18 yaşındayım yaklaşık 1.60 civarındayım ve 42 kiloyum. Nedense kendimi kiloluymuşum gibi hissediyorum.
Sizce normal mi çok mu az mı? Görüşlerinizi merak ediyorum.
Sizce normal mi çok mu az mı? Görüşlerinizi merak ediyorum.
Bu yaş aralığında gene olarak kendini daima kilolu hissedeceksin ve zayıfladıkça zayıflamak isteyeceksin ta ki önemli bir hastalığın pençesine düşene kadar gayet zayıfsın bana göre yaşını baza alırsak iyisin ileride zaten kilo almak için didineceksin şimdi yaşının ve fitliğinin tadını çıkar kilona da fazla kafanı takma,
Deli misin :D Ben 162 boyundayım 57 kiloyum sorun etmiyorum. Sadece vücudun yumuşaksa benim gibi pilatesle sıkılaşabilirsin, inan problemin yok. Hatta çok çok zayıfsın, sıkı bile olmasan göze batmaz çünkü 42 kilocuksun yağ oranın neredeyse 0 :D
Psikolôjik olarak sorun edinmişsin bunu. Benle aynı boydasın, ben 55 kiloyum pantolonlar düşüyor belimden. Aşırı zayıfsın diyorlar, aramızda 15 kilo fark var neredeyse düşün. Sen nasıl yok olmadın, erimişsin. En az 50 olmalısın. 60'ı da geçmemelisin. 50-60 arasında gezinip durman idealdir.
İncesin işte. Bence gayet iyi kilon. Ama az olduğunu düşünüyosan 45-46-47 falan olabilirsin.
Cevap
19Cevap
bayaga zayifsin. sağlığın için 5-6 kilo almalısın bence😊
Bende tam anlamıyla bu ölçüdeyim ama hiç de kilolu değil bu ölçüler bence takma kafana
Gayet normal sacmalama hatta az bile 1.60 isen. Bu boydakiler 50 nin aşağısına düşmez
O kadar duz hatlara sahip olup hala kilolu hissediyorsan sorun var. Artik 18 yasindasin. Meme kalca bir seylere ihtiyacin var bence.
Tamamen aynıyız senle ama ben 45 hala da zayıf olduğumu düşünemiyorum sende çok zayıfsın
Biraz az ama sağlığına zarar gelmez
Çok az kilo almalisin boy endeksine bakılıp
Çok zayifsin canim boyuna göre
Yaştan ziyade boya göre bakılır kilo oranı.
Çok şişkosun 35 ideal kilon
Kafadan kontak oabilirmisin acaba?
Çok zayıf yaa minimum 50 kg ol bence
En az 50 kilo olmalısın. 😇
160 boya ideal kilo 52 ... cok zayf kotu duruyo
küçülde cebime gir :D
Ölçen zayıflıktan kız az ballı yağlı ekmek ye
saçmalama gayet iyi oluyor
Daha ne olacan kilo ol
Baya zayıfsın
Aynen xd
zayıf baya
Normal
Çok zayıf
Kilolu mu? yapma lütfen...
Evet. Biraz daha vermelisin. 20-25 ideal
cok zayıfsın üşümüyormusun
4 5 kilo fazlan var
Ne diyon sen ya kız bir deri bir kemik hastalık olacak nerdeyse bide fazlan var diyor
Kilolu degil.
yakında görünmücen
Çok az 😕
Sen hastasın
gayet zayıfsın
Tıfıl denilebilir
zayıfsın itici
KılO alman lazm gel kilo aldirim seni😊
Zayıfsın
Zayıfsın
Oys mükemmel
Çok zayıfsin