sağlık kategorisinde sorulan en saçma soru ne olabilir?
şimdiye kadar sorulmuş olanlardan demiyorum sorulmamış'da olabilir aklınıza gelen.
şimdiye kadar sorulmuş olanlardan demiyorum sorulmamış'da olabilir aklınıza gelen.
profil resmine bayıldım somurtkan çok yakısmıs sana :) soruna gelince bence en sacma olanları adet agrıları ile ilgili olanlar arkadas bir insan kendini hiçmi tanımaz hiç mi arastırma yapmaz internetten bu agruının nasıl hafifleyecegiyle ilgili ki bunları ben bile biliyorum yani bir erkek olarak yuh yani :D
biri sabun yedim demişti o heralde başka da hatırlamıyorum :( bende cevap olarak dişlerimi sabunla fırçalıyorum demiştim
toprak yiyordum
sen ne demek istiyorsun
tamam
ona söyle o da fişne suyu içsin o zaman
o nasıl kardeş ya kız mı ben olsam kardeşlikten reddederim
haklı
sence değil misin?
-.- napıyım
-_-
yap
sarışın değilim, sumurturken dilimi çıkaramam sol tarafımda burnumun yanında bir ben var bir de anlımda var ama o gözükmüyor, gözlerim siyah değil, kaşlarımla onun alakası yok, burnumda olmamış, kulaklarım var.
inşallah
tamam da ben şimdi çıkıcam en fazla 2-3 saate gelirim
yaptın mı resmimi
link açılmıyo ki
ya benim pc kafayı yedi
bekleyemem
sabırsızım :(
düşünürüm
kuzenimgildeydim
yollamasan da olurdu ama
sen bilirsin
bu mu?
üzgünüm :/
Allah cezanı vermesin ya :D şarkı güzelmiş
:)
evet dinlememiştim pek hoş da değil açıkcası
biliyorum bu şarkıyı pek dinlemem
=)
iyi geceler
üç kilo fazlam var biliyorum aşırı şişkoyum soruları.
hastaya nasılsın demek
Cevap
9Cevap
Merhaba sevgili sakız,
En saçma soruyu bilemem ama en şok eden soru;
"Ruju sürerken yedim, ölür müyüm diyordu"
Karnım sancılandı diyordu
Birazdan öleceksin sabret demiştim
biri şey sormuştu tam hatırlamıyorumda hatırladığım kadarıyla söyleyeyim.
tam girmedi az girdi yanma oldu sonra çıkardı acaba yırtılmışmıdır hamilede olabilirmiyim gibi bişeydi :))
genelde o kategoriyi cinselliğe leveli yetmeyenler kullanıyor :D
sorulmadan saçma olma olasılığını nasıl bilelim ki :)
sen uydur diyorum saçma olsun diyorum hani :)
ben bayanım mesela. erkek arkadaşım benden önce banyoda mast. yapmış. ben de arkasından girdi banyo yapmak için bu durumda hamile kalma olasılığım nedir?
142342 adet farklı versiyonda sorulmus surtunme sorusu erkek/kız arkadasımla surtunduk hamılemıyım ?
Entelgirl
Bana Acil akıl gerek
Zaaa soruya bak :D
Şu an bir sinek kolumu ısırdı. Hafif kızarlık var ne yapayım ''
baş ağrısı için gidiyorsun sigarayı soruyo kolum koptu diye gidiyorsun sigara içiyo musun diye soruyo . herşeyi sigaraya bağlamaları
''Adet agrısına ne iyi gelir?'' Bu soru 32534533 kez sorulmustur kesin sağlık bölümünde.
Sivilcemi patlatsam çok acır mı ?
kabızım ne yapmalıyım ?
ishalim ne yapmalıyım ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar