Bune git öl daha iyi
İlaç kullan al tavsiye ediyorum yorumda
Takma kafaya zamanla geçer
Sivilce İzi kalır
Sivilce İzi kalmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim de ufak bir sivilce problemim oldu. Her türlü sivilce kremi kullandım hiçbiri geçirmedi. burada marka söyleyebiliyor muyuz bilmiyorum. O yüzden söylemiyorum çamur sabunu ve yosun maskesi var bunlar iyi geldi. Daha sonra nemlendiricisini de kullanmaya başladım. Şu an sivilce problemim yok. İyileşmenin yaşımla alakalı olduğunu düşünsem de çamur sabunu ve nemlendriciye devam ediyorum. Zaten cildi temiz ve nemli tutmamız şart o yüzden devam ediyorum. çok takma zamanla geçiyor. İlaç kullanmak istemedim çok takmıyorsan bence sen de kullanma cildin elbet iyileşecek hormanlarla alakalı çünkü. Ama karaciğerine bir şey olursa sıkıntı büyük:(
Ya bisürü şey denedim kudret narı vs yani bişiye yaramadı bende takıntı yaptım randevu aldım bakalım doktor ne derse
Öncelikle iyi bir hastaneye gidip hormon testi yaptırmanı öneririm. Çünkü bazı sivilceler karaciğerdeki yağlanmadan ve hormonlardaki bazı bozukluklardan kaynaklanıyor ve bu tür sivilceler roaccutane kullansan bile bıraktıktan sonra tekrar çıkıyor. Bildiğim kadarıyla çoğu cildiye doktoru hormon testiyle falan uğraşmayıp sivilce geçmiyorsa direk roaccutane yazıyor. Roaccutane da öyle basit bir ilaç değil ki bir deneyeyim desen. Eğer hormonal bir bozukluk varsa bunu tedavi etmek daha kolay olur, aynı zamanda sivilcelerinden de kurtulmuş olursun.
Geçmiş olsun 😊
Aha mantıklı bir yorum daha çok saol gerçekten faydan dokundu göz önüne alacağım doktorun durumuna göre ama kan tahlili vs alacak zaten
Bencede teşekkür ederim
Doktorundan "benzamycin" iste. Reçetesiz 40 TL Reçete ile 30 falan olması lazım. Garanti gideriyor izleri. Tarifini eczanede söylüyorlar yapılışını. Her gece sürersin sadece o kısma, sabahları yıkarsın. Hergün yaptığında 4-5 günde aşırı fark gösteriyor. Bu arada Elinle oynama, yıkarken nazik ol, dediğim kremden başka birşey kullanma, traş olurken jileti fazla yaklaştırmamaya dikkat et. Dediklerimi 2 hafta yap azaldığını görmezsen gel bana söyle hesabımı silcem birdaha girmicem bu siteye
Usta hesabını silme lazımsın ama eyvallah kullanmıştım zamanında alkol falan karıştırıyorsun baya da ümitli kullandım ancak işe yaramadı herkesin cildi aynı değil ki
o zaman hap istiycen, aknetrent vs gibi
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Cevap
13Cevap
Hap kullanmanı tavsiye etmem çok fazla yan etkisi oluyor ve ağır oluyorlar miden için de zararlı Acnelyse diye bir krem var içinde retinoik asit bulunuyor ve cildi soyup alttan yeni cildin gelmesini sağlıyor bu kremi 6 ay kadar kullan ciddi sonuç görmezsen bırakırsın benim yüzümdeki güneş yanığını ve su çiçeği izini 2 ayda geçirmişti :) tabii bu biraz uzun sürer ama geçer yani garanti verebilirim
Ya doğrudur ama benim 6 ay bekleyecek tahammülüm yok bide bisürü krem denedim umudumu kestim
Kimsenin lafina bakmicaksin abi sivilceyse sivilce hicmi gormedik ya git öl demisler bide sen bir git cildiyeciye karaciğerinde yaglanma varsa eger o yag gitmeden yuzune ne surersen sur fayda etmez cildiyeye git elbet bulunur bir çözümü takma kafana sadece önerim eczaneden yüzün temizliği için okyanus sabunu al temiz kalsın yüzün
Bunlar iz bırakmıcak şekilde sivilceleri sadece elleme ellerden iz bırakır bunlar. Cildiye uzmanına görün bizim vereceğimiz ilaclarla olmaz. Çok fazla ilaç çeşidi var durumuna göre verebilir.
Haklısın
Merhaba, mutlaka denemeni tavsiye ederim. Microsilver sivilce seti ve yağsız nemlendiriCi ve tonik kullanmalısın. 3- 4 haftada iyi bir sonuç elde etmeye başlayabilirsin , gecmiş olsun
Onlara pek inanmıyorum ya facebook ta falan herkes satıyor
İki hafta önce aknetrent tedavim bitti. Yüzüm şimdi pamuk gibi. Aknetrent ve türevi ilaçlardan kullanabilirsin, ki yüzünün durumu kusura bakma ama epey kötü durumda. Uğraşma kremle falan. Git bir cildiyeye anlat derdini o sana büyük ihtimalle bahsettiğim ilaç grubundan verecektir. 😊😊
Aknetrent, Zoretanin, roaccutane bu 3 aynı ilaç ama 6 aydan daha uzun bir sürede iyileştiriyo
Biliyorum, benim tedavim 7 ay sürdü ama 2. aydan sonra bende bir tane bile sivilce çıkmadı, tedavinin uzun sürmesi dozu tamamlamak için. 😊
Acnelyse ile geçer diye düşünüyorum. Aşırı yok zaten, yanak soyuldu mu geçer zamanla. Acnelyse kullan
Reçetesiz alınıyor mu
Evet
Tamam teşekkür ederim
Rica ederi.
Doktorlar bitane hap veriyorlar cildi kurutuyo baya ilk basta daha fazla cikiyo sivilce ama sonra cildin tertemiz oluyor. Öyle herkese vermiyorlar ama
Evet roaccutane ölürüm diye korkuyorum. Dsjdhdj
roaccutane diye bir ilaç var %100 etkili bir cildiyeye danışarak ilaca başla, faydasını görceksin.
hiç başka yöntemlerle uğraşma, zamanına ve parana en önemlisi umutlarına yazık olur.
Ben de öyle düşünüyorum teşekkürler inşallah ölmem :)
Zoratenin hap var. Güçlü bir ilaç doktor kontrolünde kullanılıyor. O iyi gelir. Yan eskileri var
O insanı öldürür diyolar :) dudağın yarılıyormuş ve 6 ay falan kullanılıyormuş ya katlanırım sorun değil de geçer mi hadi geçti bittikten 2 ay sonra geri çıkarsa sivilceler
Yanlış öldürmüyor süründürüyor 😉Dudağın koruyor çatlıyor kötü oluyor ama geçiyor. Doktor ona göre kaç ay kullanman gerektiğini söylüyor. Dudağın için krem veriyor. Göz kuruluğu yapıyor vücut alışana kadar bazı kişilerde uykusuzluk asabiyet falan yapıyor ama iki ay sonra falan tekrar çıkmaz birisinde bir yıl kadar sürdü zaten sonra hormonları düzeliyor. Bir dahada sivilce çıksada tek tük oda her insanda çıkıyor.
Kullanıcam ulan cesaretlendirdin 3 ekime randevu aldım hayırlısı
Hap kullanma. Doktora git jel tarrzı kremler falan iste
Biriniz hap kullan diyo biriniz kullanma :) kremler işe yaramıyor ki sivilce içten gelen bişimiş ve buna dışardan engel olunmazmış
Hap ın çok ağır yan etkileri var ama o hapları kullanmadan önce cocuk sahibi olmayacagina dair imza atiyosu haplar once vücudundaki tüm yağı cekiyo ve derin kuruyup pul pul dökülüyor dudakların yara icinde kalıyor vücudundan kıl bile koparamazsın o sürecte yoksa derinle birlikte cikip geliyo intihara meyil etkisi var vs vs
Ergenlik sivilcesi bunlar bir dermatoloji görmesi lazım seni
Evet gidicem ergenlik falan ama geçsi in artık kendimden soğuyorum
Hayır bak beterin beteri var yediğin şeyler de çok önemli böyle düşünme yağlı yememen ve günlük yüzünü kuru sabun ile yıkaman lazım inşallah iz kalmaz sakal kapatır ben hiç ergenlik sivilcesi çıkarmadım ama abim de de böyle idi seninki gibi
www.haberler.com/.../ habere bak arkadaşım
Attığım linke bak bir belki çözüm olur
Teşekkür ederim de ben et yemeden duramam ki Erzurumluyum ben :)
Pekala :)
Roaccutane diye bir krem var. Sivilce kremi. Onu kullan emin ol zamanla gececektir
Hap değil mi o
Hic bilmiyorum ya salladim :( Arkadasim kullandigini soylemisti ben de krem sanmistim
Krem olanı da varmış ama hap bilindik
Onu bilmiyordum. Bu urunu bir dene derim
Ya çok var senin gibi tabiki iyileşir kendi gözlerimle görmüşlüğüm var sana çok güzel bir eczane tavsiye vericem arkadaşımın yüzü senden beterdi iyileştirdi kendi elleriyle krem falan hazırlıyor sabun yuzune bakıp Merter'de adı Sevim eczanesi Sevim abla sana yardımcı olur ne yapman gerektiğini söyler bizim aile doktorumuzdur kendisi senelerdir mutlaka git umarım yardımcı olmuşumdur :))
Eczaneciyi doktorunuz yapmak biraz sakat değilmi :) ben şimdi izmitten gerçekten bir eczane için mertere mi gidicem hayatımda gitmedim oraya eczaneyi bile bulamam :))
Hepimizi o büyüttü doktordan daha iyi anlıyor herşeyi Merter'e gitsen zaten herkes onu biliyor orda kadın çok popüler 😉😂 gelemiyorsan baska çareler de var pes etme doktorlara göstermeye devam et iyileşene kadar ama sivilcelerine sakın dokunma ya da patlatma bunu biliyorum birtek yolun İstanbul'a düşerse Merter aklında bulunsun 😄
Benim yolum hep İstanbul'da da kartal maltepe oralar falan merteri bilmem kaç dakika ora kartaldan
bende bilmiyorum 😂 genelde yurt dışında yasıyorum ben cabuk cabuk gidip geliyorum istanbula 😄
Arkadasim bir ilac kullaniyo ve yüzu şu an bebek gibi cok fazla uzun surmuyo gecmesi
Adı ne
Roaccutane. Ama bunu kullandiginda dudaklarin kabuklascak soyulcak filan. Eger bunu göze aliyosan kullan
Huncalife diye yeni bir bitkisel marka var cay ağacı sabunu ve cay ağacı kremini öneririm düzenli kullanımda gözle görünür çözüm alırsın
Ben gözle görülmeyen çözüm istiyorum hiçbişi kalmasın yüzümde :)
Dediklerimi yap hiçbir şeyin kalmaz.
benzamycin ya da cleocin t bu ikisinden birini kullan yüzünüde sadece dove ile sakın sıktırma iz kalır yüzünde geçmiş olsun
Benzamicyn kullandım işe yaramadı :/
cleocin t kullandın mı kullanmadı isen birde onu dene
İnternetten baktım da randevu aldım doktora sunucam Teşekkürler
rica ederim bir şey değil
C dedim ama b olarak degistiriyorum. Cildiyeye git.
Doktora git, zamanla geçeceğe pek benzemiyor. Sana ilaç önersin. İlaçla BİRlikte zamanla geçer.
