Devamlı başım ağrıyor, sinüzite ne iyi gelir?Sinüzite doğal çözüm önerisi olan veya yönteminiz varsa söyleyebilir misiniz?sinüzite iyi gelen şeyler neler?
Sinüzite ne iyi gelir, sinüzite doğal çözüm önerisi olan var mı?
Sinüzite ne iyi gelir güzel soru, özellikle banyodan sonra soğukta kalmak çok tetikliyor. Sinüziti hafifletmek için yapılacak bazı uygulamalar var ama önce tabii ki doktor önerisiyle sprey ve gerekliyse ilaçları temin etmeliyiz. Sonrasında sinüzite iyi gelen şeylerden biri tabii ki rahatlatmaktır keseyi.
- Burun kanallarınızı durulamak için günde birkaç kez burnunuza sıktığınız spreyiniz olmalı. - Doktorunuzdan iltihaplanmayı önleyici spreyler de temin etmiş olmalısınız.
- Çocuklara veya gençlere aspirin verirken dikkatli olun. Su çiçeği veya grip benzeri semptomlardan iyileşen çocuklar ve gençler asla aspirin almamalıdır. Bunun nedeni, aspirinin böyle çocuklarda nadir fakat potansiyel olarak yaşamı tehdit edici bir durum olan Reye sendromu ile bağlantı oluşturabilir. - Antibiyotiklere genellikle akut sinüzit tedavisi için ihtiyaç duyulmaz. Akut sinüzitiniz bakteriyel olsa bile, tedavi görmeden temizlenebilir. Doktorunuz antibiyotik vermeden asla kullanmayın. Evde sinüzite ne iyi gelir?
- Dinlenme. Bu, vücudunuzun enfeksiyonla savaşmasına ve iyileşmeyi hızlandırmasına yardımcı olacaktır. - Sinüs boşluklarını ıslatın. Bir kase sıcak su buharı solurken kafanıza bir havlu sürün. Buharı yüzünüze doğru tutun. Ya da ılık ve nemli havayı solumak için sıcak bir duş alın. Bu ağrıyı hafifletmeye ve mukus boşalmasına yardımcı olacaktır. - Tuzlu suyla burnunuzu temizleyin. - Yüzünüze ılık ve ıslak bir havlu yerleştirin. Rahatsızlığı giderebilir ve burun yolunuzu açabilir. - Klorlu havuzlardan kaçının.
Sinüzit için: Suyu kaynat, içine bir avuç papatya at, hafif ılımaya bırak. Sonra 5 dk kokla, buğu yap kendine, sonra tencerenin kapağını kapat ve 10 dk kaynat, tekrar kapat, 5 dk daha buğu yap. 1 hafta boyunca bunları tekrarla, sinüslerin boşalır, 3. veya 4. günde akmaya başlar, zaten hissedersin.
Migren ve sinüzite ne iyi gelir söyleyeyim: Sinüzit sirkeli suyla en fazla 15 günde bitiyor. Grip zaten gelemiyor.
Burnunuza sabah akşam yarı yarıya sulandırılmış sirke çekin.
Orta kulak iltihabı, sinüzit, migren, guatr, uyku apnesi, horlama, geniz akıntısı, astım, bademcik, , grip vb hastalıklar… Ayrıca gizli sinüs akıntısının sebep olduğu romatizma, eklem iltihapları, kalp kapakçığı, tansiyon, tiroid ve lenf nodları, alzaymer, kanser ve okb, panik atak, şizofren gibi hastalıklar durur ve gerilemeye başlar.
Sinüs kanallarındaki iltihabı bir kereye mahsus antibiyotikle (Iespor 1 gr iğneyi 10 gün mesela) kurutman, sonra da baş bölgeni soğuktan azami ölçüde koruman gerekir. Antibiyotikle geçmezse ameliyat gerekebilir.
Bende de sinüzit var ve öğlenden beri öldürüyodu. Hemen açık eczane bulup majezik al. Ben uyuyamadım gittim majezik buldum içtim ve şimdi yatakta uyuyakalmak için burada geziyorum kafam rahatladı :D
Berr kullan. Sinüsler iltihaplanmışsa yapabileceğin pek birşey yok. Belki başlangıç seviyesinde ise buruna tuzlu su çekmek iyi gelebilir rahatlatabilir.
Dalış yapsan yılda bir iki kez sinüslerini boşaltır kan ile gelir kışın sinüslerin ağrımaz dolmaz. Ben 1 yıldız balık adam hem de yılda 4 5 kez dalış yapan sinüzit birisi olarak snaa bunu öneririm. Şimdilik ise tuzlu çek burnuna
En İyi Cevaplar