AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
kardeşim alacak ramazandan sonra ben de kullanacağım
Bende bir herbalife kullanicisiyim ve danismanim 10 kilo asagi kontrol ettim ve benim gibi kilo vermek isteyenlere yardimci olurum. Zayiflattigim 4 kisdaha var ben mutluyum
Bana da yardımcı olur musunuz lütfen
Hocam herbalife urinlerini aldim 3 4 kere kullandim oldugu gibi duruyor
ben başlayali 1gün oldu ve herbali̇fe bu kadar kötüleme sebebi̇ni̇zi̇ anlamiş deği̇li̇m denemeden bi̇lemezsi̇ni̇z arkadaşlar ön yargilarinizdan kurtulun bence
Annen katılıyorum size
merhabalar ben herbalife kullanıyorum yardım isterseniz mesaj atmanız yeterli
Bana özelden bilgi verirsen sevinirim o halde... :)
sizde benim gibi xper puanınız 1 şu an mesaj atamıyoum sanırım sizde atamıyorsunuz ınstangramdan herbalyarensoner sayfasını takip edip mesaj atarsanız oradan yardımcı olabilirm.
Hiç denemedim ama ilaç kullanma taraftarı Değilim sende spor yap diyet yap
Herbalife ilac degildir. hicbir saglikli beslenme urunu ilac olamaz ilac eczanede satilir
maydonoz sapının suyunu ıc kaynat onu bı guzel
bıde sogan suyu ıgrenc kokuyor ama ıse yarıyor :D
deneme hayatın kayar spor yaglı yıyceklerı azalt
bu sefer artıı :)
hele skur:D
NEYE göre iftara atıyorsun bu ürünlere o kadar dua eden insan tanıyorum 35 yıllık insan sağlığı için çalışan bir şirketten bahsediyorsun bişey bilmiyorsun saçma sapan yorumlar kullanıyorsun kendini seven herkez herbalife kullanır zaten bu devirde gıda takviyesi kullanılması gerekiyor organik ne kaldı. bütün ürünler muhteşemdir ve pazarda tektir saçma sapan iftiralar atmayın
dört günde doksandan seksenyedi üçyüze düştüm çok memnunum. deneyimlerimi yazıyorum merak edenlere thechinopsis. blogspot. com. tr
Ayh ben kullandım hiçbir işe yaramadı ama kız ayool
Ne icin kullandin kilo icinmi
kullanda metabolizman iflas etsin. güzelim sen çikolata yemeyi keste gel
Ben 4kilo verdim cevremdeki arkadaslarada sonuc aldırdım bu konuda yardım isteyen olursa elimden geleni yaparım
Herbalife World Member olan biriyle yazışıyorum, en kısa sürede spor egzersiz ile başlayacam. Sonuçları bildiririm...
Merhabalar, kilo kontrolü için dilerseniz herbalife ürünler hakkında, ürün temininde yardımcı olabiliriz
Dezpack daha hizli verdiomus instagram sayfasında vdylar var
Gizli kullanıcı adınızı bilmiyorum fakat size yardımcı olabilirim.. Herbalife ilr ilgili.. istersrnuz bana yazabilirsiniz..
Bana da yardımcı olur musunuz lütfen
merhaba ben kendim kullanıyorum ve 1 ayda 5 kilo verdim kendimde hastanede çalışıyorum doktorlarımızda kullanıyor bilgi için bana ulaşabilirsiniz
Ben kilo vermek icin degil almak icin herbalife vitamin kullanmak istiyorum ayrica bir spor kocu esliginde uzaktan egitim ile spor yapiyoruz. O önerdi kas dengesi icin. Yorumlari okurken cok ikilemde kaldim. Emziriyorum. Bilginizi paylasir misiniz
herbalife bugun kullanmaya başladım 38 kıloyum kemık yasım 12 cok zayıf oldugumdan aldım kılo aldrırımı?
kilo almak mı istiyorsun almamak mı
Bugün siparis verdim teyzem kullandı ve cok güzel sonuçlar aldı bir başlayim bakalım ne kadar kilo verecem
Ben baslayali 3 gun oldu herbalife ilk gun 2 kilo verdim 82 den 80 indim sonra durdu kilo vermem
Ben kullaniyorum memnunum. 9 kilo verdim kizkardesim 4 ayda 24 kilo verdi
Nasıl kullanılmalı
Ewet hanfendi ararsanız blgi veririm 🙂0531 261 43 83
Ben öneririm hem kullanıp hem satışını yapıyorum bir ayda 5.5 kilo verdim
Programinız yanlış olabilir. Uyguladığınz program nasl?
