Acillik eden adet agrisina çözüm bilen var mı?

Merhaba arkadaslar ben 18 yaşındayım, genellikle düzenli adet oluyorum 15 yaşımdan beri. Gerçekten düzen oturmamasindan dolayi olan bir şey değil bu her şey normal. İlk adetim tamamen ağrısız geçti ama onun dışındakiler yani bugüne kadar neredeyse istisnasiz hep çok ağrılı oldu. Bu çok ağrı dediğim ilk gün oluyor, 5 saat filan dayanılmaz bir şekilde bunu çekmek zorundayım. Sonraki günler bu kadar ağrı olmuyor. Oluyorsa da ağrı eşiğim yüksek olduğu için yani beni pek etkilemiyor ama ilk gün dayanılmaz. Özellikle son olduklarım o kadar katlanilmaz ki; aci&ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen o anlatmamin imkanı yok. Hareket etsem edemiyorum oguruyorum, aşırı aşırı ama aşırı bir karın ağrım oluyor yani gerçekten anlatamıyorum. Son 2 3 sefer de acile gidip iğne oldum ama ben artık iğne olmak istemiyorum. Şekerli su vs birsürü yol denedim ama etkili olmuyor. Lütfen lütfen benim gibi olanlar varsa ya da duyduğunuz bildiginiz; acilde iğne olmak zorunda kalacak kadar kötü ağrı çekenler bulduğunuz bir yöntem varsa ve ise yariyorsa lütfen paylaşın. Sıcak su torbası/majezik/sıcak süt vs yazmayin lütfen yardımcı oldugunuz için teşekkürler ama Hiçbir ise yaramiyorlar bende. Şimdiden çok teşekkürler
Acillik eden adet agrisina çözüm bilen var mı?