arkadaşlar 2-3 gün önce iran kedim ev kedisi ayağıma saldırdı. bu yıl çiftleştiremediğimiz için. bütün aşıları falan tam aşılarını düzenli yaptırdık hem ama ayağım çok ciddi şişti iltihaplandı falan daha önce nöyle bir durum yaşayan oldu mu? ne yapmalıyım?
off kötü oldum ya bizimde var küçük oyun saldırmaları dışında bişeyi yok ama endişelendim şimdi :s doktora göstermen lazım tırnak izleri normal ama çevresi pek iyi değil iltihap ve morarmalar. geçmiş olsun. evdekilerde temkinli olsun. ne olur ne olmaz tekrarlanabilir
Yapacağım ilk şey, tekmeleyerek balkonda aşağı atmak olurdu. Biz, babamız bizi evlendirmedi diye tekme tokat dalıyor muyuz? A.. ına koyim hayvan haklarının da..
2
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
niye öyle diyorsunuz sahiplenince evlat yerinde oluyor o. bir ailenin ferdini sokağa atmak gibi bir şey o
Geçmiş olsun. Aşıları tamsa birşey olmaz, gerçi ben aşısı olmayan kedilerden de bir zarar görmedim ama. Baya bir sağlam saldırmış çok sinirlenmiş ve gerginse normal olabilir
Bu dereceye gelene kadar nerdeydin? - kedi sahiplenecektim vazgeçtim artık sağol
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
2 gün oldu üniversite hazırlık sınavlarım falan vardı gerçekten zamanım olmadı. koşuşturdum hep. bide kedi gerçekten almalısın en iyi dostun oluyor tek sorun erkekse ve 1 yıl çiftleşmezse böyle oluyor 😔
En İyi Cevaplar