Sivilce oluşumu karaciğerden başlar peki bu yağlanmayı ne tüketerek geçirebiliriz?

saraçoğlundan
maydanoz kürünü duymuştum
1 su bardağı su, 12-13 maydanozu sapıyla beraber ve yarım limonu blendırdan geçirecen ama iyice ezilmiş ve suyu çıkmış olacak onu aç karnına sabahleyin içecen.. 21 gün devam edip 20 gün ara verecen tekrar bir 21 gün daha devam edecen..
Saraçoğlunun birsürü şeyini denedim olumlu bir sonuç almadım ama denemekten zarar gelmez teşekkürler 😊
:D :D
Spor yap duzenli beslenme aliskanligin olsun suyu bol tuketin. Alkol vs. Uzak durun. Enginar tarzi yardimci olacak gidalar tuketin. Ama spora alistirin kendinizi.
Alışkınım arkadaşım spora tek sıkıntım beslenme 😂
ekmeği hayatından komple çıkarman lazım yemekleri ekmeksiz yemen lazım en fazla 1 dilim. pilav yememen lazım karbonhidrat kola cips felan market ürünlerinden uzak durman lazım haftada 1 den fazla masturbasyon yapmaman lazım sivilcelerinden kurtulmak istiyorsan
bu dediğin şeylerin yarısı saçmalık içeriyor
maydanozun özellikle sap kısmını kaynatıp içersen faydasını görürsün. Kaynak bir tencere koy dolaba. Sabahları günde 1 bardak iç acayip faydasını görürsün.. ( doktor tavsiyesiydi işe yaradı. Mükemmel derecede geriledi ve normale döndü)
Önceden kaynatsam dolaba koysam özelligini yitirmez mi
yok
Cevap
19Cevap
Enginar (en önemlisi) , brokoli, yeşil çay, lahana bunları tüket. birde günde yarım saat yürü. Zamanında çok fazla alkol tüketen birisiyim. Karaciğerim ve şekerim gayet sağlıklı bir seviyede hatta şekerim biraz düşük. Bu özellikle enginar çok faydalıdır. Mümkünse ayda 1-2 adet yemelisin
Karaciğer temizliğine girmen lazım. Ben girmiştim. Alternatif tıpa inanıyorsan tavsiye ederim. Çok yararını gördüm. Gerçek tıp kitabından detayları okumalısın. Ya da internetten bak. Uzun bir beslenme duzenı var.
İç organların temizliği bir nevi detoks. Ana kural bol bol meyve suyu içmek ve açlıklar yapmak. Mideyi dinlendirip diğer organların çalışmasını arttırmak. Ayrıca hacamatlarla ve sülüklerle desteklenince sonuç süper oluyor. Bol bol yeşillik yeniliyor. Çeşitli bitki çayları var. Ayrıca kan grubuna göre beslenme şekli önemli. Yaşam felsefesi haline getirince her şey daha güzel oluyor.
Akşamları yeme.
Rafine yağlar, şeker, alkol tüketme.
Karbonhidrat ağırlıklı beslenme
Teşekkür ederim
1 seneye yakındır vücut çalışıyorum tatlıdan vaz geçemiyorum :)
Nerden alıyosun?
hııı tamam teşekkür ederim
Sivilce için mikro silver set.
İç organları için Sivera içecekProfilimde link var.
Oraya tıklayıp görsellere bakabilirsin..
Gogildan da araştır.
İlgini çekerse yardımcı olurum.
Geçmiş olsun.
Ergenlik döneminde hormonlardan dolayı fazlasıyla yağ üretiyoruz buda sivilce olarak patlak verir yediklerine dikkat edersen ve dengeli beklenirsen halledilir ama sivilce için bir şey diyemem o Allahın emri ergenlik bitene kadar çekeceksin :(
artık yeter..! dur demeliyiz bu sivilcelere karşı birlik olmalıyız onlarla savaşmalıyız 😂
Yeşillik ve lavanta çayı iyi geliyor benim ablaminda vardii sivilceleri baya bir cok hemde duzenli olarak 15 gun boyunca lavanta cayi icti 1 hafta birakti sonra 15 gun yine devam ve cok ise yaradi cogu geçti
Günlük ne kadar tüketiyoruz?
Gece yatmadan önce ic lavanta cayini al lavantayi aktardan sicak suyu bardaga koy icine 3 4 cay kaşığı lavanta koy 5 10 dakika bekler onu sonra suz suyunu ic
Karacigerin nasil ve hangi kurlerle temizlenecegine dair videolar var. Onlardan birini izleyip uygulayabilirsin.
Tebrik ederim çok mantıklı bir soru bende merak ediyorum normalde fast food, cips, cekirdek tarzı seyler sivilce yapar ama onlar mı bilemedim
Oncelikle Yemen icmene dikkat et çok yağlı yiyeceklerden uzak dur. Sut ürünü çok tüketmek yani yoğurt yediysen 1 parça peynir ye ya da süt ictiysen yoğurt yeme dengede tut.
Haklısın ya spor sonrası muz süt bebebisküvisi shake hazırlıyorum bir ertesi gün yüzümde çıktı 2 3 tane yuh şan noluyoz dedim. teşekkür ederim
lımonun cok ıyı geldıgını bır yakınımdan bılıyorum gecmış olsun
glisemik indeksi düşük beslenerek uzun uzun yürüyerek
düzenli olarak spor yap sonra yağlı besinlerden uzak dur sonra hep protein hemde karbonhidrat tüketimini bayağı azalt geçer
Proteini azaltamam ki fitness yapıyorum
Fitness yapıyorsan protein e aban. Kola falan sakın içme. şeker den zararlı yağlardan uzak dur. alkol sakın kullanma o kadar yaptığın spor a yazık.
fitness yapıyorum tatlıdan şekerden vaz geçemiyorum malesef alkol çok nadir
erkek kadın fark etmeden ver coşkuyu erir yağlarda enerji harcadığın için :)
enerjiyi sporda harcıyorum :)
İlac kullanicaksan, Roaccutane tabiki. Kesin cozum. bebek gibi cilt.
Dogal yollarla ise maydanoz ve limon.
Canavara dönüştürüyor ama gerçekten yüzde yüz çözüm😂
Akşam ve geceleri yemek yeme aşırı yağlı yemek Fast Food bunları yeme yürüyüş yap bol bol
Alkolu bırak.. spor yap yemene imene dikkat et... bol bol yesil cay iç
beslenmeden geçiyor mevzu yeşil çay iş görüyorsa gömülüyüm teşekkür ederim. :)
limon ile icindce daha da etkili bir metabolizma hızlandırıcı oluyormus... ben iciyorum gunde 3-4 tane
Bende de var ama ben sivilce çok çekirdek yiyorum diye sanıyordum
O resimde ki sadece karaciğer yağlanması değil beden nakli yapmadan düzelmez o
engınar dıye bılıyorum.
Hap şeklindemi kaynatıp mı nasıl tüketmeliyim?
engınarı nasıl seversen oyle tuket sonucta sebze : ))
Pekala teşekkür ederim 😊
Kilo ver, spor yap, balik ye,
Sebze ağırlıklı beslen. Kizartmalardan uzak dur.
Alkol tüketimini azaltarak, düzenli ve dengeli beslenerek ayrıca spor yaparak.
Doktora gidiceksin sana aknetrent veya roccatune yazıcak onlar temizliyor.
Ama yüzün ne hale geliyor 😂
Karaciger yaglanması çok tehlikeli, 6 ay yüzün kuru kalıyor hepsi bu nemlendirici ile halledersin. Sonra tamamen kurtulursun
Günde 1 çay bardağı enginar suyu. doktor tavsiyesi bilgin olsun ve geçmiş olsun :)
Hhımmmm teşekkküürlerrr
Zencefil ve zerdeçal tüket.
Maydonoz limon kuru ile kesin cozum
Sağlıklı besleneceksin
ben de merak ediyodum he :D
Kilo vererek ve sağlıklı beslenerek net
Bugünlerde çok sivilce oluyor yüzümde
Stres ve dengesiz beslenme..
Tam tersi stresim yok
Dengesizde beslenmiyorum
bozuksun o zaman ne diyim :D
😅😅😅 çaresini bul 😅😅😅