Doktor ilaç fayda etmedi. Bu sorunu yaşayıp atlatan var mı?

Erzurum Ziraat mezunu
33 yıldır Doğal Ürünler ve Apiterapi ile uğraşıyorum.
Yaptığım Apiterapi karışımlarla (Organik sertifikalı bal, polen, propolis, arı sütü.) tıbbın tüm imkanlarını tüketen,
yüzlerce ülser, gastrit, reflü, astım. bronşit, Romatoid artrit, hemeroid hastalarının kalıcı olarak iyileştiklerine bizzat şahit oldum,
bu hastalıkların pençesinde kıvranan hastaların böyle etkin ve kalıcı tedavi yönteminin varlığından haberdar olmalarını istedim.
Zaten sizlerinde malumu olduğu üzre, modern tıpta bir çok hastalığın, tedavisi yok, sadece geçici ve rahatlatıcı ilaçlarla hastalar ömür boyu ilaç firmalarına abone yaplıyor. Bunların en başında Ülser, Gastrit, Reflü geliyor. Sözkonusu rahatsızlıklarda Apiterapi karışım gezegenimizdeki en yanetkisiz kesin tedavi yöntemidir. Üstelik bağışıklık sistemi içinde en faydalı, mucizevi bir ilaçtır. Konuyla ilgili Yerli ve yabancı bilimsel araştırma sonuçları ve bilgilere sizde internetten ulaşabilirsiniz
Bal ve polen genel özellikleri, arı sütü hücre yenileyici propoliste güçlü antibiyotik, antimikrobiyel etkileri ile,
bu hastalıklarda güvenli ve etkili sonuç sağlamaktadır..4 yıl süren çalışmalarım
neticesinde Propolisi alkol dışında
doğal olarak eriyik haline getirmeyi başardım, şu anda bu ürün itü de laboratuvar testlerine tabi tutulmakta, üretim izni,
patent, isim tescili gibi konularla uğraşıyorum, Herkese geçmiş olsun. Türkiye nin her yerine Ülser, reflü, gastrit, bağışıklık sistemi ve diğer rahatsızlıklar için özel olarak hazırladığım , Apiterapi karışım, ham ve toz propolis ve sıvı çözelti propolis gnderebilirim...05324063215
1979 dan beri gastritim var. Son teşhis;Kronik pan gastrit. Midemde çok nadirattan yanma olur. Yanma başlamadan 1 lansor içerim. Yanma başlamadan geçer.
Yanmadan çok ağrı oluyor sanki midemde kalp çarpar gibi
5 defa hep aynı kronik gastrit
Yok 😞
Kaç doktora gittim profesörden tutta
Peki teşekkür
Bildiğim kadarıyla atlatılacak bir şey değil hafifletilecek bir şey 3 senedir çekiyorum ilaç fayda etmedi ilacı da bıraktım artık
İllaki şifası vardır
Hayır geçer gibi olup geçmiyor. annemin acıdan bayıldığını biliyorum o yüzden dikkat et yediklerine
Olmuyor en ufak şeyden etkileniyor
O zaman doktoruna danis
İlaç verip gönderiyorlar
Ya benim annemin mesela Şu an geçti ama bazende çok kötü oluyor. ilaçlar en başta ise yarar diye biliyorum. o yüzden yediklerine çok dikkat etmekten başka çaren yok
Cevap
4Cevap
yok 6. sınıftan beri gastrit var ama içmiyorum gazlı icecek pek
Sadece gazlı dokunmuyor ki
ya benim durum için öyle diyim o zaman
ilaçlar fayda etmıyor bitkisel denemek lazım ben bı bıtkısel ot aldım ama bakalım inşallah geçer
geçse keşke :( ne yersem yiyeyim hemen midem de yanma oluyor :( daha biraz önce rennie içtim :(
aa ülser @irmsenaa @esmaatrhn
Bunlar mı ülser 😃
Malesef gecmiyor
Sonu nolur
dikkat etmezsen asitli şeylerden kaçınmazsan miden bile delinir ben kolayı fantayı bıraktım alkol içmiyorum çok rahatsızlık veriyor artık salçalı yemeklerin suyunu tabakta bırakıyorum onlarda dokunuyor ılık süt rahatlatıyor cok agır bir yanma yoksa
vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar