ben ayakta işeyebiliyorum.
uzun çabalar sonucu bunu başardım
ama ayakta işemek sağlıklı mı?
uzun çabalar sonucu bunu başardım
ama ayakta işemek sağlıklı mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ayakta işiyen kız ! ? bunu çok küçükken görmüştüm. 7-8 yaşlarındayım. annem komşuya misafirliğe gitti. ben biraz arkada kaldım. komşu eve yaklaşırken yukarıdan bir kaç adım önüme şırrr diye su gibi bir şeyin aktığını gördüm. bir de kafamı kaldırdım. komşunun küçük kızı donu yarıya indirmiş ayakta damdan aşağı üzerime doğru işiyor. tabii hemen kenara kaçtım isabet ettiremedi. :)) ilk orda gördüm ayakta işeyen kızı. basbayağı düzgün bir şekilde işiyordu. aynı erkekler gibi. sana da afferim. :)) Ama ayakta işemek erkelere de tavsiye edilmez. çünkü mesanedeki idrarın tamamı dışarı çıkamaz. birazı içeride kalır. ayrıca üzerine sıçrama ihtimali var.
Tebrikler! Hadi yarıştıralım..
Güldüm ve artiladim
Teşekkürler madam.
çok saglıklı günde 15 dk yaparsan .m kemiklerin güçleniyormuş daha sonra da imza atabiliyormuşsun dahası da var tabi sevdiklerinin adını filanda kolayca yazabiliyormuşsun
Cildine zararlı, bir sonraki aşaman sakal traşı olma arzusudur.
Hem Erkekler çocuk doğurmaya çalışıyor mu ?
Cevap
43Cevap
Sen geç kalmışsın ya, bayanlar için pisuvar bile yapıldı. :)
Erkekler için devamlı ayakta işemek sağlığa zararlı. İdrar kesesi tam boşalmıyor, çökeltiler oluşuyor ve ileriki yaşlarda prostata neden oluyor. Zaman zaman alaturka tuvaletlerde işemek gerek.
Cidden bunu başarabilmek için çaba mı sarf ettin yahuu...kih..kih..kih..
Evet aslında sağlıklı değil, çünkü oturarak yapıldığında böbreklere gelen baskıdan dolayı idrerın tamamına yakını atılmış olıyor, ancak umumi kenefleri kullanırken de ciddi bir avantaj sağlamakta, zira birkaç kişinin oturup da teniyle yaydığı vücut atıklarına temas etmemiş oluyorsunuz...
bayan için değildir sanırım..
aslında ayakta işemenin hoş karşılanmamasının sebebi eski zamanlarda şuandaki wc malzemelerinin bulunmamasından kaynaklanan üzerini kirletme ve temiz kalamama durumundan kaynaklanan ibadet eksikliğidir...
şükürler olsun ki şimdi teknik her şeye çözüm bulmuş..artık ihtiyacı giderirken üzerimizi kirletme ve batırma durumu olmaz..hatta ayakta olması için uygun malzeler üretilerek montajlanmıştır...doğal olarakta ayakta sorun yok...
aallahım aallahım nie ayakta işiyon ki aklının boyunumu ölcüyonn töbe estafur bacaklarından aşagıya akmıyomu iğrenc sey senin pipin yok yarıstırma kendini su erkeklerle kabul et gercekleri.. kaç kere dedim sana kıskanma su adamları die :))
İşerken öne mi eğilmen gerekli arkaya mı? Eğer kadinlar ayakta işeyebiliyorsa kadin erkek tuvaleti diye ayrima da gerek kalmaz herhalde... bir gün pisuvar ışerken yanda bir hatun görürsem şaşırmam...
erkek olmak kolay olmadığını anlayan işemenin bile uzun çabalar sonucu gerçekleşen bi yetenek olduğunu kavrayan genç bir bayan yetenekle tanışmış olduk tebrik ediyorum
Normalde gercekten de erkekler prostat olma ihtimalinden ayakta yapamsı sakıncalı. Tıp bile bunu soyluyor ama uygulayan yok
Dinen caiz değildir..din böyle demiş ise biz insanlar içindir.tıbben ise idrarın idrar torbasından tam olarak cıkmaması ve zaamanla orada olması ileride saglık problemlerine sebep olabiliyormus.erkekler de 40 yaşından sonra prostat gibi..
Ayakta işedin de boyun mu uzadı ? Özenmeyin bize ya yeter artık. Erkek ayakta işer, kız çömelecek. Ezelden bedi budur olay ya. Yeni yeni icatlar çıkamayın
Ayakta işemek zararlı olsaydı erkeklerin çükü düşerdi. Bişi olmaz sal gitsin.
artık pantolonun düğmesini açmadan fermurı açıp işemeyi dene bence :) sonrada git guinnes rekorlar kitabına başvur. fermuardan işeyebiliyorum diye :)
çok zararalı ayakta işemenin dinende çok gunah oldunu biliyon heralde
benim oğlan bunu üç yaşında başardı kendiliğinden. sen ne zaman öğrendinki
erkekte sorun yapıyodu prostat yapıyo idrar tutamıcaz yaslanınca :D kadında ayakta isenmez kızım oranı burunaı ıslatacan :D
Sizin parayla adam tutup bunu hallettirebileceğinizi sanırdım..
Yanılmış Oysa.. Bundan sonraki hedefimiz ne olabilir acaba ?
Ayakta işemek zararlı değil ne prostat kanseri veya benzeri ne de cinsel hayatı etkiler. Tıp bunu kanıtlamıştır. İsteyen Google'da aratıp bakabilir. Burada nerdeyse tüm erkekler zararlı vb yazmış değildir.
Amuda kalkarak dene, bağırsaklar için iyi diyooolaa
bir zarari yoktur bence. ayakta isesen ne olur isemesen ne olur gidecegi yeri tutturduktan sonra.
Erkekler de prostat sebebi ayakta işemkten dolayı kaynaklanıyor ama kadınlarda bir sorun oluyor mu bilmem.
Ben de ayakta işemeye bayılırım. Rüzgarsız ise hava, havaya dikerek işemek harika.
Ben ise kadınların ayakta işeyemediği gibi doğasal olarak olmaya bayılırım. Keşke bizlerde kadınların üretraları dışa doğru uzanmadığı gibi olsaydı.
sağlık açısından net bir şey diyemem ama dinen çok sakıncalı bir durum .dikkat etmek gerek
büyük başarı tebrikler dert ettigin konuya bakarmsn
Bunu birisi cok istiyor :))) bir kere yapabilse keşkee :D:DD
Nasil yaptin? :-)) Tam isabetli yapabiliyor musun bari?
Şu meşhur ayakta işeyebilen kız sensin demek :)
Zeytin90 gel gel bulduk :D
:))) yok yaw o değill bitane daha var
Yalan yazma...Elinle ayırıp birde öne doğru eğilmen lazım..Başka türlü olmaz...
Sizin için değil ama erkekler için olabilir. Ayrıca bu gereksiz başarını kutlarım :)
Sen onu bunu bırakta nasıl yapabılıyosun ya musluk mu taktın yoksa? :)
kız olduğunu nerden çıkardınız belki kestirmedi erkek :)
keselim o zaman :)
Ayakta işeyen 2. kizlarsoruyor.com üyesi olarak kayıtlara geçmiş bulunmaktasın.
Bence zararlı hem ayakta işerken heryeyine istersin
Evet prostat olursun .
erkeklerde kısırlık yapıyor da bayana bilemcem:))
Nasıl başardın gerçekten bende denemek istiyorum
Heryerine sıçrar. İğrençsin.
hayırlı olsun aynen devam uğraşlara:)))
ideal hatunsun 10 üzerinden 10 tebrikler
:) uzatma hortumla yapınız
ilerde prostat kanserine yol açıyormuş
Azimle işeyen duvarı deler, tebrik ederim.
sidik yarışımı yapıyorsunuz ?
seni tehdit edebilirmiyim ? :D
ciddi mevzular bunlar
Yetenek sizsiniz e katılmalısın bi an önce :)
Senlen sidik yarıştırmam :((
Yazı da yazabiliyorsan senden iyisi yok.
prostat olursun demedi deme :))
ayakta sıçmayı denedın mı hic ?
başarabilirsin.
bırde amuda kalkarak ısemeye calıs
Sana bi sakıncası yok seni koruma altına alcaz : )
erkeğe zarar ise size hayli hayli
prostat olda görürüm ben seni sonra
Ayakta işemek günahtır sevgili kardeşim
he olur tamam
Sahi nasıl başardın?
bir kız olarak cidden nasıl başardın merak ettim
uzun çabalar
Ne gereği var.
duvara işeyemezsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar