Cildimi temiz tutuyorum tonik ve yüz yıkama jeli kullanıyorum... kaç aydır böyle geçiyor hemen aynı yerde tekrar çıkıyor. Mantıklı bir çözüm yazın lütfeeennnn?
Herkese 1Xper.
Herkese 1Xper.
Bende de akne var ama sadece 1 tane ^_^ bunun için özel maskeler var. gratiste watsonsda vs. makyaj malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. Ama evdwe çözüm istiyorsan ben şu maskeyi kullanarakhem sivilcelerimi hemde aknelerimi geçiriyorum. Tarçın ve bal maskesi. Tarifi: İlk önce 2 kaşık balı bir kaba boyuyorum. Kaşık büyük olsa iyi olur. Sıra geldi tarçına.3 tane çay kaşığı da tarçın ekliyorum. Sonra karşıtıp yüzüme sürüyorum.15 dk beklemesi yeterli oluyor. AMA, bir tane daha tavsiye vereyim. Sürdükten sonra yatağına yat. Üstünü falan üstme. Uzan sadece. Akıyor yoksa. Her türlü akıyor aslında :D ben şöyle yapıyorum, saçımı toplayıp yatağıma havlu seriyorum ve onun üstüne uzanıyorum. Neyse umarım yardımcı olabilmişimdir.
Allah seni inandırsın bir saat önce sevgilimle bu konuyu konuştuk bana ilk başlarda daha çirkindin şimdi aşırı güzel oldun dedi hatta nedenini konuştuk aşktan düzeldin dedi oysaki okyanus sabunu kullanıyorum hee sabah ve her akşam eczaneden aldım açık mavi bir rengi var n ile başlıyor markası. Yüzümde sürekli aknelee çıkardı onlar yara olurdu her şeyi denedim doktorlara gittim çözümü böyle buldum tavsiye edwrim
evet bir kişi daha önermişti deneyeceğim sağ ol :)
Nilera
Selam sayfam da sivilceler adli fotoğraf albümünde urun ve görseller mevcut.
3 arkadaşa urun önerdim gerçekten çok memnunlar..
Dilersen yardımcı olabilirim.
Geçmiş olsun.
https://www.facebook.com/kalitelimarkaLR/
Yağlı şeyler yememeye çalış. Sivilcenin oluşumunu tetikler. Sivilcen çıkınca onu sıkma doğal haliyle bırak biraz azalma gösterecektir bu sayede.
Cevap
6Cevap
Valla ben yaşayan biri olarak söyleyeyim, kullanmadığım krem, cilt ürünü, ilaç kalmadı. Hiç biri işe yaramıyo bacım 😄 sen en iyisi cildiye doktoruna git kan testi falan yapar gerek görürse roaccutane veya daha düşüğü olan aknetrent vb. tedavi uygular 😄 kolay gelsin 😃
4 yıl önce kullanmıştım bunları :)
Bazen vitamin eksikliğinden de olabiliyor ya da regl dönemin yaklaştığında falan 😄 bilemiycem o kadarını 😄
Bende çok az var geçmediği için dr gittim aknetrent diye bir ilaç verdi karaciğerinde yağlanma var 6 ay kullanman gerekiyor dedi, ilacı kullanırkende cilt temizleme zımbırtılarıyla her gece temizledim hiç bir işe yaramadı. Dr verdiği ilaçda çok zararlıymış daha sonra öğrendim pişman oldum kullandığıma. İlaç falan kullanmanı tavsiye etmiyorum, tonikdir budur şudur gibi zımbırtılarada bosuna para verme hiç bir işe yaramıyor.
Ciddi bir akne sorunun varsa doktorun ilac, ayriyetten de krem vesayre vermesi gerekir. Akne gecmesine gecer insallah iz kalmaz :/
ibrahim saraçoğlu yaz youtube a çıkan videoları izle işe yarar mutlaka çünkü o hoca çok iyi
karbonat yoğurt limon z. yağı üçünü karıştır yüzüne sür ovalar yıka çok işe yarıyor
aknetrent kullanabılırsın eger yogun aknen varsa, ozellıkle çinko kremı almanı sıddetle tavsıye edıyorum hemen sonduruyor ya da salisik asit kremi. yalnız çinko içeren demiyorum direk çinko krem. eczanede bulabilirsin,%40 çinko içeren en iyisi
her eczane de oluyor mu ne kadar fiyatı?
ben 6 lira civarında bir fiyata almıstım bir ay once kadar. tabi alıcagın markaya gore degısıklık gosterebılır. her eczanede vardır bırınde bulamasan dıgerınde bulursun
bunu birinden daha duymuştum umarım faydası olur en kısa zamanda alacağım teşekkürler.
rica ederim canım umarım bı faydam dokunur. ayrıca herkes cok sık yıka demıs ama sen yapma yuzun dogal nem tabakasını alt ust edersın sabah aksam yıkasan yeterli :)
bence de :) zaten temiz tutmaya özen gösteriyorum...
Cildiyeye git verdiği ilaçları da çok doğru bir şekilde kullan ve sabırlı ol mutlaka sonuç alırsın
Cips kola cikolata bunları yemiyceksin yoksa kolay kolay gecmez
belki bir cildiyeye bilmemneye görünsen daha iyi olur
Gül suyuyla yıka yüzünü ayriyetten biotin hapı kullan geçiyor
Biotin hapı nsıl? Sivlce hplari gibi mi
@Marla-tyler cildiyeci yazıyor hayır bu daha iyi hem sac tırnak hem cilt için ıyı
Kafama gore gıdıp alamam yani?
@Marla-tyler yok eczaneye git verirler
tamam. Saç uzatio mu bu
@Marla-tyler evettt :))
Ne guzelms bu😊
@Marla-tyler aynen inşaallah geçer canım
Insallah😊 tesekkr ederm
@Marla-tyler :):)
Roaccutane kullan kullanıyorum ben faydası oluyor birde acnemix kullan yıkamak için
Pirinç unu çok iyi geliyo
Chemical peeling.
sivilceli cilde peeling uygulamak pek doğru olmaz.
kurutmak için bir önerin var mı?
tamam çok sağol :)
Pek birsey yok gecirecek malsf
Sirke ve su karisimi
Haa kiz kil maskesi cok iyi oluyor. Kil al suyla katistr. Cok iyi kurutuyor icten
yeşil kil mi beyaz kil mi?
Beyazi bilmiyorum ama ben yesilini kullaniyorum. Toz halinde cilt icin
tamam teşekkürler ;)
Rica ederim ✌
cildiyeye gittin mi
gittim çok.
bende de vardı ne yap cildini temiz tutmaya özen göster bolca su iç sürekli iç ama ve yağlı şeylerden uzal dur düzelir onlar
Limon suyu veya sirke suyu
Tamizleyici ve nemlendirici kullan
zamnı gelince geçer. ilaçlar geçici çözümdür
Gül suyu kullan iyi gelıyo
eminim yakisiyordur bosver 😀
Limon suyu masaj.
Yika bol bol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar