyakta işemek dinen sakıncalı arkadaşlar dikkat edelim..
Ayrıca sağlık içinde sorun oluşturmakta
Yapılan araştırmalara göre prostat kanseri riski de yüksekmis..
Mesane ayakta idrarı tam atamadığı icin..11 Yorumla
Soran+1 yılAynen taharet olayı yok namaz olmuyor ayrıca corapla terliğe basıyo çoğu o çorapla evde gwziyo baskasının namazıda sakıncaya giriyo ben odama sokmuyorum babamöarı zaten
Çok haklısın sağlık temizlik açısından çok önemli hatta bazı sakıncalarıda var.
12 Yorumla
Soran+1 yıltaharette almıyor çoğu kızlarda almıyo hatta bir kaç arkadasım vardı sasırmıslardı bnim akdıgımı duyunca
Artık amuda kalkıp falan yaparız... Oturarak yaparım %90 ama genede bunu eleştirmen garip tuvalet orası özel bölge herkes için...
24 Yorumla
Soran+1 yılİyide hastalık yayıyorsunuz her tarafa sıcrıyor ayrıca taharet almak yok çok pis gercekten bn pacalarıma kadar sıyırır girerim
Soran+1 yılYok anlamıyolar bir defa o taharet musluğuna sıcrıyor duvarlara kapıya sıcrıyor birde elini yıkamayanda çok
+1 yılEvet bende hoşlanmıyorum ayrıca çok zararlı prostata sebep oluyor, oturarak yapılmalı
10 Yorumla
+1 yılOturarak yapmalarının prostat riskini azalttığını bilmiyor olabilirler. Ya da biliyorlar ama illete tutulana kadar vazgeçmeyecekler.
11 Yorumla
Soran+1 yılKolaylarına gelyo çoğu tahrette almıyo zaten
Ayakta yapmıyorum tuvalet adabı diye birşey var saten ayakta işemek sağlıklı değil!
10 YorumlaBaban ayakta işiyorsa büyük sorun.
Alaturka tuvaletler olmadığı zaman ayakta iş görülür... Avm'lerde hep gavur işi alafranga nalett olsunnn..05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılHe ama bu alaturka klozetibn kullanırım zaten hiç sevmem ama sırf onlar tuvalete girdi diye suda dökmüyolar
Soran+1 yılTaharette almıyor heşe kardesim daha pis çorapla giriyo evde geziyo o çorapla yazık anneme bnodama sokmam onu evim her yerinde de namaz kılmam
Bizde olsa ben de yapardım buz gibi klozete oturulmuyoaq
14 Yorumla
Soran+1 yılalaturkaya otur ayrıca tahret almak lszım hiçbir türlü olmaz sağlıksoız
- +1 yıl
Oturmadan yap 😊 hafif çömel öne doğru eğil aradan sal gitsin 😊
- +1 yıl
Becerebilirsin çoğu kız öyle gider oturmaz wc 🚾 ye
+1 yılBen kadınlar gibi işemekteyim. Keşke erkek üretrasıda kadınlar gibi olsaydı.
00 Yorumla
+1 yılBen de oturarak yapanları garip buluyorum. Ben yapabilsem ben de ayakta yapardım. 😳
00 Yorumlabizde oturarak yapmayı gerektirecek bir durum yok :D
06 Yorumla
Soran+1 yılBir prostat iki tahret almak üç kıyafetleri temiz tutma dört havayla bulasabilecek enfeksiyonları önleme bence baya yeterli
Soran+1 yılolmayacağı anlamına gelmiyor prostat ilerleten yaslarda ortaya çıkqn bir hastalık
Soran+1 yılZaten türkiyede kanser sıralamasında prostat 2. ci sırada ve 12 erkekten biri bu hastalığa yakalanıyor dünyada da bu kanserin oranıyla 3. cü sıradayız
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyle bir imkanimizin olmasini kiskaniyorsunuz.. avm lerde cafelerde falan simdi tuvalet pismidir diye dusunmek zorunda kalmiyoruz.. hava dan yap gec.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha hiç öyle bir sorunum olöadı ayrıca taharet almak zorunda olan biriyim böyle bir seyim olsa yine kullanmam
+1 yılCidden öyle etrafa saçılıyor idrar belki de üzerlerine, necis
02 Yorumla
Soran+1 yılTahret musluğuna sıcrıyo en basta ve iğrec
- +1 yıl
Babasına bakıyor çocuk napsın
+1 yılAyakta işemek cok zararlidir erkek icin, prostat olmaya davetiye cikarir
00 Yorumla
+1 yılsana gelecek Kocanda ayakta eşer sicarda yedi cihan bir araya gelip te toplayamasin inşallah
00 Yorumla
+1 yılevet özel bir rahatsızlığımdan dolayı ayakta yapamıyorum benden tiksinmene gerek yookk :D
04 Yorumla
Soran+1 yılprostat mı ne
- +1 yıl
hayır farklı birşey
- +1 yıl
Basurdur kesin 😀
- +1 yıl
değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılSinegi vurmak kolay degil mesela kizlar iserken hedef alamiyor
30 Yorumla
+1 yılKlozet kapağını kaldirmayı babana, kardeşine bizim öğretelim?
00 Yorumla
+1 yılBırakta siZlerdn farkımız olsun ;) ayakta işemek :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben amuda kalkıp tek elle şınav çekerek yapıyorum tuvaletimi
00 Yorumla
+1 yılsus bak üstüne işerim yoksa
40 YorumlaTam deliğe tutturma sanatıyla yapiyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatılıyorum kesinlikle
10 Yorumlaayakta yapmak iyidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılsağlıksız iki yöndende
Öyle 😄
13 YorumlaBende yapabilsem yapardım
00 Yorumlakıskanma yapamıyorsun diye :D
10 Yorumlauzanarak işeriz bundan sonra
10 YorumlaEvde bir tane mi çiş yeri var sizde hah
02 Yorumla
Soran+1 yılyok kklozet var ama ben onu sevmiyorumda mecbur kullanıyorum
+1 yılBencede 🙈
10 Yorumla
+1 yılSen onlara mi bakiyorsun 😲😲?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır sesi duyuluyor seslere duyarlılığım var
- +1 yıl
Seslerden nerden anlayacaksin ayakta isediklerini ona bakarsan kizlar iserken de cok ses geliyor kizlarda mi ayakta işiyor?
Soran+1 yılAlakası yok tuvalet odama yakın ikiside farklı oluyor
- +1 yıl
Sende bir gariplik var tuvalete giden baban ve kardesini neden dinliyorsun o da garip, sanki sen gitmiyorsun?
Soran+1 yılDinlemiyorumdiyorım ya seslere duyarlılığım var hastalık bu adını unuttum çok ağladığım oluyor odamda muziksiz oturamam 2 kat ustumuzun tv sesini duyarım ya da ğst katın oğullarıyla kavgalarını rahat duyabiliyorum
- +1 yıl
Durumun vahim kimbilir sen gece insanlarin ne yaptigini da duyarsin 😀
ayakta çişini yapamıyorsun diye kıskanma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBen tahret alan biriyim öyle bir sansım olsa kullanır mıyım? 😊😛
+1 yılSiz ayakta yapmıyosunuz diye mi bu laflar
00 Yorumlakestirekmi napak haci abla
20 Yorumla
+1 yıltuvalet adabını öğret
02 Yorumla
Soran+1 yılAdama el yıkamayı 20 yılda yeni öğrettik günah diyoz necaset diyoz anlamıyolar iğrenc ben çoraplarımı çıkarır pijamamın pacalarını sıyırırım sıyıramadıgım zaman ise hemendeğiştiririm
- +1 yıl
kolay gelsin ne diyelim
+1 yıl😂😂😂😂
10 YorumlaHayir degil :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTahret almak yok, üzerinize sıçrıyor, etrafa sıcrıyor, klozette sifonu cekerken bile kapağı kapatıp cekmek lazım cunku o idrar mikrobu havaya bulasmasın diye nasıl bir koku olduğunu biliyorsunuz, çorapla terliğe basıp evde geziyorsunuz hatta çoğu elini yıkamıyor daha sayabilirim tuvalete su dökme eğiliminde bulunmayan var
+1 yılOturarak yaparım her zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeske bizde yapabilsek.
00 YorumlaEvet bence de pis
10 Yorumla
+1 yılKıskanmaaa 😀
10 Yorumla
+1 yılsanane
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yapanların çoğu elini yıkamıyor kamuda kullanılan esyalar yoluyla da bize herhangi gibi bir mikrobun bulasması olası
- +1 yıl
bende ayakta yapıyorum. her tuvalete oturamam öyle
+1 yılZararli zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılKocam ayakta işese ve bunu düzeltmezse birgün böyle yaparkrn tuvalete iteklerim
- +1 yıl
Prostat yapar. bir de cok sicriyo
Soran+1 yılAynen küçük kardesim var bn ona oturarak yapturıyorum öyle alışsın babamlara cekmesn
- +1 yıl
Alaturka mi klozet mi
Soran+1 yılİkisi de var küçük kardesim daha lazımlığa yapıyor ama büyük tuvalete gectiğinde de oturarak yaptırcam
- +1 yıl
Klozete ayakta cok zararli ya
Soran+1 yılOnu bilmem küçük kardesimklozete yapamaz alaturkaya oturturum zaten onu ben eğittim sayılır babamlara benzemiyo çok kibar her şeyi lütfen tesekkür yapabilir misin diye öğrettim izinsiz bir şeye dokunmaz filan tuvalet yemek diş fırcalama gibi adaplarıda öğretcö
- +1 yıl
Aferin iyi yapiyosun
+1 yılÖyle ne yapak
00 YorumlaAsla yapmam
00 Yorumla- Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanane 😄
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı