gözümün iç tarafında kızarıklık var. Ne olmuş olabilir. Batıyor ama içerisinde hiçbir şey yok. Bir de sabah uyanınca battığını hissettim. İki gündür hayatımı mahvetti maalesef. Ne yapsam iyi gelir? Öneride bulunur musunuz?

Geçmiş olsun toz kaçtı ya da kirpik kırılmasından oldu gözünüzü ovmasaydınız ve de ovmayınız pamuk koyup bantla kapayınız dinlensin geçecektir
Yok hiç ovmadım. İnşallah geçer.
ovmayın pamukla tampon yapın
Teşekkür ederim.
EİG için teşkkür ederim
birsey kaçmıştır toz falan doktora git gözün şakası olmaz
mikrop kapmış olabilir doktora git eğer öyle bişey varsa damla verir
Göz taşı olabilir, acıyan yöne baktığında acı oluyor mu?
Acıyan yöne bakınca acıyor karşıya bakınca ve göz kapağımı bastırdığım zaman acıyor. Göz taşı nedir?
Göz taşı sanki gözünün içinde bir şey varmış gibi hissedersin, olduğu tarafa bakınca ağrı olur. Doktora gidip aldırman lazım.
Biraz araştırdım da göz taşı değil galiba. Teşekkür ederim 😊
Rica ederim, geçmiş olsun. Doktora gitmeyi ihmal etme, ben de merak ettim. :)
Doktora gitmekten nefret ederim ama mecburen gideceğim. İnşallah kötü bir şey değildir. Sebebi neymiş yarın yazarım.😃
Mikrop kapmış da olabilir, merakla bekliyorum.😂
Enfeksiyon kapmış, damla verdi. 😃
Hımm nasıl oldu peki hâlâ kızarık mı acıyo mu?
Ne oldu da böyle oldu bilmiyorum. Hala kızarık ama acı azaldı hatta hiç acımıyor diyebilirim.
Kızarıklık da geçer herhalde ya
Umarım geçer.
Çok samimi geldin. Özelden sohbet edebilir miyiz?
Tâbi
Ben gizliliği kullanıcı olmaktan çıkamadım. Sen çıkar mısın veya gizli kullanıcı olmaktan nasıl çıkıldığını söyler misin?
Ben çıkarım.
Tamam çıkabilirsin şu anda istersen.
Tamam
Cevap
1Cevap
Arpacık olabilir. Zamanında çok çektim arpacıktan. Pamuğa çay demi dök onu koy gözüne o iyi geliyor
kırmızı göz oldun herhalde
Yeşil göz daha iyiydi oysaki..
Çapaklanma sulanma gibi belirtileri varmış kırmızı göz hastalığının. Bende bunlar yok ve gözün tamamı da kırmızı değil. Teşekkür ederim görüşümüz için.
Pencetenin üzerine dem dök gözüne koy
Acile git damla damlatsınlar hemen geçer
Yırtık büyük ihtimal
Gözde yırtık nasıl oluyor? Çok mu kötü bir şey?
arpacik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar