Arkadaşlar göbeğime kaynar su döküldü ve yandı 5 gün oluyor ilk zaman 1 saati gecik buz tuttum ama saydam bir halden koyu bir renge döndü ve daha kötü oldu ne yapmalıyım iz kalacak diye cok korkuyorum 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Canim yalnis bir uygulama yapmissin yanmissa buz koyarsan yanik ikinci derece yaniksa üçüncü derece yaniga kadar gidebilir Allah muhafaza tibbi olarak terramycin krem var onu alip sürerken en Lisa zamanda geçirirdi evde yapabileceğini birşey olarak da domates tutabilirdin aklinda bulunsun tatlim
buz tut biraz sonrası sık sık arayla silverdin yanık kremi sür ve acısını alsın diyede anestol sür çok etkili
geçmiş olsun git bir doktora görün kim ne diyorsa doktordan iyimi bilecek adam 5-6 sene okul okuyor
Beyin yok harbiden buraya resim koyup boş boş ugrasamam kasar doktora gitsen. Ama nereye o kadar akil
Geri zekali evde yapılacak bir uygulama için sorduk sensin kasar pislik lanet
Cevap
9Cevap
Fito krem ve stafine krem al hemen kullan, anneminde aynı böyle olmuştu kullandı izi bile kalmadı
Geçmiş olsunnn. Silverdin diye yanık kremi var hemen geçiriyor iz kalmıyor ondan alabilirsin
Gecmis olsun kotu gorunuyor bence bir acile git yani
Yanık fazla gibi en iyisi yakın bir acile git geçmiş olsun
Gizli sormadan olmuyor mu arkadaş krem fotoğrafı atacaktım anestol ağrı kesici silverdin yanık kremi bunları kullan
canım doktora gittin mi? antibiyotikli krem falan sürmen lazım , ıslanmaması lazım. en azından gidip eczaneden krem al sorarak. inşallah çok iz kalmaz
inşallah su dökülür dökülmez direk buz uygulamak gibi bir hata yapmamışsındır
Yaptım
Silverdin sürebilirsin yara ve yanık kremi
Doktora git bence ve iz kalmasi mi tek sorun
oha bu ne ya kizim acile niye gitmedin!!!
su yanığına benzemiyor..
İzi kalabilir doktora görün
silverdin sür
geçmiş olsun
doktora gitt
bu ne ya git doktora
iz kalacak %75
krem al sür
Kesin iz kalir
doktora git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar