Babam spor salonuna gitmeme izin vermiyor?

Boyum 180, kilom ise 100 - 105 arası gidip geliyor. Kilolarımdan dolayı evden çıkamaz, okula gidemez, istediğim kıyafetleri giyemez oldum. Ayrıca sağlık açısından uykusuzluk, vücutta çatlaklar, az iş yaparak aşırı yorulma, 2 dk bakkala bile gitsem gerçekten kıçımın terlemeye başlaması ve çoğu insanın yaptığı futbol, gezmek, sevgili gibi şeylerin hayatımda olmaması ve kaybolmak üzere olan hayallerimi ne olursa olsun gerçekleştirmek, insanların laf sokmasından ve alaycı bakışlarından ya da acıyarak bakmalarından kurtulmak için 12. sınıftan beri spor salonuna gitmeyi ve 75 - 80 kiloya inmeyi hep aklımın bir köşesinde tutmuştum. Ancak 12. sınıfta bana bu izni vermeyen babam aradan geçen 2 yıl sonra bugün bahsi açıldığında yine gönlü razı olmadı. Neden diye sorduğumda 'senin vücüdün çok iyi. kalıplısın, güreşçi gibisin, pehlivan gibisin. Kemiklerin iri. sen spor salonuna gidince kas yaparsın ve kas yapınca vücudun biçimsiz olur, yolda bile yürüyemezsin.' diye cevap verip üzerine 'Bak burada 4 tane zabıta var hep kas yapmışlar yolda yürürken zar zor nefes alıyorlar.' diye cevap veriyordu. Aslında kemiklerim iriydi, genetik olarak gerçekten iri yarı insanlarız ama kilolarım da vardı. Bu bir gerçekti. İdeal kilomu 79 diye hesapladım. Babama bilgisayardan kaslı erkek manken resimlerini gösterdim. Adamlara vücutları çirkin dedi. En azından kas yapmayacağımı sadece zayıflayıp ideal kiloma düşeceğimi söylesem de yine izin vermedi. Artık futbol oynamak istiyorum, yorulmadan. İnsanların içine utanmadan çıkmak istiyorum. Bir yarim olsun istiyorum artık. İstediğim kıyafetleri giymeyi istiyorum. Yeniden doğmayı istiyorum. Napıcam bilmiyorum?
Babam spor salonuna gitmeme izin vermiyor?