Ben 3 ayda 21 kg verdim şu anda danışmanlığını yapıyorum yardımcı olabilirim
Ben 3 ayda 21 kg verdim şu anda danışmanlığını yapıyorum yardımcı olabilrim
Ben 15kg eşim 25 kilo aşağı kontrol ettik isterseniz size de yardımcı olabilşriz
Herbalife kullanirken ekmek ya da her türlü diyet yapmadan yemek yiyebilirmiyiz
Hayr yemiyosun bir sabah mama yiosun ara ogunlerde az bise yiyosun bir oglen yemek yiyosun tam ama ekmek 1 dilim aksam mamayi yiyosn yine
Böyle şeylere inanıyor musunuz gerçekten?
Ağzına maske geçir yemeği kes daha iyi
Ben kullandııım ve cidden yararını gördüm
10kilo verdim iki ayda memnunum
Nasıl kullandın peki. Spor yaptin mi
Yoo yuruyus yaptım bide termo tableti vardi gunde iki buçuk litrede su
Termo tabletini kullanıcam Bend E aynen. Susuz olmaz evet. Shake sabah akşam kullandın dimi. Öğlen yemek olarak sebze mı tercih ettin
Oglenide protein agirlikli yaptim genelde ara ogun yumurta bazen biraz findik filan o sekilde ara ogun olarak sut seviyosan pinarin proteinli sutlerinden icebilirsin
Anladığım kadarıyla sabah shake öğlen düzgün yemek akşam shake. Çayını kullanıyorsun. Thermo hapı kullanıyorsun. Ama shake içtikten sonra direk thermo hapı içiyor musun. Sabah shake icince yaninda başka şeyler yiyor musun tam ayrıntılı anlatabilir misin
Bak sabah shake yarim saat sonra termo shakeyle suda ic ki şişsin o shakenin lifleri tok tutsun seni 4saat sonra ogle yemegi cayi 1.5litrelik su sisesine koyup o sekildede tukete bilirsin
He bide kilo vermek istiyosun demo almak degil
Demo almak değil derken
Kilo vermek istiyosun demi almak degil
Vermek istiyorum 10 kilo fazlalığım var.
@Suedasena yardımcı olabilrim
Bıraktıktan sonra tekrar aldın mı kilo
Kullanıyorum. 4 kilo verdim bile
Ne zamandan beri kullanıyorsun ve nasıl kullanıyorsun. Spor yapıyor musun
20 gündür. İstersen takip et merak ettiklerini cevaplarım
Teşekkür ederim ettim mesaj aticam şimdi 🤗
Hayır
Sadece zeytinyağlı sabun 😃
Hiç işe yarıyor diyeni görmedim ama sen bilirsin
Immm anladimmmm
Sen faydasını gördün mü
@Gamze1992akrep size yardımcı olabilirim kılo probleminizde
@Fit26 erkek misin
Ben kullanıyorum ve çok memnunum
Ben kullaniyorum ve ilk haftadan 4 kilo verdim
Nasıl bir diyet programı uyguladın da 1 haftada 4 kilo verdin? Ben 2 ayda Sıla 2 kilo verebildim çünkü...
Onu kullanirken tek öğünün o olacak yani baska bisey yemeyeceksin. Ben kahvaltı yapiyorum sonra da sadece ogle ve aksam ogunu olarak onu yiyorum
Benim sponsorum yanı bana satan kişi sabah Shake ara öğün öğlen normal yemek yüne ara öğün ve akşam yine Shake iç dedi ne söylediyse yaptım ama bir türlü gitmedi kilolar
Bende baya etki gosterdi bilemiyorum yanii
Sen sabah öğle akşam 3 öğün Shake içtin ve 1 haftada 4 kilo verdin yani... eğer gerçekten öyleyse bir de o şekil deneyecem artık...
Yok sabah kahvaltı kalhvalti sırasında ve iki saatsonrasina kadar su icmek yok. Ondan sonra oglr ve aksam öğünü shake. Bu arada su cok onmeli ben gunde 5 litre su içiyorum suya cok dikkat et
@selina8594 öncelikle merhaba. Bu duruma sessiz kalamazdim o yüzden yazmak istedim. Öncelikle ben de herbalife ile 3ayda 20 kg verdim. Karantina döneminde başlamıştım.
Koç yönetimi ile sağlıklı bir şekilde kullanmanızı öneririm. Günde 3ogun herbalife i biz 2ayda bir 3gun olarak detox amaçlı uygularız. Ve de 3gunun üstüne asla çıkamayız. Çünkü bu metabolik sorunlara yol açabilir. Ve tehlikeli bir davranış.
Bizler Herbalife yolculuğunda, yemeği değil, kalorisi ni azaltmayı, ve sağlıklı yollarla öğün hazırlamayı ve spor yapmayı tercih ediyoruz.
Güne önce kocaman bir bardak su ile başla. Geceyi de yine bir koca bardak su ile sonlandır. Bu senin vücudunun uyurken dahi işlevini yerine getirmesine yardımcı olur. Shakelerini bayanlar 450 ml süte 2yemek kaşığı shake olarak ayarla. İstersen kahvaltı shakemi kahveli ya da meyveli ya da bazı baharatlarla karışık da yapabilirsin.
Ve her Yudum shake den sonra 1yudum da şu iç. Bu senin onu hazmetmeni ve de yok hissetmeni sağlar. Unutma shake su ile aktive olur. Yani shake den sonra 1lt suyu yudum yudum iç. Ara öğünlerde sağlıklı seçimlerde bulun ama sakın atlama. Yoksa gece açlık krizleri bulur seni😄 eğer meyve tarzı tatlı araogun yapmak istersen bunu sabah araogun de yap. Akşama doğru olan ara öğünlerde tatlı yasak.
Ve unutmadan ana ogunlerinin arasında en fazla 4saat ara öğünlerinle na öğünün arasında 2saat en fazla. Ve akşam 8den sonra çiğneme fonksiyonu gerektiren herşey yasak. Sadece su yeşilçay sade maden suyu içebilirsin hatta şekersiz türk kahvesi de içebilirsin. Siyah çay çok önermiyorum çünkü ben distribütörum ve aylar oldu ve siyah çay bende açlık hissini çoğaltıyor. Sana da tavsiye etmem iceceksen gündüz vakti içebilirsin.
Çok uzun oldu ama faydalı olabilmişimdir umarım. Bu arada yardıma ihtiyacın olursa EdaKocKeskin olarak Instagram da beni bulabilirsin💚🌿🌿
İnan ki ben basarmissam sende hatta başka bütün kadınlar da başarabilir.
Doğru koçluk ile Herbalife a güvenilirsin.
Bana da bilgi verir misin çikolatalısı bende var nasıl kulandin
Kullanmadım ama ise yaradigini düşünmüyorum
Ben tavsiye etmiyorum.
#devilschild
Neden peki ben faydasini gordugum icin aliyorum
Faydası oluyor fakat bıraktığın zaman sağlıklı beslensen dahi bünyen geç yakıyorsa yine alırsın.
Yani eski düzene geri dönersin.
Genelde öyle oluyor, benim annem de herbalife ile 35'e yakın kilo vermişti. Şimdi geri aldı. 😊
;) ah evet iste tum detay burda gizli herbalife seni spora ve sporcu beslenmesine tesvik ediyor onun disinda evet ayni olunur zaten sporcularda olmazsa olmaz protein ve beslenme sekline dikkat ederler
Mesela annenin siviyag vb givi seylerden uzak kalmadiysa evet eski haline doner
Ama zeytin yagi tere yagi tercih edilmeli diye biliyorum mesela mercimek ve fasulye proteinden zengin ve yag yapmaz diye biliyorum ;) beslenmeye dikkat etmek lazim yani su titiz sporcular gibi
kullandınmı sonucunu gördünmü nasıl oldu
Bir ise yaramadı arkadasimda kullandı
Eminmisin nasil sekilde kullandi peki
O güzellik salonunda kullandı 7 seans gitti
Ben kullandim degisimi ailem hemen fark etti. Ama ben cok gidasiz kalan biriydim 15 gun sasma kahvalti ve yemekten sonra ictim aksatmadim cok guzel kilo aldim ve ayrica demir protein seksigim tamamlandi simdide 24 spor takviyesinden cam
Anliyorum, ama kime sattiysak kilo verdi ustelik gidasiz ve vitaminsiz kalmadan
@Gamze1992akrep imkansız işe yarar ya denileni yapmadı
Kilo verilir sorun etme
Merhaba ne kadar verdiniz acaba
Faydalı diye biliyorum
Kullandım işe yarıyor bir zarar görmedim
ne kadar zaman kullandınız ve ne kadar kilo verdiniz
Sen bu soruyu daha çnceden sormuştun galiba?
yok hayır sormadım
@CloudEaterGirl yardımcı olabilrim
prof.ahmet aydının taş devri diyetini uygula
aç dur yemek yeme bu işler herbalife la olmaz
tamamen aç kalarakta olmazki ama!
zayıflamak istiyorsan aç dur sadece su iç.gırtlağına hakim ol biraz
herbalife kullanabilirsin, denendi onaylandı bakma sen onlara
Herbalife kullanan ve danusmanlik yapan biri okarak ayrica kulubum var herbalife beslenme kulubu herhangi bir sorun yasamadim ve yasayan hicbir danisanim cikmadi urunleri kullanmadan yorum yapiliyor kendim ve eaim 15 er kilo verdik
@Aydın_iffet ilk olarak nasıl bir başlangıç yapılmalı ne tavsiye edersiniz tm uygulayıp hızlı vermek istiyorum
@Aydın_iffet Aynen katılıyorum önce bir ürünü tanıyın sonra yorum yapın unutmayın hörblayf ilaç değil besin takviyesi
Bende bugün diyete girdim kanka sjsjs
Herbalife'ı bir araştır derim kanka 😂
Valla ben hiç görmedim
salak olma 🤩😬😬
Ben kullandım işe yarıyor
Kullanmayanları dışlıyosun
Benn 3 ayda 21 kg verdim yardımcı olabilirim
Kesinlikle iş macunu süper
3 ayda 31 kg sonucum var yardımcı olabilirim
zamanla verirsin kuzu
bana bir faydası olmadi
Ne kadar süre kullandin
Tombul hatun candır
Spor yap bolca 👍
HERBALİFE
"Herbalife, 28 yılı aşkın süredir güvenli ürünler üreten, ürünlerini bağımsız laborotuvarlarda test ettiren ve bu ürünlerin güvenilirliğini her zaman kanıtlamaya hazır olan bir firmadır. Herbalife ürünleri dengeli bir beslenme sağlamak, zinde kalmak ve sağlıklı aktif bir yaşam tarzına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ürünlerin içeriğinde soya proteinleri, balık yağları, vitaminler ve mineraller bulunmaktadır.
Dünyanın 70 ülkesinde Herbalife ürünlerini güvenli bir biçimde kullanan milyonlarca insan, bu ürünlerin besleyici faydalarından yararlanmaya devam etmektedir. Herbalife, Türkiye’de gıda takviyelerinin yanı sıra, cilt ve saç için geliştirilmiş 50’yi aşkın ürün çeşidi sunmaktadır. Herbalife’ın iç beslenme ürünleri, ülkemizde Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın izni ile gıda takviyeleri olarak tescilli olup tüm yasalara ve mevzuatlara uygun olarak satışa sunulmaktadır.
hayır sakın alma
Kullanmadım
Kilo sorunun ve sagliksiz duzensiz beslenme aliskanligin varsa. Bir kezzde olsa kullan derim
Ne işe yarıyo ki
Seni saglikli ve duzenli beslenmeye tesvik edip. Saglikli kilo vermene sebep veya kilo almana sebep nettende bakabilirsiniz
Bide yardımcı olabimrim