Benim arkalarda dişim kırıldı kökü kaldı sadece damakta.
Orayı yarıp dişi o şekilde alıyolarmış. bu operasyonu geçiren varmı? Çok ağrı oldu mu?
Orayı yarıp dişi o şekilde alıyolarmış. bu operasyonu geçiren varmı? Çok ağrı oldu mu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mermiye kafa at de atarım kılım kıpırdamaz. 4 dişim kola bagımlılıgım yüzünden kırık diş doktorundan korkuyorum. istedikleri kadar uyuştursunlar sinirlere bir matkap sokuyorlar beyinde hissediyorsun. Vazgeç bu sevdadan derim kaç kaç ülkeyi terk et ıssız bir adaya yerleş :D
Lokal anestezi uyguladıkları için ağrı duymazsınız. Eğer kişiliğinizde maannatlık varsa elini bile ağzınızın yanına getirse ağrı var diye feryat edersiniz
Canım bu işlemlerin hepsi lokal anestezi altında oluyor.. sadece baskı hissedersin, ağrı acı sızı olmaz rahat ol
Teşekkür ederim :)
@AkmayaanRimel kankim geçen yıl zeytin yerken dişini kırmıştı, sonra ne yaptı bilmiyorum ama 😂
Cevap
10Cevap
uffff geçmiş olsun canın çooook yanacak gülüm :D önce iğne yicen :D sonra 1 saat bekliycen sonra bir operasyon yapıcaklar güzel dişlerine ve canınn yanmıycak ama yanıcakmış gibi hissedicen :/
20 lik dişimi operasyonla aldılar. Epey sancılıydı. 10 gün boyunca yüzüm şiş gezdim. Şekli kaydı. Antibiyotikler de cabası.
Evet yararak çıkaracaklar bide kırıyorlar içeriden biraz daha onu çıkarmak için. İyi bir doktora git ve güzelce uyuştursun yoksa ağrı oluyor.
Bende on disim cueukten dolayı kırıldı dolgu yaptin
benim dolgulu disin bir tarafi kirilmisti iste kirik yeri alip disci duzelttmisti dis ufalmisti sadece biraz
Benim sadece kökü kaldı orda. tutup çekilecek yeri yok yani yarmaları lazım :/
en iyisi disciye git canim operasyon gecirmeden once de bilgi al
Ben geçirdim ağrı olmadı asla ama değişik bişe agzımda farklılık oldu gibi
Yardılar mı
Korkunç bence ya 🙈 sonra dikiş atıyolar tabi 🙈
Babanemde öyle yaptılarda yardıkları yeri dikmiyolarmı :/
Anladım :) rahatladım biraz :)
sorma bende iki haftadır ağrıyor belası versin dişi yaw :(
Benim bir arkadaşım bu operasyonu geçirmişti, çok ağrılı oluyormuş
Evet var aldirinca rahatliosun korkma
Gömülü 20likten farksizmis demek :O
Damağı kesecekler tabikii zor olur ağrı da olur