Kadınlar bayılır böyle alengilli şeylere. Yalnız bu ablamız enfeksiyon kapınca, neredeyse canından oluyormuş! Hemen implant çıkartılmış tedavi altına alınmış. Sizin de piercing taktırma hevesiniz var mı? Piercingi olanlar, başınıza sağlıkla alakalı bir durum geldi mi?
Göğüs ucundaki piercingden enfeksiyon kapan kadın ölüyordu! Piercing seviyoruz ancak steril ortamda mı taktırıyoruz?
piercing'e ihtiyaç duyanlar genelde kendisini beğenmeyen, kendisini yeteri kadar iyi oldugunu anlamayan tiplerdir hep. Doğallğını niye bozarsın ki bir demir parçası uğruna...
Ablanın gögüslerde maşallah yani , zaten dikkat çekiyor onlar neden taktırmışki neyse pişman olduguna göre sorun yok dmektir :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaauvv memeye pirsink nedir allaaseniz bunu görünce bile etimden et koparıyolar sanki uff tüylerim diken diken oldu can acıtmaktan başka bişi değilmiş gibi geliyo
Yahu ne güzel memeleri var, büyük falan. Yazık ediyor cidden. Meme kanseri falan olur Allah korusun. Alırlar memelerini, o memelere yazık bir kere. :D Yapmayın şöyle şeyler. Kimi de vajinasına taktırıyor piercing denilen şeyi. Hey Allah'ım. :D
Benim beş tane piercingim var. İki üç tanesi steril olmadığı için keloidle uğraştım biraz. Ama şimdi sıkıntı yok. Birde gögüs ucuna piercing takılırsa emzirme sıkıntısı çıkar ortaya.
mantığını kavrayabilmiş değilim zaten bir insan neden metal parçası takar vücudunun bir yerine hemde deriye geçirerek yani kendine zarar veriyor :D fdfd
Biraz action gerek function ama değilsin Micheal Jackson. İyisi mi gel ask me and you answer zaten bana derler Tom Sawyer. Yine bana deli gibi geri geri geliy veli.. Neyi diyi neyi veri beni biliy yoğsa bilmiy? Beat çoğ zormuş beni çoh yormiş, aşk çox ğoşmuş ama benena babyyyyy
En İyi Cevaplar