Sorum kaldirilmasin lutfen, ortada acik sacik bir sey yok sonucta. Ben 160 boyunda 40 kilo 19 yasinda bir kizim, gogus kafesimin sag tarafinda çıkıklik yok, dumduz. ondan dolayi sag gogsum de kucuk kaldi, doktorlar kucukken bakmisti buyuyunce fark kapanmazsa slikon takariz demislerdi, fark daha cok acildi. fotoda cok belli olmayabilir ama sutyenlerimin bir kismi doldururken bir kismi bombos kaliyor neredeyse. ne yapayim sizce?
Kilo alırsan kayda değer olan bir fark kalmaz. Fizik kurallarına göre şöyle ki dünyanın en büyük tankerlerinin motor değişimi zor olduğundan düşük onda bir devirli olarak motorlar monte edilir ki 50 yıl hiç önemli bir arıza vermeden hayatta kalır ki bu da inanılmaz bir maliyet demektir. Fakat, hacim büyüse de suyu yararak gidecek olan ön yüzeyin hacme olan orantısı ile küçük gemilerin hacimlerinin ön yüzeye orantısı fark olduğundan dolayı çok yakar gözükse bile az yakar, yani tercih edilir. Demek istediğim şu ki hacmi arttırırsan (kilo alırsan), yüzey alanı (görünür fark) kalmaz. 110 metrelik bir yat 9000 ton olurken bunun yarısı olan bir yat (40 metrelik) 335 ton olabilir gibi bir şey. Son söylediğim iyi bir örnek olmadı anlatmak için tabii ki. Fizik kurallarına göre, kilo alın, fark azalsın. Ayrıca tek bir bölgeye kilo aldırmak gibi bir şey olmadığından, sadece kilo almak yeterli. Ve de orası çok yüksek oranda yağ içerir ki kilo almak en konvansiyonel şık gibi gözüküyor. Nitekim zayıflık moda olsa da zayıf olmayan bayanlar da hoş gelir erkeklere göre, bunu siz değerlendiremezsiniz çünkü şahsen bir erkeğin, hemcinsimin ne kadar -sadece görünüş bakımından- hoş olduğunu kestiremiyorum mesela.
inanmıyorum ya benim de öyle :)) ama benim göğsüm var, sadece o kemik yok orda.. bir de sol tarafımda benimkisi. sana doktorlar ne dedi? doğuştan mı dedi? bana kas liflerinden birisi kopmuş dediler.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimki için göğüs kafesi ile ilgili olduğunu söylediler. Ama 5 yaşındayken trafik kazası geçirdiğim için de doğuştan mı yoksa kazayla mı ilgili olduğunu anlayamadı onlar da
Sağlık katagorisinde sorudugun için ve cok acık secik olmadıgı için şikayet etmedim. ayrıca soruna gelecek olursak öyle birşey olmuş olsa bile silikon taktırmak estetiğe girer ki bu da doğru birşey değil daha yaşın ufak genetik yapınlada ilgli olmakla beraber yaşın ilerledikçe vucut hatlarında gelişecektir o yüzden Şu an bir müdahale yaptırma kendine.
resim yan dönmüş hiç fark edilmiyo ama slikon taktığın zaman emziremiyecek isen taktırmasan mı acaba... bir kız vardı onda da böyle bir sorun vardı sonra çok pişman olmuştu ama görünüş olarak harikaydı tabi... bide bence bir tuhaf ya plastik bebeğe dokunuyomussun gibi oluyodum :D
Bir süre daha beklemeyi dene. Hiç bir protez, orijinali kadar güzel olmaz. Belki de alışacaksın, belki de gelişim olacak. 20 li yaşların biraz üstüne çık. Protezi en en en son düşün.
Rahatsiz edici bir durum soz konusu yaptirmanda fayda var yaptirmazsan da emin ol yadirganmazsin hem ufakken kiz arkadaslarimiz portakal koyuyodu sende oyle yapabilirsin :)
Bence öyle bir şey yaptırma ama sen bilirsin. Silikon sonuçta yapay bir şey ve bana göre sağlıklı değil. Seni seven her şeyiyle sever ;) Başkası için kendini değiştirme seni böyle sevenle ol ;)
Cidden ya, bence taktır ama o zaman da sol büyüyecek yine sağ küçük kalacak sıkıntı yaşarsın yine
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Taktırma sakın acele etme bunun için. Sonuçta her yaşta yapılabilecek bir operasyon. Gün gelir evlenirsin seni seven bir insan olur o kafaya takmaz zaten takarsa da o zaman yaptırırsın. Şu anda dışarıdan pek belli değil zaten.
En İyi Cevaplar