Tam 5 gündür uçuk durmadan büyüyor konuşamaz oldum. Kaç tane ilaç kullanıyorum geçmiyor, dogal yönteminiz var mı?

Öncelikle kardeşçik, o nazarı yapan l. avuğu bul, kafasını gözünü patlat, yok korkudan olduysa, o korku işini bir çöz.
Uçuk olmasının başlıca nedenleri, korku sitres, nazar vede bağışıklığının zayıflığı, buna ne sebep olur? Az uyumak, yetersiz beslenme, yani çok yesende, içi boş gıdalarla beslenmek.
Nasıl çözersin. Öncelikle ilaç kullanma, daha kötü olmaktan başka bir işe yaramaz. Önce buz kalıbına imon sık ve dondur, o donmuş limonu bir süre uçuğun olduğu yerde tut, sonra, doğal antibiyotik olan bir sarımsağı ez o sarımsağı uçuğun üstüne koy ama boş yer bırakma, o şeilde katlanabildiğin kadar bekle, umarım düzelirsin.
Lr dermatience krem bir kaç günde sorununu çözer. Profilimde link var.
Oraya tıklayıp görsellere bakabilirsin..
Gogildan da araştır.
İlgini çekerse yardımcı olurum.
Geçmiş olsun.
Benimde dudaklarim ucuklar ama bu cok fazla. Bende doktora gitmelisin.
Uçuk henuz cikmadan once kaşınma evresinde tahta kaşığı ısıtıp ucuga bastınmı ucuk cikmiyor.
Ama bu evrede ne yapa bilir bilmiyorum. Bana sirkeyi pamukla kompresi ise yariyor kurutuyor. Biraz can acitiyor ama ise yariyordu. Bir dene istersen.
of ne hale gelmışsın böyle sen ya sarımsak sur oraya yakıcak çok canını ama dayan antıbıyotık o ordakı mıkorbu kırar ama sen bı doktora görun
Cevap
8Cevap
Aaaa canım gecmis olsun 🙊😟 ozelde birsey yazicam bak onu dene bir geceden sonra geciyo geciriyor.. Ama seninki buyumus iyice :/
Ya bu uçuğa benzemiyor gitsene doktora manyak mısın geçmiş olsun çok
İsveç şurubu veya plivix adlı sıvı.. En fazla üç gün sonra tamamdır.
ya manyak kız, bu uçuk falan değil doktora git saçma saçma işler peşindesiniz.. acil doktora git
dayanabildigin kadar sıcak su ile duş al uzun süre geçer hızlı geçer seninki farklı sankı ucuk degil gibi korktun mu ateşlendi mi bir işi mi zorsundun
Oha ordan tırtıl çıkar yakında :o zovirax mı ne vardı ondan kullandın mı
uçuk böyle olmaz çabuk doktora git
bu daha baska bisey doktora gitmelisin
Yuh doktora git bu iflah olmaz
Ohaaa ılk defa oyle bı ucuk gordum dr gıttın mı
Uçuğun kızı var lan
o uçukluktan çıkmış yalnız başka birşey olmuş😕
evet bak cidden bendede çıkıyor çok öyle değil😕
Doktora gittin mi
Al işte. Doktorluk bu durum. Doktora gitmelisin. Çok fena olmuş vala
döktüm git
doktur git yanlış oldu 😂😂