Merhaba arkadaşlar ben PMYO sinavlarina hazirlaniyorum ama arkadasim bana seni almazlar sen düz tabansin dedi. Gerçekten düz taban miyim. Lütfen bilen varsa söyleyebilir mi? Hakaret etmeden saygili bir şekilde yorum yapacaklar yazarsa sevinirim. Tesekkur ederim şimdiden.
böyle anlaşılmaz kuru bir gazete kağıdını al ayağının tabanını (sadece tabanını) suya değdir ondan sonra gazete kağıdına bas kavisli bir ayak izi çıkıyorsa düz taban değilsin ayağının her kısmının izi gazete kağıdında olursa malesef düz tabansın
Bir duz taban olarak soyluyorum hayir degilsin.. Rahat ol diycem ama pek olma cunku PMYO elemek icin bahane bulacaksa ne fayda.. Kiz kardesimden biliyorum 175 boy 70 kilo bikere de 5 barfiks bir yatista 12 sinav cekebiliyor ama bize faydasi olmayan kilisenin amirini sevsinler diyor polis teskilatimiza sonsuz sevgiler gonderiyorum.
Ben iki uç senedir istiyordum boydan dolayi ama ben spor yaptim sürekli 1 63 e ulastim. Gözlerinde miyopluk var Allahin izniyle lazer ile cizdirecegim. Bu kutsal bir meslek herkes olamaz. Allahin izniyle olacagim ben
Oyle belli olmaz yere bas ayaktayken biri çeksin. Ben düz tabanim verdiğin pozlardaki gibi durunca benim daha oyuk duruyor ama yere tam basınca belli oluyor
En İyi Cevaplar