Ya daha kötüydu yüzüm ozele git pek yazmiyolar ama israr et ismi roaccutane sonra devletten recete al düzenli olarak kullan.3litre en az su ic, nemlendirici gezdir yaninda dudagini felan asiri kurutuyo 8ay gibi bir surecte hicbisey kalmicak. Banada cok önerdiler gec tanistim biraz iz var ama hafif bir pudra kapatıyo
Bir kız arkadasımın ayni boyleydi hatta daha kötü dur yazayim ona ilacin adinı alip yazarım sana
Sivilceleri patlatma doğal yollardan gidermeye çalış sivilce hapını hiç tavsiye etmem karaciğere çok zararlı. Doğal yollardan çöz yani zamanla geçer zaten
Hap kullanmadan geçmez diyorlar ama neredeyse bütün kremleri kullandım
Benim bir arkdasımda hap kullandı sivilceler için sivilceler gecti ama Karaciğerde büyüme oldu
Öldü mü noldu ki tedavisi yok mu
ibrahim saraçoğlunun elma sirkeli bir tarıfı var dene sıvılcelere baya ıyı gelıyo belkı gecırır
Asitli şeyler iz bırakır kullanmam saolun
Gül suyu varda doğal mı bilmiyorum gülün suyu mu var onu da bilmiyorum ki:)
Tamam teşekkür ederim
Roaccutane Kullanabilirsin kuzenim kullandı şu an yüzü pürüzsüz yani çok etkili bir ilaç
Ölmekten korkuyorum
cildiyeye git belki karaciğerin de yağlanma falan vardır kafana göre gidip eczaneye ilaç alma sakınnn
Benim surat genelde tutmaz ama çıktımıda Teramiycin sürüyom direk geçiyo bir dene istiyosan
Teramiciyn daha ufak sivilceler için yara gibi sanırım benimkiler kötü şu an
Ya kiyamam sana :( bence doktora git iyi gelebilir :)
Doktora gitmek iyi gelebilir. Süper çözüm ya 😂
Yalan degil ama 😏🤘🏽
Reocutan kullanan arkadaslarımın sıvılcelerı gıttı kullandınmı onu
Herkes roaccutane ı farklı farklı yazıyo ya 😂
doktora git tedaviyi cildine göre yapıyorlar kimsenin aklına uyma.
Zamanla geviyo akneler bendede çıkıyo bazen ama bu derece değil 😕
Cildiyeye gitmen lazım
Çok gittim neredeyse 10 a yakın krem kullandım bir etkisi yok yeniden çıkıyor zaten hatta çoğu hiçbişiye yaramadı
Dogru temizlikle azalir ve gecer.
Öyle ufak bişi değilki kafaya da takıyorum bide
Birazdan birkac sey yazacagim ablam isim var Şu an :-)
Tamam ablam yaz bakalım :)
Gec kaldim :-) bana teninin bicimini söylermisin? Kuru cilt? Yagli cilt? Karisik cilt? Kepekli cilt?
Kepekli karışık sucuklu ne anlamadım ki cildim yağlı ama
Cildini analız etmeden nasıl yardımcı olalım? Sucukluysa ikide yumurta kırıver :-)
Benzamycin ile differin kullanmıştım ben yok etti ancak sende aynı etkiyi yapar mı bilemme
Benzamicyn bende işe yaramadı
bilemedim o zaman
cildiyeye gidilir ne yapılır başka
Kaç kere gidilir bu 10. İnşallah işe yarar dicem artık geçir şunları doktor piyasada ne kadar krem varsa kullandım bana da zararlı yeter
Geceleri yatarken aknilox jelli sür sabahları lavanta sabunuyla yıka bir hafta sonra farkı görürsün
Egzama olabilir hemen cilt hastalıklarına git bence bu normal degil
Ölmek istiyom
Benzamycin kullan
Kullandım işe yaramadı
O halde hap tedavisine basla. Benim arkadasin da boyleymisti yüzü. Bir de traş oldugunuz icin yüzünüz tahris oluyor. Bu cilt tedavinde tras olma
Böyleymisti ne ya :)) aynen tahriş söz konusu ama kesmem gerek
Seninki gibi yani ama simdi cok yakışıklı oldu👍
Benzamicyn yakışıklı mı yapıyo sjdjjfjf
Cildiyeye git. Kafana göre ilaç kullanma.
Kızlar gibi yap kapatıcı krem al sür
Yok o işe girmiyim onunla uğraşamam her zaman
kükürtlü sabun dostum
İşe yaramadı o
Cildiyeciye git.
Takma kafaya zamanla geçer
3 sene önce bende öyle düşünmüştüm artık canıma tak etti sjdj
aknetrent kullan
Şimdi o mu iyi Zoretanin mi roaccutane mı 3 ü de aynı diyolar isimleri farklı niye farklı. Vardır bir farkı hangisi iyi acabaaa
Geçtiyse sorun yok :) darısı benim başıma bakalım
Imex
Arada kullanıyorum işe yaramıyor sürekli kullanmışlığım da var
Çok gittim krem verip yolluyorlar yüzüme bile bakmıyorlar İstanbul'da. şimdi kocaelide gidicem bakalım
İnşallah bu abartı bikaç ufak tefek bişiler çıksa takmıycam da fazla kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar