Kleptomani hastası olabilirim. Psikologa gitmek istiyorum. Ancak korkularım var?

Kleptomani hastası olabilirim. Bu hastalık annemde de olabilir, genetiktir belki de. Asla arkadaşımın malını çalmam veya tanımadığım çevremde olan bir insanın eşyasına göz dikmem. Ancak avmden ufak tefek şeyler aldım. Daha sonra parasını da ödedim. Hayatımın en büyük pişmanlığıydı. Tekrarı olmaz kendimden eminim. Normalde arkadaşım, küçükken yaptığı bir hırsızlık anısını anlattığında ne kadar kötü olduğunu bir daha asla yapmamasını söyleyen insanım ben. Her neyse psikologa gitmek istiyorum. Ama üniversiteye başlayacağım bu yıl emek verdim o kadar hayallerimin mesleğine kavuştum. Yurtta kalmam gerek ve bu hastalığı öğrenirlerse diye psikologla bile görüşmeye korkuyorum. Ciddi de bir konu asla bir daha böyle pis düşünce aklımın ucundan bile geçmesin istiyorum. Geçmez de zaten. Ne diyorsunuz görüşmeli miyim bir psikologla? yurt kayıtlarında sorun oluşturur mu? Bu konular hakkında biri ile konuşmam gerek, ancak kişisel yargılardan korkuyorum.
Kleptomani hastası olabilirim. Psikologa gitmek istiyorum. Ancak korkularım var?