Göz kürem ve çevresi aşırı ağrıyordu, gittim doktora direk kirpik dibinde yağlanma var dedi yolladı. Ama bende çapaklanma vs yok o yüzden içime kurt düştü. Bu yüzden sordum bu soruyu... :/
Bahsettiğim gözün içindeki tabakanın iltihaplanması. Gözü besleyen damarların olduğu tabaka. Körlüğe kadar gidebiliyor. Senin bahsettiğin "it dirseği" gözün çevresinde gelişen yağ bezesi.😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
dinlemedeyim
Üveit başlangıcı nasıl oluyor? Kaç günde kendini tam olarak belli ediyor? Umarım geçmiştir seninki... 😊
göz bebeğine iltihap gelir. gözde kızarıklık, kaşınma ve kanlanma başlar (yani benimki bu şekilde gelişti)
Peki görme kaybı yaşadın mı? Kaç günde görüşün kötüleşti? 😊
görüşte bı sıkıntı olmadı. 1-1,5 gün arasında oldu hepi topu. doktara mutlaka git. körlüğe kadar gidebilir.
Göz kürem ve çevresi aşırı ağrıyordu, gittim doktora direk kirpik dibinde yağlanma var dedi yolladı. Ama bende çapaklanma vs yok o yüzden içime kurt düştü. Bu yüzden sordum bu soruyu... :/
doğrudur o zaman. damla falan damlatıp detaylı incelediyse doğrudur. üveyit göz doktorları için teşhisi kolay bir hastalık
İşte detaylı incelemedi, 3 ten sonra gittim biraz başından savdı gibime geldi...
o zaman bir daha git doktora
o nedemek
Gözün üvea tabakasında iltihap demek. 😊
hıımmm moydonosun kökünü kaynatıp içmelisin ya da kuru soganı közde pişirip gözüne saracaksın ayrıca ona biz ittirsa deriz
Sen olayı çok yanlış anladın..
Nasıl anlatcaksın peki benim dogru anlamam için
Bahsettiğim gözün içindeki tabakanın iltihaplanması. Gözü besleyen damarların olduğu tabaka. Körlüğe kadar gidebiliyor. Senin bahsettiğin "it dirseği" gözün çevresinde gelişen yağ bezesi.😊
😊 maydonozun kökünü kaynatıp suyunu iç inşallah düzelir