Merhaba arkadaşlar bunlar benim kan testi sonuçlarım bazı değerler yüksek bunların ne demek olduğunu bilen var mı?

Monositiniz düşük çıkmış. Monosit (MON) sayısı tamamen sağlıklı bir insanda da düşük olabilir, bu yüzden her zaman bir soruna işaret etmez. Monosit düşüklüğü, üretildiği yer olan kemik iliğinde bir takım sorunlar olduğu anlamına gelebilir. Bağışıklık sistemini baskılayabilecek tedaviler veya durumların varlığı da olasıdır. Monosit düşüklüğüne monositopeni de denir. Yinede bunu bir tıp doktorunun değerlendirmesi gerekir.
H yüksek olduğunu gösterir
onu bilmiyorum
Monoksit çok az yüksek. Tek başına onun yüksekliği anlam vermez. Sıkıntı yok ancak kendi hekiminizden yorum alın, buradan bizim dediklerimiz doğru olmaz.
Bunu yaptırırken grip falanmıdın acaba herşey normal mon biraz yüksek oda virüs bakteriden dolayı😊
Bende gördüm şimdi ama bir test direk seni kanser ya da lösemi yapmaz onun için be sakin ol ve stresden dolayı bile yüksek çıkabilir oyüzden pozitif olmaya bak nasıl düşünürsen öyle olur için rahat olsun senin ilk önce
Ne ameliyatı oldun enfeksiyon kapmış olabilir belki
Bağışıklık sistemin biraz güçsüzleşmiş sanırım başka bir sıkıntı yok
Cevap
8Cevap
Ortalama degerleri yaziyo olmasi lazim
Ör: aso: 10/15 arasi yani seninkide 12 yse normal 9 sa dusuk 16 sa yukse
Yüksek değerler sorun olacak bir düzeyde değil ama ferritin değerine yani demir stoklarına baktır. Düşük çıkar mutlaka.
normal.
monosit biraz yüksek anlamıda vücudunuzda bir bakteri olduğudur doktorunuza ne şikayetle gittiniz
O 2 değer limitin çok az üzerinde. Sorun yok bence.
Monosit yüksek çıkmış ama anlamlı bir yükseklik değil yani
geçmiş olsun, hemogram baktırmışsınız, sonuçlarınız gayet normal
Yandaki aralıklar olması gerekendir
hamilemisin?
varsa bile onun doktorluğna sıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar