Pedofili nin ( sübyancılık) çözümü var mı?

pedofili hastalığının çözümü var mı? bu insanları nasıl ayırt edebiliriz? çocukları nasıl koruyabiliriz?
Güncellemeler
+1 yıl
aslında çözümü biliyorum insanları düşünmeye sevk etmek amaçlı yazdım çoğu kişi bilgisiz bu konuda. daha önce böyle bir başlık açmıştım ve kaldırılmıştı. ben bu durumdan küçük yaşta defalarca mağdur olan bir insanım. genelde hayat kadını diye aşağıladığınız veya travesti diye dalga geçtiğiniz insanlar bu durumu yaşayanlar. bende ise büyük bir özgüven eksikliği oluşmuştu kendine değer vermeme. her zaman masum olduğumu kanıtlamak için masum bir çocuk gibi davranmıştım ve kadın olduğumu unutmuştum.
Güncellemeler
+1 yıl
daha sonra tabi azaldı bu araştırmayla, suçsuz olduğumu anlamamla. şu anda diğer çocukların bunu yaşamaması için buraya yazıyorum. bu çok sinsi bir hastalık. bazen en dindar, bazen en kültürlü dediğiniz kişi de çıkar. ben ne kadar utansam da bu durumdan belki yine silinecek öz babam tarafından mağdur oldum. öncelikle birer ebeveyn olarak çocuğunuza hayır demesini öğretin. büyüklere hürmet etmesini tabi ki öğretin ama yanlış bir şey hissettiğinde hemen söylemesini isteyin.
Güncellemeler
+1 yıl
örneğin giydirirken kıyafetini çıkarmadan önce izin alın, vücudunun bir bölgesine dokunacağınız zaman izin alın ki kendi bedeni olduğunu öğrensin. ona burası senin özel bölgen sen istemediğin sürece kimse dokunamaz deyin. sapıkları yok edemeyiz ancak çocuklarımızı bu şekilde yetiştirirsek mağdur olmasını engelleyebiliriz.
Pedofili nin ( sübyancılık) çözümü var mı?