Cildiyenin önerdiği şampuan fakat benim vücudum icin yazdı lekeler var. Aşırı yaglanma icin de iyi geldiği yazıyor. Benim boyle bir sıkıntım da olduğu için kullanmayi dusunuyorum. Kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyim?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kepekten nefret eden biri olarak herhangi bir rahatsızlığım olmasa da kullandığım şampuan. Kükürtlü şampuanlarda kötü bir koku olur genelde. Selyum kötü de kokmuyor. Selenyum sülfit içeriyor ve kepeğe iyi gelmesinin sebebi de bu zaten. Kullandığımız ürünlerin içeriklerine bakıyoruz değil mi sözlük ailesi? Karşımıza her çıkan marka böyle temiz içerikli olmayabilir sonuçta.
Bir yazıda okumuştum, selenyum sülfit’in kepeklenmeler iyi geldiğini. Sonra tabii google’a sorduk, selenyum sülfit içeren şampuan diye, o sırada tanıştığım bir ürün oldu kendisi. Hatta sanırım başka şampuanlarda bu madde yok. Baya sıyrılmış diğer kozmetik ve dermokozmetik şampuanlarından. Bir kere zaten kepek gibi saç derisini ilgilendiren bir problemin çaresini kozmetik markalarda arayan insanları hiç anlamam.
Kepeğe mi iyi geliyormuş bunu da mı denesem ya
Cevap
1Cevap
Ne zaman elimi saçıma götürsem önüme pul pul kuru kepeklerim dökülür. Ah bir yaşayan derdimi anlar bir de selyum şampuan… kendi sitelerinden satın aldım, birçok internet adresine yönlendirmeleri var. İkinci kutumdayım. İlk deneme amaçlı 150 ml’liğini aldım. Şimdi 300 ml’liğini kullanıyorum. https://dermadolin.com.tr/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?