kullanan varsa yazsın lütfen nasıl kullandı bir etkisi oldu mu 18 yasındayım
166 boyum var ben neler denedim bir halta yaramiyo inanma onlara tek çözüm amaliyat ama 70 bin tl varsa sende. 1 senede bacaginda demir boyun kac?
1.70
cevremdekilerin çoğu 1.80den aşağı olmadiklari için onların yaninda baya kısa duruyorum
benim cevremdekilerde 190 dan assagi değil ben de kisa duruyorum onlarin yaninda cok zaten kisayim ama yapacak birsey yok allah bizi boyle sınıyo ben kabullendim çünkü yapacak birseyim yok bu bizim tercihimiz degil sonucta alismaya çalış.. :) cozum bulursan banada ulaş tabi ☺
bu yağı aktarlara sordum onlarda uzatabilir dedi varmis yani öyle bisey eklem yerlerine sürüyomuşun yatarken
yok inanma aktarlardan bende aldım cok sey aktarlar satmak icin elinden geleni yapiyo senin sadece uzama ihtimalin duzenli spor yapman lazim belki ozaman 5 cm falan uzarsin barfiks calis kilolu olma ince biri ol baklavalar çıkar bacaklari kaslandir duzenli spor yap kizlar kosa kosa gelir yanina o 180 lik adamlara bile bakmazlar ama kendini cok şişirme özgüvenli ol güzel giyinmeye bak temiz ol hic problemin olmaz :) yalinda kisa murat dalkilicta kisa ama goruyorun bakimlilar :)
parasi olana bakiyolar bu zamanda
Aynen hayırlısı
Boy genetik ve 18 çok geç spor beslenme bile yüzde 10 etkiliyor sadece ve 18 den sonra uzamada çok zor
Merhaba kırmızı kantaron yağının bende duymuştum uzattığını denedin ve uzadın mi
Kantoran boy mu uzatiyomus nerden duydun
internette görmüştüm kullanan var mi diye soruyum dedim
Yok ya alakasi yok bnce. Ben bikac sey duydum çemenotu (boy otu) uzatiyomus. Keçi sütü , aktarlarda olan uzamak diye bir bitki de uzatiyomus. 18 yasindaysan bjde sporla kesin uzar. 9 cm bile
20 yas uzamak icin geç bir yas mi.) @Hicbiseyim bilgin var diye düsündügümden soruyorum teraneden uydurmuyosundur umarım
@Enternasyonel 20 yas biraz geç. 18 inde uzayanlari duydum 19 da da. O yuzden
Cevap
8Cevap
boy uzatma icin hormon tedavisi var sadece oda ufak yaslarda etkili yani cocukken
benim olanda 19 yasında falan sağ elle sürdükçe uzuyo bro
Olmaz, boyun uzamaz bundan sonra
Ne kantaron muş arkadaş her derde deva..
😂😂😂
Allah'ın vermediğini yağ mı verecek
O nedir yaa 😄
işe yaramaz
onedir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar