Lütfen saygı çerçevesinde yorumlar yapalım.. Bu kişi sizin kardeşiniz ya da kızınız da olabilirdi.. Çok mahcup hissediyorum ben de böyle olmak istemezdim. Şimdiden düzgün yorum yapanlardan Allah bin bir kere razı olsun. Çok çaresiz hissediyorum resmen bu yüzden evden çıkmak istemiyorum.
Cevabın nedir?
+1 yıl70 kilo olsanız balık etli diyebilirdim, lakin kendinizle barışık olun. İçe kapanırsanız hayalini kurduğunuz bir vücuda ulaşmak bir hayli zorlaşır. Hiç bir yemek sizin aynadaki görüntünüzden daha güzel olamaz! :)
Diyet yapabilirsiniz ve şöyle düşünün ideal bir vücuda sahip olunca sevdiğiniz yemekler yine size sunulacak kilolarınız ise yok olup gidecek. Her şeyden önce azim gerekli. Başarılar, unutma boyun çok iyi istersen bak sadece içten istersen başarırsın. Kendini hep sev :)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılVücut tipine göre değişir canım. Spora başlamanı öneririm. İyi bir diyetisyen de bulduktan sonra kaygılanmanı gerektirecek bir durumun kalmaz,, kısa süre sonra
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Hormon tahlili yaptırmayı unutma
Soran+1 yılYaptırdım tiroidim yüksek.
Çaresizlikle alakası yok. İlk hedef olarak 10 kilo vermek olsun amacın. Sonra bir 10 daha. Ayda 3 kilo versen, 6 ayda, yaz gelmeden bütün seni sıkıntıya sokan şeylerden kurtulmuş olursun. Boyun da bir kız için uzun sayılabilecek yeterlilikte. Fıstık gibi olursun o boyla. İmkanın varsa bir spor salonuna yazılıp düzenli spor, kardiyo yap ve yağlı, 3 beyazlı yiyeceklerden uzak dur bu sürede. Kilonu da minimum haftalık ölç, günlük değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılİmkanım var maddi açıdan ama sağlık açısından yok kalp hastasıyım. 3 yıl voleybol oynadım ve bu yüzden bırakmak zorunda kaldım. Şeker, tuz ve hamur tüketmiyorum zaten sevmem.
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Bence görünüşten ziyade kalbin için zayıflarsan daha yararlı olur senin adına. Kan sulandırıcı kullanıyor musun bilmiyorum ama bol bol yürüyüş çok iyi olur senin için. Günde en az yarım saatlik yürüyüşler. Bir de yavaş yemek yemek çok önemli kiloyu sabit tutmak için. Ben yıllarca bunun çok faydasını gördüm, aklında bulunsun.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim desteğiniz için :)
Kiloludur ama bu çabalayamayacağın anlamına gelmez. Elinden birşeyler geliyorsa kilo vermek için birşeyler yapabilirsin. Sonuçta herşey ama herşey kendi elimizde 💪🏻
14 Yorumla
Soran+1 yılYemek konusunda özenliyim ama sağlık sebebim yüzünden spor yapamıyorum..
Soran+1 yılPeki deneyeceğim teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
51Cevap
+1 yılYani zayıf denmez ama çok fazla da değil kimse seni dış görünüşüne göre yargılıyamaz insanların ne ddiğine bakma onlar için de kendi hayatını değiştirme bu kiloyla mı mutlusun bu kiloyla kal
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ne demek canım benim ❤️
+1 yılO kilonun senin vücudunda nasıl dağıldığı çok önemli. Göze itici gelecek şekilde değilse güzel bile durur. Hem çaresi olmayan bişey değil ki. O kadar apartmana gerek yok
14 Yorumla
Soran+1 yılİtici gelmiyor aslında beğeniliyor ama ben sevmiyorum. Göbeğim yok kalçam da orantılı. Ama aşağıdaki gibi yorumları görüyorsun. İnsan ister istemez böyle düşünüyor.
- +1 yıl
Ama onlar seni görmeden rakamlara yorum yapıyorlar. Kendin söyledin beğeniliyor diye. Demek ki itici durmuyor. Yok eğer mutlu değilsen kilon verilmesi mümkün olmaya bir kilo değil ki.3aylık sıkı bir diyet ve sporla kolaylıkla verirsin
Soran+1 yılHaklısın moral için çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
- +1 yıl
Rica ederim. Cümlemizden :)
- Sağlık konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılBogazini biraz siki tut o zaman. Yani hem aglarim hem giderim diyosun. Biraz nefsine hakim olmalisin.
110 Yorumla
Soran+1 yılYemek yemiyorum zaten, yani dengeli besleniyorum çok da yemiyorum iştahsızım. Ama spor yapamıyorum sağık sebebi yüzünden.
- +1 yıl
Heptende yeme icmeden kes demiyorum tabi. Ama kalorili ve gece yiyeceklerindeb uzak dur.
Nasil bir saglik sorunun var ki spora engel?
Soran+1 yılKalp hastasıyım. Gece yemek zaten yiyemem hamur işi vb. şeylerle de aram yoktur ağır gelir dokunur.
- +1 yıl
Bende de vardi bir ara ritim bozuklugu.
Duzenli ve bedenine uygun sporu secip baslarsan basarirsin
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim😒 limonlu sicak su ic 😊
Soran+1 yılDenerim peki :)
- +1 yıl
@EvcilÖküz
Limon da, su da Gittleman’ın kilolardan kurtaran yiyecekler listesine dahil. Susuz kaldığınızda vücudunuz daha fazla yağ depoluyor, çünkü böbrekleriniz böyle bir durumda karaciğerinizden yardım istiyor. Bu da karaciğerinizin yağ yakma görevinden feragat etmesine neden oluyor.
Su ayrıca iştahı azaltıyor. Susuz kalmaksa, tam tersine, açlık hissi uyandırıyor. Limon selülitin azalmasına yardım edebilir, çünkü deriye giden kan akışını artırıp, vücudunuzun atıklardan temizlenmesine yardım ediyor. Limon ayrıca vücudunuzun yağ eritme kapasitesini artırıyor.
+1 yılKilolu malesef.
178 boyunda 65 kiloyum.
Kendine benden pay çıkartabilirsin.
Balık etli olabilmen için en az 10(15) kilo vermen gerek.
20 verirsen tadından yenmez bir hatun olursun.19 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ben böyle konuştum ama tabi görmekte lazım.
Fizik yapına kilon gidiyordur ve belli etmezsin, o zaman balık etli diyebiliriz.
Soran+1 yılKocaman bir göbeğim yok aksine göbeğim ciddi ciddi düz. Kalça da Kim Kardashian'dan hallice onun kadar olmasa da biraz var.
- +1 yıl
Göremiyor muyuz. d
Soran+1 yılOlmaz :(
- +1 yıl
Merak ettim ama :/
Soran+1 yılAnlattığım gibi işte..
- +1 yıl
İşte anlattığın vucudu merak ettim :D
Soran+1 yılKim Kardashianın biraz daha küçük kalçalısı :D
- +1 yıl
İşte o yüzden merak ettim ya :D
+1 yılyaklaşık 25-30 kilo fazlan var gibi kendi kendine bir diyet yapmayıp bir diyetisyenle görüşürsen ya da bir spor merkezine üye olursan daha güzel olabilir
10 Yorumlakiloludur bence, ama kilo vermek senin elinde olan bir şey. Arkadaşım 1 ayda 10-12 kilo vermişti, sıkıntı etmeden cağresine bakmaya çalış evde oturup hala yemek yemekle olmaz
10 YorumlaBalıketlidir ama foto ekle bence.
Yüzünü çekmeyebilirsin12 Yorumla
Soran+1 yılYine de görülsün istemiyorum..
Muhtemelen kiloludur, sanmıyorum bizim ülkede kas ağırlığından dolayı tartıda ağır çeken kadın olsun.
10 YorumlaAbartma yav.
Boyun uzun, vücut hatların da orantılıysa hiç sıkıntı yok14 Yorumla
Soran+1 yılGöbeğim yok, kalçalarım ve bacaklarım da orantılı.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende seninle aynı boy ve kiloya sahibim yırtınsamda malesef kilo beremiyorum cok takıntılıyım bu konuda kafama taktıkca hiç kilo veremiyorum böyle mutlu olmaya çalışıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç mutlu olamıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılbende değilim ama olmuyor bıraktım artık
Açıkçası balık etli denilemez , fakat şişko demekte yanlış olur.
Ama hani derler ya etune dolgun diye işte öyle birşey.
Hastalık derecesinde de değil, sevilebilecek bir hanfendidir sanırım10 Yorumla
+1 yılevet balık etli moduna giriyor sanırım
o boyutlarda kiloda bir hanım10 YorumlaEvet boyuna gore fazlan var sismansin diyemem ama kilo versen daha hos olur
10 Yorumla
+1 yılBoydan dolayi balik etli olabilirsin ama gormek lazim ya sıkı mısın vucut seklin nasil hepsi mj gibekte toplanmis bunlar algiyi degistirir
04 Yorumla
Soran+1 yılAşırı göbeğim yok. Aşırı kalçam da yok. Anlamadım ki ben de sıkıyım ama.
- +1 yıl
Kalcan dikse olmasi kotu degil bence gobek de yoksa nerede bu kilo kolun bacagin mi klain
Soran+1 yılBacaklarım da kalçaya göre orantılı.
- +1 yıl
Takma o zaman
Kilolu olur elbette ama boyu kısa değil kısa sürede harika bir görüntüye sahip olabilir aslında.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKiloludur. Ama üzülmeyin sakin. Hayatta ne dertler me hastaliklar var bir bilseniz..! Kimsenin sizi uzecek ya da guveninizi sarsacak yorumlar yapmasina izin vermeyin. :))
Hayat çok kisa, unutmayın bunu. Bir bakmisiniz birgün hayat bitmiş :/00 Yorumla
+1 yılKiloludur ama şöyle, kızlarda erkekler gibi göbeğe gitmez genelde. Orantısal dağılır veyahut göğüs ve kalçaya daha çok gider o yüzden çok aşırı sorun yok kilonda
01 Yorumla
Soran+1 yılGöğüs kalça orantılı göbeğim de yok. Anlamadım ben bu işi :(
+1 yılNormal yapida biri ama 10 kilo verirsn vucudun sekil alir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir hatunla evlenir o kiloyu 5-10 kilo verdirtip bir ömür sefasını sürerdim
110 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle bir hatun?
Cevap sahibi+1 yılUzun boylu hatun gibisi var mı ya kilo her zaman verilir ama boy uzamaz
Soran+1 yılTeşekkür ederim öyleyse.
Cevap sahibi+1 yılBuradaki kendini bilmezlerin yorumlarına falan takılma manken boyu var sende azmedersen kiloda verirsin hem öyle abartı kilon yok boyun uzun olduğu için fazlada belli olmaz
Soran+1 yılBelli değil zaten boyumdan dolayı ama ben takıntı yaptım.
Cevap sahibi+1 yılYapmana gerek yok ya normal bir güzelliğinde varsa erkeklerin aradığı hatun tipisin 5-10 kiloda verilmeyecek şey değil
Soran+1 yılYüzüm gayet güzeldir çok şükür.
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte burada çoğu erkek bıdı bıdı demiş görseler peşinden koşarlar takılma
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
Cevap sahibi+1 yılİyi yüzünün gülmesine yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
ben 181 ve 80 kiloyum erkek olarak ve versem veririm hafif de olsa bel çevremde var fazlalık. ben sana aynı soruyu sorayım sence sen nasılsın?
00 YorumlaPeki bunun sebebi çok yemen mi yoksa hastalik mi?
130 Yorumla
Soran+1 yılİştahsızım aslında. Yemek yemeyi yaşamak için görürüm ve sürekli yiyemem tatlı hamur işi de sevmem. Kalp hastalığım yüzünden voleybolu bıraktım ve spor yapamıyorum..
Soran+1 yılHastalıktan yazmayı unutmuşum kusura bakma. Kalp hastasıyım.
Soran+1 yılYani şu şekilde. Kalp hastalığım yüzünden spor yapamıyorum. Ben yanlış anlamış ve yanlış açıklama yapmışım çok özür dilerim :)
Soran+1 yılKoşu kesinlikle hayır.
Annem de korkusundan yürüyüşe göndermiyor. Ama diğer sorun göbeğim yok kalçam ve bacaklarım da orantılı kilomu göstermiyorum. Bu nasıl oluyor onu anlamadım.
Soran+1 yılKalp kapakçığımda yetmezlik var. Ekmeği normalde de yemem. Ağır geliyor unlu tuzlu şekerli şeyler.
Soran+1 yılEvet var.
Soran+1 yılIsınmıyor hiç.
Soran+1 yılAlıştım böyle yaşamaya, üşümek sorun değil artık.
Ama aşağıdaki seviyesiz yorumları gördün.. İnsan buna dayanamıyor.
Yürüyüşe de başlayacağım yarından itibaren.
Soran+1 yılBekliyorum.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten..
Soran+1 yılBoşver kimliğim belli olsun istemem :)
Soran+1 yılDoğrudur eğer cesaretimi toplayabilirsem yazayım :)
Soran+1 yılBilemezsin :D
Soran+1 yılHer tahmin doğru çıksaydı ooo :D
Soran+1 yılGöreceğiz :D
Ben 173üm 64 kiloyum sen 85sen benden biraz daha uzun olduğunu düsunursek balık etlisin kilo versen iyi olur en azindan 70 olsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHacı kusura bakma da vücut ölçülerin erkek gibi maalesef.
00 Yorumlabalık etlide zaten kilolu lafını kullanmamak için söylenmiş bir şey :)))
00 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz daha zayıflamalısın 70 olabilirsin mesela
10 Yorumla
+1 yılkilolusun. en azından bir 75 ol
10 Yorumlakilolu sınıfı na girer
10 Yorumlagörmek lazım ama balıketli diyorum
10 Yorumla
+1 yılBalik etliden biraz fazla. Koyun etli.
20 Yorumlaulan ben yokum 85 kilo ne balık eti şişkodur şişko. hemen diyetle spora başlaması lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha saygılı bir yorum beklerdin. 85 kilo değilsin ama adam da değilsin.
Soran+1 yılAn itibariyle tanıdım. açık sözlülük ve patavatsızlık hatta saygısızlığın arasındaki o ince çizgiyi yakalarsın umarım.
Soran+1 yılKonuşma şeklinizle renginizi belli ettiniz.
+1 yılKilolu, obez.. O boyda balıketli için kilo aralığı 60-70'tir.
011 Yorumla
Soran+1 yılKilolu olabilir ama obezle bir alakası yok. Üzgünüm ama öylesine laf olsun diye yapılmış bir yorum.
- +1 yıl
Ben ben 😂
- +1 yıl
Malesef ki obezlik sınırındasın. 1.75 boyunda erkek için 90 kilo üzeri obezdir, kadın için ise 85 kilo üzeri obez (spor yapmadıgını varsayarak)
@Denizbuseeee sen süpersin :D <3 - +1 yıl
Benjm kilom altmis uç ama belli olmuyor😂
- +1 yıl
@Denizbuseeee Bazılarında kemik ağır basar. Ben de 70 kiloyum ama 75 sanıyorlar en az, kemik hafif :D
- +1 yıl
Spor sağolsun💪
- +1 yıl
@Denizbuseeee Ben de yapıyorum ama durum bu :D
Soran+1 yılÖzele gençler.
- +1 yıl
Yorumu eksileyeceğine sen de spor yap. Sonra gerçeği yüzünüze söyleyince kızıyorsunuz o zaman sormayın. Zahmet et de spor yap..
Soran+1 yılAlttaki yorumlarda da belirttiğim gibi sağlık sebebimden dolayı yapamıyorum. Beğenip beğenmemem seni ilgilendirmez. Benim sorum olduğuna göre?
- +1 yıl
Sağlık sorunun ne gerçekten yardımcı olmak isterim bölümüm bunun üzerine
Kilolu ben 180 boy 56 kilo
00 YorumlaHaliyle Etlerin birikim yerine göre değişir ,
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılresmini çek at yüzünü çekme yorum yapacağım :D
10 Yorumla
+1 yılbence obez. mesleğim gereği doğruyu söyledim ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılMesleğin ne?
- +1 yıl
fıtness antrönörüyüm
Soran+1 yılAntrenör olmasın o?
Kusura bakma ama doktor bile obezsin demedi. Yorum yapmak için konuşma.- +1 yıl
cepten hızlı yazınca Antrenör antrönör olarak yazmışım bahane arama
karınsız
bahsettiğin boy ve kiloda olan insanlar neden bize geliyor acaba?
Soran+1 yılOnların amaçları farklıdır. Çevrede sadece kilo vermek için gelen insan yok. Kaldı ki sağlıklı yaşam için de spor şart. Her size geleni "aha bu obez zayıflamaya geldi" olarak görüyorsanız o da sizin ayıbınız.
- +1 yıl
Kardeşim harbi boş boğaz birisin...
ellerinde Dr. ve diyetisyenlerin belge ve raporları ile geliyorlar buraya
BOŞ DUVAR..
+1 yılnormal bence ama ortalama kilon 65 olması gerekir
10 Yorumla
+1 yıl8 kilo azalırsa balık 15 azalırsa iyi
00 YorumlaBalik etli
10 Yorumla
+1 yılşişko kategorisine girer benim gözümde
00 Yorumla
+1 yılkılolu balık et arası bişey
00 YorumlaSağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kiloludur bakik etli sayilmaz. sonucta 85 kilo
00 YorumlaKilolu olur herhalde.
00 Yorumlakilolu
10 YorumlaSağlık konusunda 633 cevap paylaştı. Balik etli
10 Yorumla
+1 yılVücut cıkıntılı mı düz mu pekı
06 Yorumla
Soran+1 yılKıvrımlı.
- +1 yıl
Temsılı resım var mı
Soran+1 yılKim Kardashian'a benzer bir vücut yapısı.
- +1 yıl
Allahtan belanı mı ıstıyon popo cıkıntılı twerk yaparsın bolca hos olur karsındakıne
Soran+1 yılBen rahatsızım bu durumdan.
- +1 yıl
Hmmm gorsem cok guzel yorum yaparım boran cagdas sörf yapan Ada'm profılı var
Balık etlı
10 Yorumla
+1 yılBalık değil de balina etli 😂
00 Yorumla
+1 yılKiloludur.
10 Yorumla1 yıl geçmiş som durum nedir
00 YorumlaVücudu görmek gerek herkes te farklidri
00 Yorumla
+1 yılBalık etli ve kilolu sınıfına giriyor.
00 YorumlaOldukça kiloludur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdı yarma gül olurdu.
00 Yorumla10 kilo ver :D
00 YorumlaNormal
10 YorumlaBalık etli
10 Yorumla
+1 yıl80 ol en fazla
10 Yorumla
+1 yılpehlivan
00 Yorumla
+1 yılŞişman
00 Yorumla
+1 yılbaliketli
00 Yorumla- Devamını Gör (13)