Kedi ısırığı kuduz?

delirmeme ramak kaldı bilen varsa yardımcı olsun lütfen. evde baktığım bir kedi vardı 5 aydır yavru iken almıştım tekir. evde iç dış parazit yaptım ben gayette temiz ve akıllı bir kediydi. 9 gün önce beni ısırdı avucumdan. dişiyle çizgi yani bir derinliği yoktu fakat o an kolonya sürdüm önemsemedim fakat biraz araştırdıktan sonra evham yaptım 4. günü hastaneye gittim aşı oldum. ertesi gün aşı kartı almak icin gittim ve enfeksiyon bölümüne doktora göründüm durumu anlattım, güldü kendisinin de kedisi olduğunu sürekli böyle durumlar yaşadığını önemli olmadığını söyledi ve aşıya devam etmeye gerek görmedi. ve bu olayın 1 gün öncesi kedi kaçtı yanı gözlemleme şansım yoktu ama bir kuduz belirtisi de yoktu. ben mi fazla kurdum kendimi bilmiyorum fakat baş ağrısı ağrıdan ziyade böyle beynim patlayacak gibiydi ve vücut kaslarımda ağrı hissettim ve dün sabaha karşı tekrar hastaneye gittim durumu anlattım birtakım kan testleri yapıldı ve serum yedim sonra doktor geldi ve kanda hiç birsey olmadığını kendimi fazla kurduğum ve kastığım için bu ağrıların olabileceğini söyledi. ısırıldığımdan beri 9 gün geçti, ışığa ya da suya karşı bir hassasiyetim yok. fakat bu durumdan ötürü sabahlara kadar uyumadım ve kuduz hakkında yazılan çizilen herseyi okudum. çok mu evhamdan oldu bilmiyorum fakat şu an kafamı sıkıştırıyorlarmış gibi bir hissiyat var sersem gibi hissettiriyor farklı birşeyde yok. ısırıkta minnacık bir çizik gibi görünüyor. fakat hala korkuyorum doktor 2 hafta daha kendimi gözlemlememi şikayetler devam ederse tekrar gelmemi söyledi. ama insan korkuyor iste çünkü hiç bir şekilde tedavisi olmayan bir hastalık ve sonunuz çok acı bir ölüm. umarım sadece kendimi çok kastığım içindir bu belirtiler. yanı siz siz olun ısırık olur ya da ufak bir tırmalama olur hiç vakit kaybetmeden gidin aşınızı olun.
Kedi ısırığı kuduz?