kollarımı almak istiyorum ama kararsızım sizce ağdaylamı, makineylemi alsam sizce hangisi daha iyi ?
Ağda
Makine
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En iyisi kuaföre gitmek, kız arkadaşım genelde kuaföre gidiyor ve gayet de memnun ama ben yine de kollarını da ağdayla almanı öneririm, epilatör batık yapabilir dolayısıyla epilatörü sadece koltukaltın için kullan oradaki deri yapısından dolayı sorun yaratmaz ağda orayı acıtır. Bacaklar için ve kollarda acısa da ağda yapmalısın, çam sakızı ağda ya da veet soğuk ağda iyidir :)))
makineyle al derim zararı olmasın ya da sarartıcı kullan
eğer kendine sürekli bakım yapan biriysen al. ama meselasınav zamanı uğraşamıcam ay ben bunla diyorsan alma. görüntü kirliliğine gerek yok alınca daha kötü çıkıyor. ilk defaysa ağdyla al . ağda bantları oluyo ya onlarla. daha kolay ve temiz oluyor.
bence çok kıl yoksa göze batmıyorsa aldırma daha iyi, çok çabuk çıkıyor ve siyah sert çıkıyor daha kötü duruyor benim fikrimce :)
Cevap
7Cevap
ikisini de yapma bence. Ağda bir müddet sonra sarkmaya neden oluyor Epilatör ise jilet gibi görev görüyor deneme bence kol hassas bir bölge
almamanı tavsiye ederim onun yerine sarart. ama illa alacaksan sirle al.
Ikiside iyi ama makine daha kolay olur senin icin :)
kollarında çok tüy yoksa hiç alma ya da epilasyon yaptır. sonra çıkınca siyah ve dik çıkar ıy
temiz olsun da öyle jiletle falan alma da ne yaparsan yap hangisi iyi temizliyorsa işte
her çıktığında alırım diyosan ağdayla al.yok uğraşamam diyosan hiç alma
Lazer, işe yaramazsa iğneli epilasyon.
Alma. Kalınlaşır. Onun yerine sarartmayı dene.
İlk defa alacaksan makineyle sakın alma derim
bence alma sarart hem alınca sivilce sivilce oluyo
Makineyle çok acır agdayla al
Ağda. Ama kendin alma sakın
sakın böyle bir hata yapma erkek sakalı gibi çıkar
agda tabiki de 5 dakka
ağda makine farketmez ama al bir şekilde
Ben almanı önermiyorum
ılk defa ise ağda
Permatik :D
Ağda
alda nası alırsan al