Sürdükten sonra kızarıklık sivilce yaptı mı?
Geçtiği oldu mu?
Leke yaptı mı?
Cevaplayanlar +1 puan :)
Geçtiği oldu mu?
Leke yaptı mı?
Cevaplayanlar +1 puan :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok iyi bende yeni kullanmaya başladım ama akşam sür sabah sürersen Güneş görmemen Lazım derini soyar gerginleştirir ama geçici leke de yapmaz sen sadece yüzüne elleme yeter :D bir kaç hafta sivilce yapar cildinin altındaki daha çıkmamış sivilceleri çıkartır kusturur cildini sonra geçirir iyi bişey korkma ama bilmiyorum gene de doktora görğnebilirisi bende kızarıklık yapıyor ama geçiyor sonra
Merhaba ben ısotxrein jel ve differin kullnmaya bsladim 4 gündür beyaz tenliyim arti mychelle diye bir markanın 3 urununu verdi nysee yüzüm çok kizardi yanik gibi oldu soyuluyo aciyo yaniyo sizce normal mi cvp verirseniz cok sevinirim
Merhaba canim bende yaklasik 1 aydir kullaniyorum 2. jele basladim baslarda cok yararini gordum ama Şu an pek sivilcelerimi gecirdigini soyleyemem 😔
bende biraz kızarıklık yaptı ama belki sende olmaz olması kişiden kişiye farklılık gösterir leke meydana getirmez
Nasıl yani sende kızarıklık olup lekemi yaptı?
kullanmıyorum.
Cevap
5Cevap
kulladım iyi geliyor
ama akşam kullanıcaksın biliyosundur gerçi
Gündüz kullansam ne olur ? Ve artı sadece sivilcenin üstüne mı süreyim ? Leke soyma özelliği var mı?
sivilce yaptı gecen olmadı olan tekrarladı leke kaldı
benzamycin sür sivlceleri geçiriyo ama kızarıklıklar kalıyo.belki peeling uygularsın onun içinde
Bende ısotxrein vr differin jel kullanıyorum ama yüzüm çok kızardı pul pul oldu soyuluyo biraz yanıyo 4 . günüm npsan bilemedim çirkin bir görüntü var
ben kullandım faydasını gördüm . bir zararı yok
İlk kullandığında sivilce olmayan yerlerde kırmızı sivilce yaptı mı? Yaptıysa ne zaman gecti?
hayır hiç kızarmadı bişe olmadı. olan sivilce gitti o kadar. bazen daha yeni çıkmakda olan sivilceyi tam çıkarıyo . diğer gün sürünce onu götürüyo.. sende yan etki yapmış olabilir. doktor mu yazdı
Evet doktor yazdı onunla birlikte alzerderm krem verdi 10 gün oldu olmadı acaba gidip anlatsam mı
git bence. bende bişe olmadı olsaydı giderdim
Oo gayet iyi sür :)
Bende de soyuluyor fakat kızarıklık yaptı olmayan yerde sivilce çıktı kırmızı ve leke oluyor sanki ha eğer sende de olmuşsa gectiyse devam edeceğim
Verdim coktan :) herkeze 1 puan
ben kullandım yüzüm kırış kırış oldu sarktı
Tek çare 6,5 ay roaccutan kullanacaksın
kızarma yok leke yok guzel gectıgı elbette oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar