4 tane balıgım vae bir tanesi acayip hasta yerde yatıyo gövdesini kaldrmaya çalşyo ama kuyrugu kalkmıyo bir haftadr hic bişede yiyemiyo hareket edemedigi icin annem babam falan atalım eziyet cekiyo diyolar ama ben ataman ya o hala canlı sizce napıym?
Bende hayvanları severim ve böyle durumlarda üzülürüm senin gibi. Eğer ben senin yerinde olsaydım, ben evde yokken evdeki birinin balığı akvaryumdan çıkarmasını isterdim. Yazık eziyet çekiyor hayvancağız. Senin çıkarman seni etkileyebilir sen yokken yapsınlar
Valla öyle sanırm balıklarda oluyo bir ara akvaryum kırılmıştı balıklar ölüyodu az kalsn onlardan cok ben tribe girdm beni kendime getiremediler lan :D annem iki tokat caktı da kendime geldm
kardeşim o zaman hiç ugraştırma hayvanı yazık 1 haftadır yemıyormuş zaten sudan çıkart tek celsede öldür tavsiyem taşla ez yok sudan çıkarayım havasızlık olsun deme acı çektırme havyana :)
ee ne yapcan? hayvanın acı çekerek ölmesini mi beklicen? kurbanda koyunları danalara keserken sıkıntı yokta acı çeken hayvanın acısına son verırken mi var senelerce zengınler kuzu eti yemedi mi ya o caiz mi?
hayvanı tek celsede öldür günah falan diyorsan hepsi benım üstüme sıkıntı yapma
Ben asla yapamam ya zaten babam falan yapsa dicem aldk baska bir kaba gözü yara olmuştu diye taslara vurmasn kendini diye yem yedrdk iki tane geri ckardı falan bekliyorum basını
En İyi Cevaplar