Akşamlari tam tersi pc vs haraketsiz yaşam + ciğ kofte, cips, kola, meyva suyu tuketimim fazlaydi.
Şimdi ne yapiyorum önce butun sıkıntilarimi bir kenara koydum. moral bozukluğu stres cok zararli. bn stresde olduğumun bile farkinda deilmişim.
Ekmek hiç yemiyorum. ekmek arasi yemem gerekiyorsa yarim ekmek ici alinmis tercih ediyorum.
Yemek ayirt. Etmiyorum , cay , kola, vs en fazla 1 bardak gece yemek yemek yok.
Konserve ton baligi , tavuk , mercimek gibi iyicekler tuketiyorum
Kisa surede 115 kiloya dusdum bu sayede aksamlari evde dumbel calisarak 15 dk..
Şu an spor salonuna basladim 2 hafta olfu
115 den 110 düşdüm
aksamlari 1-1.5 saat spor yapiyorum kosu banti bisiklet ozellikle..
İlla bir yerde hataniz vardir kilo alanlar veremeyenler..
Ayrica sindirim sistemi problem cikartiyor ekmek falan az tukettigim icin , onuda her gece ayran ile sade sodoyau karisdirip icine az limon sıkıp iciyorum..
Çok acikdigimda ogun aralarinda limon , yogurt , tarcin karisdirin ayrikca
Önce bogaza sahip olmak gerekiyo 3-4 gun sonra alisdim zaten ac bile kalmiyorum
açıkcası spor kompleksi yönetiyorum ve onun dışında hep sporun içinde oldum, zayıf olmak istemem en azından şöyle ki bizde göbek olmaz ama zaman zaman irileşip tekrar zayıflarız, kilo almak da kolay değil metabolizma hızlıysa hep zayıf kalıyorsun :)
18 yaşımdayım gerçekten kiloluyum ama inan umurumda değil harbi bak hatta çok seviyor kilolarımı bir rahat oluyor insan. Arkadaşlarıma bakıyorum yanagını sıkmak istesen eline gelmiyor deri parçası koluna dokun kemige carpıyosun ellerinde parmak yok kemik var resmen hiç hoş değil. Balık etlilerde aslında şişmanlardan daha çok dikkat çekiyor şekilsiz şemalsiz oluyorlar ben kilolarımı seviyorum ama güzel görünmek için tabiki bir 20 kilo versem süper olurdu :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kilolarım kalp ben😀Kilo almak isteyenlere önerim ekmek arası ekmek yeyin assfa.
1 bucuk ay once kilom 76 77 civariydi ama vucudum topluydu yani sadece gibek bolgesinde sikintim vardi ve yan bolgelerimde sikinti yoktu 1 aylik diyet ve spor ile 10 kilo verdim Şu an manken gibiyim 😃 kafama takiyordum simdi rahatim cozum kolay kendine inan ve hateket et karbonhidratli beslenme yagli yeme
Karaciğer sıkıntılı oldu kilo ver dedi doktor 16 kilo verdim şimdi düzenli sesleniyorum iyiyim 195 cm 103 kilo kilo almak isteyen tabağında yemek bırakmasını günde 4 Ogün ye ozellikle yatmadan kısa sure önce bol borek
Kilolarımla barışığım akat accık fazlam var.. Kışta geldi veririz yavaş yavaş :)) kilo almak için bir önerim yok neden alamadığının sebebini bul önce ona göre devam et..
En İyi Cevaplar