arkadaşlar köpeğim pirelendi veterinere götürdüm ama ilaçlar işe yaramadı ne yapmalıyım
doğru dürüst cevaplar lütfen :(( zor durumdayım
doğru dürüst cevaplar lütfen :(( zor durumdayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer köpekler için pire öldürücü suyla karıştırılan zehirler var, onla banyo yaptırabilirsin. kaliteli bir dış parazit tasması takabilirsin. veya direk toz pire öldürücü kullanabilirsin. veteriner muhtemelen enseye damla yapmıştır, 24 saati doldurmadan tam fayda göremeyebilirsin.
benim kopegimdede kene geldi ben LR diye bir marka var ordan acil yardim spreyi aldim kene pire bit gibi seyleri doküyomus denedim ve cidden doktu ama Şu an dokulen yerde ev evde sprey siktigim yerde keneler dusmus bu spreyi almani oneririm zaten cok pahali bisey degil
nasıl alabilirim o spreyi
cok sevinirim ya konuşalım bir
tamam tesekkür ederim
Pire geçici zorunlu parazit yani düştüğü zaman tekrar gelmez ilaçlar işe yaramadı demek doğru olmaz sanırım kullanıcı hatası var, köpeği sırça tarakla tarayıp kullanın ayrıca 2-3 hafta kadar bekleyin
Sanırım damla damlattı kiloya göre doğru olan yapıldıysa Birazdaha bekle olmadı pire tozu çözüm olur
Cevap
4Cevap
merhaba bende 3 gün önce barınaktan sahiplendiğim köpeğimin üstünde dün bitane pire yakaladım çok korkuyorum ondan sonra hemen yıkadım işe yaradımı bilmiyorum yarım saat öncede üstünde bişi gördüm sanki çok korkuyorum sadece 1 tane gördüm bunlar çoğalmadan geçmesini istiyorum köpeğim çok kaşınıyor. Sık tarakla tarasam işe yarar mı. çok korkuyorum.
Köpeğin yaşadığı yeri de ilaçların köpekle birlikte
Ense damlası damlat otur al pireleri bunlar da benden elit takılacaklar neredeyse.
Tasma var pire tasması ondan takmalısın
ondan takarsam işe yarar mı
Evet yarar benim köpeğim hiç bitlenmedi 20 tl falandı ama garip kokuyor biraz sadece dışarı çıkarken takıyordum işe yarıyor
terrier köpeğim petshopta bulabilir miyim o tasmadan
Evet bulabilirsin 😋
cok saol gercekten
:)
Rica ederiim ☺️
pirelenmemek için sürekli yıkanmalısın
banyo yaptır
sen bitlensen banyoyla geçiyor galiba
Yanık yağ ile yıka
ivomec kulln
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar