Arkadaslar 1 2 aydır böyle cizikler var acaba bir hastalık mi lütfen geyik icin yorum atmayın burda sağlık ariyorum doktora gitme durumum ilerleyen zamanda. Buda resmi
çatlak bunlar kilo alıp vermeden ya da spor yapmaktan kaynaklanıyor daha pembeler doktora çık bir ilaç falan versin yoksa zamanla beyazlaşıyor ve kalıcı izler oluyor
çatlaklar pembe iken geçme şansı var beyaz iken geçmesi çok zor ama imkansız değil izler %50 %70 oranında yok edilebiliyor hatta doktora bile çıkmana gerek yok ya google ya contratubex before after yaz sonuçlar seni tatmin ederse 80 tl civarında bir ilaç git hemen al geç olmadan
valla zamanını bilemiycem ama benimkiler 1 yıl falan kırmızı kalmıştı galiba contratubexi doktor yazıyor mu bilmiyorum ama bir cildiyeciye gidip ilaç yazdırmakta fayda var o zaman 10 15 tl civarı bir şeye denk gelir
bende bilmiyorum çok önerdiler bu ilacı bana ama daha kullanmaya fırsat bulamadım ama arkadaşım kullanmıştı 6 ayda etkili oluyor dedi internete gir forumlarda yorumları oku yardımcı olur
En İyi Cevaplar