İzin geçip geçmemesi benim açımdan hiç önemli değil sadece subaylık için soruyorum
Yara (dikiş) izinden nasıl kurtulurum?
İzin geçip geçmemesi benim açımdan hiç önemli değil sadece subaylık için soruyorum

Contractubex. Pahali bir ilac ama geçiriyormuş kardesimin kolunda cok fazla dikis izi var kazadan dolayı araştırdım cok memnun olanlar var eczaneciye bir danış bu kremi 70 tl ye aldık biz haberin olsun. Insallah faydası olur
Adını unuttum eczaneye söyle sezeryan için jel gibi bir krem var de verir. Geçiren sadece o.
Contractubex i araştırdım çok övüyorlar. Tamamen geçirebilirmi sizce bilgilendirirseniz sevinirim. Düşündüğüm meslek için çok hassas bir durum
Contractubex isimli bir krem var ameliyat ve yara izlerinde kullanıyor. Biraz tuzlu ama etkilir bir ilaç onu deneyebilirsin
Yeterki tamamen kurtarsın beni fiyat çokta önemli değil. Yaklaşık 1 yıl sürem var tamamen yok edebilirmi sizce
Tamamen geçirir mi bilmem de büyük bir kısmını yok eder
bendede var hemşire teyzem var gel estetik yaptıralım falan diyor estetikten başka sansin olucaginida dusunmuyorum
Fiyatlar hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz
Cevap
4Cevap
Microsilver univrsal kremi ve aloe vera sprey oneriyoruz biz bu durumda
Yaklaşık ne kadar sürede sonuç verir sizce
Çok teşekkür ederim sağolun
Üzerine dövme yaptır. İyi bşr dövmeci bulursan yara izini tamamen bir dövme ile kapatabilir.
Pek bir şansın yok sanırım bu konuda bir ihtimal estetik ama dikiş en başta estetik atılsa daha az sıkıntı olurdu
Yok gbi bu kadrcik yaradan birsey olmaz benim alnımdada hazal kayanin ki gbi iz var. Bende yarari olan olursa dua ederim😂
contractubex yüzde yüz etki
Contraktubex jel biraz pahalı ama etkili bir ürün.
Kendinle barisik ol neden rahatsız ediyo seni
Kendimle son derece barışığım belkide dünyanın en kendiyle barışık erkeği bile olabilirim ama istediğim meslek dolayısıyla biran önce kurtulmam gerekiyor 😃😃
Kolay gelsn o zman lazert tedavisi yaptıranlar var
Ya kalsın nolcak aa
Üniversite bitince subay olacağım için çok önemli malesef
Fiyat konusunda bilginiz var mı
Bence guzel duruyo😂
Ben daha çok itici olacağını düşünürdüm hep 😃
Hayir tabiki
Dövme yaptır
Kantoran yani sur
sanırım caresi yok
Cevabınız için teşekkürler
Dövme yaptır üzerine