Ben pek inanmadım ama.
Evet Doğru En Ölümcül kanser Türü.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pankreas kanseri doğrudur... Çok sevdiğim bir abimin başına geldi ki kök hücre tedavisine kadar gittiler... İyileşme belirtileri dahi göstermişti yüzüne renk vücuduna canlılık bile gelmişti ama birden bire eskisinden kötü bir hale geldi ve kaybettikkendisini... Teşhis konulmasından sonra 1 yıl kadar yaşadı... Allah Rahmet eylesin... :( :( :(
pangreas ct en ölümcülleri arasında gösterilir ancak akciğer kanseri en tehlikeli ve acı verici kanser türüdür çok çabuk öldürür ve nedenleri arasında ameliyat sırasında kan pıhtısının akciğere embole atması bile akciğer kanseri teşhisi konduğu andan itibaren aylarla gösterilir.
Maalesef diğerlerinden çok daha hızlı ilerler. Allah şifa bekleyen herkese şifa versin
Cevap
7Cevap
Kanser türüne göre degisir, teshis edildigi zamana göre degisir ve pankreas kanseri tedavasi mümkün olmayan en tehlikeli kanser türleri arasindadir, tedavisi sadece ömür uzatmak icindir, iyilesme sansi malesef yok..
ya hepsi ölduruyo işte en ölümcül ne demek. Yemek yicem de en doyurucu yemeği istiyorum diyomusun sen. Hepsinin sonu aynı
Ama işte kimisi geç kimisi erken Bağırsak kanseri 5 yıllık yaşam süresi % 90 lardayken Pankreas kanserinde 5 yıllık yaşam süresi maalesef % 2
Pankreas ne? laskjdfşkjasojo
Cahiller :(
kanserin hangisi iyi hepsi birbirinden beter
Bilmiyorum ama bir tane türünü atlattım.
Pankreasın ne olduğunu bilen var mı
Akciğer miş herhalde ama ikiside en ölümcüllerden
Akciğer kanseri
Yapılan araştırmalara göre Akciğer kanseri 5 yıllık yaşam süresi % 14 ken Pankreas kanserinde 5 yıllık yaşam süresi % 3
Akciğer kanserinin teşhisi daha zor. Genellikle son dönemlerinde fark ediliyor. Aynı zamanda diğer kanser türlerini de tetikliyor
Teşhişin neresi zor anlamadım Bilgisayarlı tomografide zaten tümörün çapı çok küçük olsa bile çıkar ama pankreas midenin altında yatay şeklinde duran bir organ onun ameliyatı 14-15 saat sürüyor
Akciğer kanseri çok geç belirti verir haklısın ama hasta erken davranıp her yıl check up yaptırıyorsa yakalar yani akciğer kanserini.
Ülkemizde düzenli olarak check-up yaptıran insan sayısı çok fazla değil. Pankreas kanseri de ölümcül doğru. Ama bence ayırmak doğru değil. Erken teşhis olmadığı için çok basit hastalıklardan ölen insanlar olduğu gibi en ölümcül kanserleri yenen insanlar da var
Bilmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?