merhaba, bundan 1 bucuk ay önce kesik kesik idrar yapma problemiyle ürologa gittim. Doktor sistoskopi yapıp bakmalıyız dedi. Ameliyattan sonra mesane yolunda problem oldugunu söyleyip Cipro ve Xatral ilaclarını yazdı. İlk 2 3 gün problem yoktu ama sonradan sonraya sürekli tuvalete gitmeye basladım. Tuvaletimi yapıyordum kalktıgımda sanki tekrar sıkışmısım ve biraz daha yapmam gerekiyor hissi oluyordu ama kendimi zorlasam da yapamıyordum. Bu böyle devam ederken bu sene üni kazandm ve izmire gittim kendim yasıyorum. Sürekli tuvaletim gelicek mi diye icime sıkıntı oluyor ve otobüse ucaga dahil binemiyorum ucakda 1 den fazla tuvalete gider miyim rezil olur muym ya da mesela ucak kalkana kadar ayaga kalkmak yasak ya o anda cok sıkısıp kacırırmıyım diye delirmeye basladm. daha yeni izmire geldim kendim yasıyorum kendi aracımla geldim ve yolda 2 saatte yaklasık 4 5 kere petrole durup tuvaletimi yaptm ama bazende kendimi rahatlatmaya calısıp 2 3 saat gitmedigim oldu. yolda ısıkda dururken bile acaba trafik tıkanır da tuvalete gidemem ya da petrol cok mu uzak diye düsünür oldum. Evdeyken bu problemi cok yasamıyorum ama bikere dert oldu ya kurtulamıyorum. Nolr yrdımcım olun ne ilac gerekiyosa kullanırım herseyi kullanırım 1 hafta sonra okulum acılacak ve ben okula gitmeye korkuyorum. Psikologa gitsem hicbisey bilmiyorum sehirde nolur bir fikir verin. Bugün kahvaltıyı dışarda yapiyim kasmıyım kendimi dedim cafede 2 kez tuvalete gittim yarım saat icinde arabaya dönüp eve nasıl döndügümü bilmiyorum yardım edin. Ufak bir ameliyat hayatımı mahfetti kesik kesik idrar yapsamda bu kadar sık gitmiyordum tuvalete deliricem ben
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Fikri olanlar yazabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler